Unde as putea face voluntariat? La ce fundații sau orice? Vreau ceva de socializare cu cei din jur. As fi vrut sa merg la Interact dar din păcate înscrierea s- a făcut doar pana în 20 și...? (mai mult)
Ai facut vreodata voluntariat? Daca da, de ce?
Hei Tpu.Incerc sa ma inscriu ca voluntar la Crucea Rosie in Ploiesti dar nu stiu unde trebuie sa trimit formularul de voluntar. Daca stiti va rog sa ma informati si pe mine.
Buna,tpu.As vrea sa ma apuc de voluntariat in Ploiesti dar nu am reusit sa ma inscriu in niciun centru. Daca stiti de centre care cauta voluntari de 16 ani, va rog sa ma ajutati. Ofer funda
Buna as vrea sa fac voluntariat. Dar unul care sa ma ajute mai tarziu (sunt la un liceu economic). Poate unul in dezvoltare personala sau unu in care pot vorbi despre anumite subiecte. Voi stiti unele ...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa fac voluntariat in Timișoara. Se poate?
Vreau sa ma apuc de voluntariat. Eu sunt din Braila si am 15 ani. Mi- as dori ceva legat de copii, fiindca mie imi plac foarte mult. Din cate am inteles aici este doar Crucea Rosie. Imi puteti da...? (mai mult)
Ce ati recomanda, voluntariat ambulanta assb sau smurd? As vrea un raspuns detaliat. Multumesc!
As dori sa știu cu ce mă aleg dacă fac acele 12 luni de armata de după terminarea liceului? ( acele 12 luni care nu mai sunt obligatorii de ani buni) Vreau sa știu va rog cu ce mă ...? (mai mult)
Hei, de cand a inceput scoala am participiat la un fel de voluntariat cu "Let`s Do It, Romania! Mi- a placut foate mult sa ajut, iar astazi mi- a venit ideea la o tabara de voluntariat pentru aceasta...? (mai mult)
......la varsta de 14 ani poti face voluntariat? Daca da, unde si in ce domenii?
Ati semna o petitie pentru a va arata interesati in problema distrugerii Arcticii? Companiile petroliere au obtinut aprobare de la guvernul Canadei pentru a desfasura o actiune prin care "bombardeaza"...? (mai mult)
Ce gandac este acesta? Ce e asta? https://imgur.com/gallery/FoAv9
Daca voi face voluntariat pe timpul liceului, ma va ajuta pentru facultate?
Știe cineva un centru pentru copii, bătrâni, câini sau pisici unde se face voluntariat în Pitești? Vă rog fără răspunsuri răutăcioase sau sarcastice. Mulțumesc anticipat și
Iepurele meu nu mananca si nu bea, rasa californian. Este o problem ca langa cusca lui sunt niste pisici?
Asa va fi toata planeta peste 50 de ani? Da sau nu? http://www.infomediu.eu/media/k2/items/cache/035767c84c6e1390309e1fc079d2a987_XL.jpg
Salutare, eu si cu un prieten de al meu vrem sa organizam un festival, eveniment pentru tineret, as vrea ca sa ma ajutati cu ideii, despre ce poate fi festivalul/evenimentul, ca sa atraga citi mai ...? (mai mult)
Cei care sunteti studenti, puteti sa imi dati mai multe informatii despre Organizatia ESN( Erasmus student network)? As vrea sa ma implic si m- ar ajuta ceva informatii. De exemplu, ce proiecte...? (mai mult)
de 2 zile lucrez pentru un ocol silvic la pădure cu ziua. cat te poate plăti maxim în acte ca mie îmi da 80 lei pe zi și lucrez o săptămână și eu semnez pe foaie pentru 1500 lei. e...? (mai mult)
Poate sa îmi spună si mie cineva ce se întâmpla cu câinii din târgoviște dar vreau un raspuns pertinent nu presupuneri si eventual un loc unde as putea sa ma interesez
Moƒo intreaba cu intrebarea nr. 6: De ce unii oameni cersesc pe strada?
Am 15 ani, am terminat clasa a VIII- a. Pot sa fiu voluntar la Crucea Rosie? In plus, spuneti- mi tot ce stiti despre Crucea Rosie dar nu copiat de pe site- ul lor ca de acolo am citit si ...? (mai mult)
Eu am 12 ani si as vrea sa particip la evenimente caritabile, voluntariate si lucruri de genul acesta. Problema este ca nu gasesc nimic de genul asta pentru copii de varsta mea, asa ca vreau...? (mai mult)
Salut, TPU! Am nevoie de niste lamuriri in legatura cu procesul de inscriere pentru Crucea Rosie Romana. 1. Sunt din Iasi. 2. Am 15 ani si urmeaza sa implinesc 16 in august (ceea ce...? (mai mult)
Care este rolul tau la asistent pe baza nautica?
Bună, nu- mi place ca am văzut multe sticle de plastic pe jos la grătare lăsate de alte persoane care nu- si aduna după ei. M- am gândit la un singur lucru sa avem o Românie mai curata în ziua...? (mai mult)
Sunt student la kinetoterapie anul 2 as dori sa stiu daca pot face ceva practica pe vara la vreun spital sau centru de recuperare din Sibiu. Daca da as vrea cateva exemple si cu cine as putea lua...? (mai mult)
Mai rezista planeta asta oare vreo 10-30 ani? Sau ne vom trezi ca vom face plaja la munte si ca ne-am distrus cea mai frumoasa si importanta casa.
Hei:) Sunt in primul an la psihologie in Cluj si as vrea sa fiu voluntar la ceva legat de nutritie. Se poate? Multumesc mult :*!
Hei, eu m- am gandit la ceva.Eu vreau sa fac voluntariat la o cofetarie patiserie, nu as putea sa trimit acest mesaj pe internet, in cazul in care o firma de cofetarie patiserie mi- o vede, sa ma recruteze?...? (mai mult)
De o bună bucată de vreme vreau să fac voluntariat, îmi doresc foarte mult, dar nu știu de unde să încep. Unde trebuie să mă interesez și cu cine trebuie să iau legătura pentru a face...? (mai mult)
Am 17 ani si vara aceasta doresc sa fac voluntariat. Mi- ar placea la un centru de plasament sau intr- un loc unde sa fie copii micuti, sa stau cu ei, sa- i ajut la teme, sa ne jucam, sa facem...? (mai mult)
Cat câștiga acea persoana care are propria lui ferma în agricultura? Dau funda
Stie cineva adresa de la Crucea Rosie Ploiesti, Prahova ( strada, etc)? Cine imi da si mie formularul pentru inscriere? Am cautat pe site- ul lor si nu am gasit prea multe informatii. Se poate face...? (mai mult)
Salut Vreau sa particip la tabara, , Meseriasilor" (Tara lui Andrei) si trebuie sa fac o scrisoare de intentie in care trebuie sa scriu: De ce vreau sa merg in tabara? A mai participat cineva,...? (mai mult)
As putea face voluntariat la spital, cu toate ca sunt la un profil uman?
Caut un program de voluntariat internațional, de preferabil gratuit în care să am ocazia să merg prin lume, dar și să fac voluntariat. Știe cineva? FUNDĂ!
ma numesc Adelina si am 17 ani. Mi- ar place foarte mult sa fac voluntariat la spital, adica sa merg acolo sambata sau duminica si sa ma joc cu ei, sa fac magie, pictura, si multe altele... ...? (mai mult)
Sunt în Anul 1 la medicină veterinară și aș vrea să fac ceva voluntariat în domeniu prin București. Unde m-aș putea duce?
In Iasi care este cel mai bun centru de voluntariat? De la cati ani poti face voluntariat? Multumesc, funda!
Salut, am nevoie sa ma ajutati! Cum sa fac ca gainile mele sa nu mai manance si sa sparga ouale?
Voluntariat Ploiesti 2016?
Stie cineva cum pot face voluntariat in Slatina sau Brasov? Stiti situri sau licee/scoli care promoveaza asta? FUNDA! :**
Ce proiecte pot propune pentru Crucea Rosie doamnei directoare? Sunt voluntar si am 16 ani!
As dori sa fac voluntariat intr- un ONG, fundatie sau asociatie din Bucuresti. Nu doresc neaparat intr- un anumit domeniu dar vreau sa fie intr- un domeniu accesibil, unde pot sa imi ...? (mai mult)
Stiti programe de voluntariat sau schimburi de experienta gratis in alte tari?
Am 15 ani si vreau sa fiu voluntar in judetul Iasi, unde pot sa mă duc sa fac voluntariat?
Mă chinui de foarte mult timp să găsesc răspuns la următoarea întrebare: „De ce prin rotirea unei plante de apartament putem obține o creștere egală a ramurilor?"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?