Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ti-ai face un tatuaj in numele dragostei pentru jumatatea ta?

253 răspunsuri:
| JessieXD a răspuns:

Da.De ce nu?

| AnishM a răspuns:

Pot sa-i arat iubirea mea prin alte lucruri, deci nu.

| DoArDeDe a răspuns:

Da.

| Bluey a răspuns:

Nu in niciun caz

| JaDiDaTa a răspuns:

Eu una nu. nu consider că îţi trebuie lucruri materiale sau gesturi de felul ăsta pentru a ne exprima dragostea. Dar dacă aş găsi un text care m-ar marca profund, mi-aş face unul mic mic mic. blushing

| sniper1000 a răspuns:

Sper ca nu nu stii viata cum este mai departe

| Gabytsha a răspuns:

Da

| deea21deutza a răspuns:

Nu

| TCristi a răspuns:

Nu as face un asemenea gest, nu doresc sa am tatuaje pe corpul meu.

| Adrianascumpica98 a răspuns:

Nu as face asa ceva, pentru ca peste cateva luni poate ne vom.desparti,iar prin asta nu dovedesc ca il iubesc.E o prostie.

| Zambet2000 a răspuns:

Da...

| purplepanther a răspuns:

Poate unul simplu si mic nula vedere doar semnificativ

| mika99 a răspuns:

Nu.

| Crym a răspuns:

Nu, niciodata, la un moment dat vei regreta pentru ca acea persoana nu va mai exista in viata ta.

| IFAA a răspuns:

Da,cu siguranta, dar sa fie o iubire vesnica! DAR sa nu plang de fiecare data cand il vad, in caz ca ne despartim!

| superpowergirl a răspuns:

Sa zicem ca imi fac dar ne despartim si eu am totusi tatuajul, oricum tatuajele sunt niste prosti si iti murdaresti pielea, nu as face-o niciodata

| White100 a răspuns:

Poate semnul infinit si sa se inchida (semnul) cu cuvantul,, love'' sau cu initiala numele lui.

| 1999dia a răspuns:

Depinde! daca e iubirea vieti mele si sunt sigura de iubirea noastra, da! sau daca si el isi face un tatuaj cu mine! dar in generalnu!

| Sergiu_Yoana_1991 a răspuns:

Da mi-as face

| mariii11 a răspuns:

Poate da.

| Lavinie a răspuns:

Nu, nu mi-as face un tatuaj. Iubirea ce i-o port jumatatii mele e mai adanc gravata in inima decat poate fi un tatuaj pe piele.

| DorDeFlori a răspuns:

In nici un caz!

| mirr100 a răspuns:

Da!

| Anndalouse a răspuns:

Probabil doar cu initialele noastre

| Madalina21818 a răspuns:

Nu

| alexray98 a răspuns:

Nu

| negAt1we a răspuns:

Nu.Poate pe viitor

| anarox31 a răspuns:

Nu, pentru ca nu mi se pare ca ar avea vreo semnificatie profunda sau o dovada de dragoste. Il iubesc si fara sa mi-l tatuez in piele.

| Lily98 a răspuns:

Nu

| devilitza a răspuns:

Am deja un tatuaj care semnifica dragostea mea pentru el, dar nu l-am facut pentru ai demonstra lui asta, ci pentru ca mi-a placut si la momentul respectiv, si inca mai cred asta, se potriveste si se va potrivi de minune cu cele pe care le am, si cu cele ce vor veni.

Întrebări similare