De ce nu? Daca acea persoana ar fi acel cineva de care am nevoie as face un astfel de lucru, cred ca un semn al infinitului iar langa scris mic, de mana :"I will always love you...".
As face un lucru semnificativ care sa ne placa la amandoi, dar nu cu numele persoanei.
Ar fi cea mai mare prostie, nu te poti marca pentru altcineva, si daca iti cere asta mai bine cauti pe altcineva.
Nu conteaza un tatuaj, un act... Nimic nu te poate lega de partener decat iubirea pura! Inainte, pe vremuri nu existau tatuaje si restul chestiilor si cu toate acestea aveau un mod frumos si elegant de a-si declara iubirea! Un tatuaj se poate acoperi, un act poate disparea, dar amintirile frumoase, gesturile pline de originalitate, frumusetea simplitatii nu va disparea! Fiti simplii, este cel mai frumos si de apreciat!
Da, o inima si in interiorul ei initiala numelui meu si initiala numelui lui.
Nu as face asa ceva, pentru ca peste cateva luni poate ne vom.desparti,iar prin asta nu dovedesc ca il iubesc.E o prostie.
Eu una nu. nu consider că îţi trebuie lucruri materiale sau gesturi de felul ăsta pentru a ne exprima dragostea. Dar dacă aş găsi un text care m-ar marca profund, mi-aş face unul mic mic mic.
Directioner99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: