Ce putem înțelege prin sistem?
Cum putem crea un mediu artificial?
Unde pot face voluntariat la Resita?
Cine vrea să facă o faptă bună în Bucureşti? Am cunoscut ieri o bătrână care lucrează la berăria H iar patroana o cazează la ea. Patroana nu îi dă salariu bătrânei ci un loc unde să doarmă...? (mai mult)
Voi știți să fiți empatici și să ajutați din suflet? Fără să așteptați ceva la schimb. Câți mai sunteți empatici și ajutați din suflet în țara asta? Chiar s- au înmulțit cei răi, ...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor vor animale de companie? Sunt mai frumoase plantele. Mai ales că dovedești că ești ecologist. Din păcate, plantele nu sunt importante pentru multă lume. Fără plante,...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt din Bucuresti si pe timpul vacantei de vara sa fii interesat sa fac voluntariat doar ca nu stiu cum sa incep. Mi- as dori sa ma implic in curatarea orasului si a padurilor din arpopriere,...? (mai mult)
Cine este de acord că Pădurea Amazonului este indispensabilă vieții de pe Pământ?
Unde în Iași pot duce maculatură și să ofere și bani?
Auziți la Pitești e campanie și toți care au de reciclat obiecte electrice, electronice, le ia și de la poartă dar trebuie să sunați Puncte de reciclare sunt in Găvana la Albina, Tudor ...? (mai mult)
Salut tuturor! De ceva vreme am prins interes pentru tot ce înseamnă vânătoare și silvicultură. Ce cărți, reviste bune îmi puteți recomanda in această privință? De preferat cărți pe...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa citesc corect aceste denumiri în latină: Coenonympha pamphilus Coenonympha glycerion Maniola jurtina Polyommatus icarus Melitaea athalia Boloria selene Boloria dia Phengaris...? (mai mult)
Salut TPU, doresc sa știu dacă neversea te anunță atunci când îți resping cererea de voluntariat
Cate zile tine nuca de cocos
Daca aveti o ruda care se incadreaza in serviciile pentru "GRUP DE SUPORT PENTRU PĂRINȚII COPIILOR CU DIZABILITĂȚI" ce experienta ati avut? V-au ajutat?
Bună! Dacă vreau să am un dosar frumos pentru fac. de horticultură și să arate ca am participat si la voluntariate, trebuie neapărat să fie voluntariate ecologice? Îmi e greu să găsesc și ...? (mai mult)
Cum ar fi ca banii și asa spusul "troc" sa dispară, printre care și Ai-ul? Fiecare om sa aibă exact ce își produce singur iar armele nucleare sa fie interzise?
Ce ar fi dacă am avea roboți în fiecare fabrica din lume și ei sa fie singurii care prestează servicii pentru produs de ce au oamenii nevoie? Iar toate lucrurile și nevoile oamenilor sa fie gratuite...? (mai mult)
Care ar fi cel mai frumos și îngrijit parc din București?
Salut TPU! Am adunat destul de mte sticle din astea care pot sa le fuc la reciclat aka amvalaj rambursabil. Stiu ca de fiecare data cand cumperi o sticla mai pui 50 de bani pe care ii recuperezi, unde...? (mai mult)
Salut TPU Am afunat in ultimele 2 saptamani ceva sticle de astea care au eticheta de asta de reciclare. Faza e ca eu nu vreau sa cumpar de la magazin folosind bonul ala, mai de graba sa transform acel...? (mai mult)
Salut oare la mate m2 la liceu tehnologic ce pica cel mai des? daca se poate
Salutare! Este cineva din Constanta care mai face voluntariat din cand in cand?
Știți cumva cum pot aplica pentru voluntariat pe net? Că nu îmi răspunde nimeni.
Va rog frumos să-mi dați exemple de întrebări pentru ERASMUS legate de ecologie.
Bună! Săptămâna viitoare, marți, am prima activitate de voluntariat și într- adevăr, simt o anxietate puternică. Fundația care organizează activitatea are în grijă mai multe persoane, ...? (mai mult)
Imi puteti spune terg ce as mai putea adauga la un proiect cu arbore chimic si informatii in plus
Bună. Sunt coordonator la o asociație și in fiecare luna organizam câte un eveniment caritabil (seara de film, karaoke, party, etc.).In luna lui Decembrie trebuie sa organizez un alt eveniment....? (mai mult)
Buna! Stiti cumva in ce proiecte as putea sa ma implic pentru a primi cat mai rapid diploma sa o pun la dosarul pentru facultate? Apropo stiti daca toate diplomele se iau in considerarea sau doar cele ...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. In cadrul proiectului de voluntariat Proedus se primeste diploma la final de an? Eu am fost inscrisa anul trecut si am fost la 4 evenimente, dar nu m- am mai inscris si anul...? (mai mult)
Organizez niște evenimente pentru tineri cu strângere de donații. Aveți idee ce iar atrage. Sunt de exemplu seri de film, gamebord chesti de genu. Aveți ce fel de seri as putea face?
Ai idee ce lucruri iar atrage pe copii. Gen sunt la un voluntariat și fac o acțiune prin centrul orașul unde ar trebuie sa oferim ceva oamenilor și cine vrea ne oferă o donație
Bună! Aș vrea să încep să fac voluntariat la Interact dar am auzit de la cineva că ar trebui sa plătesc pe lună o anumită sumă. E adevărat? Și dacă ați făcut careva cum este, solicită ...? (mai mult)
Aveți un nume bun pentru un ou? dau funda:)
Salut, aș vrea să mă înscriu și eu la in voluntariat în București sau județul Ilfov
Salut. Tulcea. De ce ma chinui sa sortez plastic, metal de hartie carton, cand ei pun tot in aceeasi remorca si cand merg pe o strada principala zboara pungi si hartii din remorca lor? numai inteleg...? (mai mult)
Oare daca mi-am taiat bratara de festival ca mi-am strans din greseala prea tare, pot lua alta, nu?
Salut, aș dori să aflu cum pot ajuta sau pe cine ar trebui să contactez în legătură cu un baraj micuț ce apa este mizerabilă, algele au crescut până la suprafață iar multe gunoaie sunt aruncate....? (mai mult)
Salut TPU! Cum se fac înscrierile la voluntariat la orfelinat?
Hei, recent am început îmi fac dosarul pentru admiterea la facultate (in străinătate, pe un profil de informatica) și am aflat ca m- ar ajuta destul de mult niște diplome sau documente care pot...? (mai mult)
Salut TPU, eu sunt Marian și studiez la ASE la REI, ideea este că mi- am ales sa fac practica printr- un voluntariat internațional prin AIESEC și acest voluntariat are loc vara, deci ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut! Daca vreau sa devin voluntar SMURD dupa cam cate ore de voluntariat pot deveni paramedic?
Daca te înscrii ca voluntar la crucea rosie ai nevoie de uniformă? Si daca da cum faci rost?
Cum pot aplica ca voluntar la summerwell 2023?
Ca voluntar la neversea primești salariu? Sau practic faptul ca intri gratis la festival este salariul tău
Buna! Îmi puteți spune va rog unde se pot arunca pilotele?
Care sunt cele mai mari probleme ecologice cu care se confruntă planeta noastră astăzi și cum putem contribui la protejarea mediului înconjurător?
Heii! As avea o întrebare în legătură cu Crucea Roșie. În caz de război, voluntarii sunt obligați sa meargă și sa ajute? Sau rămâne la latitudinea ta dacă vrei?
Aveți idee unde as putea face voluntariat în Prahova sau în Buzău. Menționez ca am 16 ani
Salut! Am o baterie externa pe care as dori sa o duc intr- o cutie din aceea amenajata de la supermarket pentru reciclare. Poate fi aruncata la compartimentul de baterii? Intreb pentru ca nu stiu daca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!