M-aș trezi înaintea lui și aș da o fugă pana la frigider pentru a i-o ascunde într-o felie de tort de ciocolată cu multă frișcă, este micul său dejun preferat! Astfel sunt sigură că va găsi prăjitura cu răvaș!
Ne uitam imtreuna la un film romantic, comedie...iar ravasa as ascunde-o in bolul de floricele.
Nu cred ca as ascunde`o, pur si simplu m`as trezi inaintea lui, si in locul meu, in pat, sa gaseasca prajiturica . L`ar surprinde cu siguranta
In cutia mea de bijuterii si o inchid deoarece el ma mai ajuta sa imi gasesc pereche mea de cercei favoriti...
In tava cu baclavale. Baclavalele sunt prajiturile preferate ale iubitului meu. :p :X
Las lega la ochi si las duce la masa tu acolo ai veni cu o tava sin pe ea ai avea : O salata, o afea si o vaza de flori si l-ai pune sa aleaga una dintre ele ....cand vrea vaza tu eu dai si il PUPACESTIII
I-aș da-o chiar eu, pentru ca să-i văd reacția, să văd cum zîmbește! E nemaipomenit de plăcut cînd simți urmările unui bine, unui bine făcut pentru jumătatea iubită.
Pai as face un tort in forma de floare si prajitura cu ravas sa fie centrul florii.Iar tortul l-as servi ca desert la o cina romantica.