Eu as ascunde-o in portofel sau in locul in care isi pune de obicei telefonul noaptea :-)
Pe perna mea pentru ca are obiceiul sa se intoarca spre mine cand se trezeste.
Ne uitam imtreuna la un film romantic, comedie...iar ravasa as ascunde-o in bolul de floricele.
I-aș da-o chiar eu, pentru ca să-i văd reacția, să văd cum zîmbește! E nemaipomenit de plăcut cînd simți urmările unui bine, unui bine făcut pentru jumătatea iubită.
Pentru o SURPRIZA SUPER trebuie sa fie ceva mai mare decat prajitura cu ravas, adica un tort. Tortul merge pe masa direct.
Las lega la ochi si las duce la masa tu acolo ai veni cu o tava sin pe ea ai avea : O salata, o afea si o vaza de flori si l-ai pune sa aleaga una dintre ele ....cand vrea vaza tu eu dai si il PUPACESTIII
In cutia mea de bijuterii si o inchid deoarece el ma mai ajuta sa imi gasesc pereche mea de cercei favoriti...
Nu cred ca as ascunde`o, pur si simplu m`as trezi inaintea lui, si in locul meu, in pat, sa gaseasca prajiturica . L`ar surprinde cu siguranta
Serios că ați făcut 2 categorii a 2 sărbători care se aseamănă extrem de mult doar că au origini diferite și ambele sunt despre dragoste? Mi se pare prea siropos pentru TPU.