Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ti-ai face un tatuaj in numele dragostei pentru jumatatea ta?

253 răspunsuri:
| sexymamma a răspuns:

Da,intr-un loc intim

| ana123mina a răspuns:

nu normal ca nu mi-as face!

| M1hai a răspuns:

Probabil ca da... asta doar daca vrea ea

| S3cr3t a răspuns:

Nu are rost...

| Neo12 a răspuns:

Nu

| Atacator007 a răspuns:

Nu.Nu as face asa ceva chiar daca mar parasi.

| 4K985TY a răspuns:

Nu.
Eu cred ca nu e chiar normal, cine stie ce va fi peste 5 sau 10 ani.

| Lioana a răspuns:

Nu. Nu mi se pare nici impresionant nici util. Nu un tatuaj arată dragostea. De fapt chiar m-ar deranja ca iubitul meu sa poarte numele meu pe corp. E aiurea. Iubirea trebuie tatută în suflet nu pe corp.

| ElleElenaElle a răspuns:

Da.

| AdrianaAdria a răspuns:

Da

| napolitaneee a răspuns:

Mi-as face, dar el nu m-ar lasa deoarece e constient de faptul ca nu vad cu ochi buni acest lucru.In cazul in care ma lasa sa fac tatuajul...laughing)))))))))) deja e clara situatia...

| IuĿii a răspuns:

Cred ca da.

| marinela92 a răspuns:

Nu, consider ca daca iubesti o persoana nu trebuie sa ii scrii numele defintitv pe o bucatica din piele rolling on the floor de ce sa fac o greseala ca asta? Daca ne iubim o sa supravietuim si fara tatuaje cu numele noastre, ca doar ne cunoastem laughing

| Admin123 a răspuns:

Ei bine daca o iubesc si ea ma iubeste ft ft tare mi-as face.

| Laura927 a răspuns:

Chiar este o prostie,eu mi-am facut ('si el la fel).
Bineînțeles ca iti dai seama ca acum este EX-lover laughing
Da a trebuit sa il acopar cu un alt tatuaj ( doua flori chinezesti).
Chestia dureroasa este ca de fiecare data cand cineva ma întreaba ce inseamna florile alea, ma gandesc instant la el, ce nu este prea plăcut, imi lasa un nod in gât laughing
El încă are tatuajul meu chiar daca suntem despartiti de vreo doi ani, lucru ce nu imi da satisfactie pentru ca inseamna ca încă are sentimente pentru mine sad
NU FACEȚI PROSTIA DE A VA TATUA NIMIC IN COMUN CU PERSOANA IUBITA!

| CenZo a răspuns:

DA! Pentru ca asta ii arata iubitului/iubitei tale cat de mult o iubesti. FUNDA?happy

| loveisfreedom a răspuns:

Depinde in ce parte a corpului si marimea tatuajului, unul mic si intr-o zona unde nu este prea vizibil poate da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata. E tatuat in inima mea si asta e suficient. Daca el simte iubirea nu trebuie nimic mai mult.

| Rebelushh_Stefy_1998 a răspuns:

Logic, daca el ar vrea asta. Dar sa stim numai noi 2 de el si sa nu fie ceva extravagant. Nu trebuie sa ma laud cu asta si nici sa nu sara in ochi. Sa fie ceva simbolic si intim pentru noi doi si chiar daca ne despartim, sa stiu ca o parte din el imi va apartine mereu, la fel cum o parte din mine ii va apartine mereu. happy

| LoraELEoNoRa a răspuns:

DA

| Zambet2000 a răspuns:

Da...

| mariusice a răspuns:

Daaaa deunde atata nu am innebunit deci NU

| Rotaru_Ionut_1990 a răspuns:

Eu zic ca unu cu henna ar merge dar unul permanent nu sunt sigur fiindca poate nu ii place jumataii tale

| AleexNC a răspuns:

Nu stiu, poate da, poate nu.

| Alecswtza a răspuns:

Am ales ca "inele de logodna" tatuaje pe inelare. Deci, da!

| Maria_Costin_1997 a răspuns:

Da

| Danyela_Natalia_2000 a răspuns:

Nu.

| LoveSmiley a răspuns:

Da

| DeadlyJunkie a răspuns:

Da

Întrebări similare