Spuenti-mi si mie cateva modalitati de a exclude din alimentatie glutamatul de sodiu! Multumesc.
Heiii... Am o intrebare pentru voi, imi puteti spune un site pe care imi pot face temele, in afara de Brainly. Va rog
Eu pe 1 martie am plecat la cofetarie- patiserie ca sa fac voluntariat pentru a capata experienta, dar mi- au spus sa imi fac o hartie cum ca vreau sa fac practica la ei si mi- au zis sa ma duc la centrul...? (mai mult)
Stiti careva sa-mi spuneti oportunitati de voluntariat in Timisoara? Undeva unde sa pot cunoaste multi oameni noi. Multumesc!
Buna seara, unde pot gasi anunturi cu voluntariate in Iasi? Am incercat pe olx dar nu prea sunt. Ma intereseaza voluntariate cu mai multe persoane, grupuri, chiar si activitati ecologice.
Vreau sa imi cumpar un telefon nou, voi ce imi recomandati?
Cum imi dau seama cind catelul are febra, tinind cont ca nu am termometru, este apatic, fara pofta de mincare,
Am 15 ani si vreau sa imi ocup timpul liber cu activitati de voluntariat. Unde ma pot inscrie? am incercat la crucea rosie dar nu am reusit.
Am o problema foarte serioasa si neplacuta. Am fost invadat de PLOSNITE DE PAT. Am facut dezinsectii pe cale individuala cu preparate scumpe, fara companii DDD, dar oricum au mai ramas putine...? (mai mult)
Ce activitati eztrascolare sau de voluntariat mi.ar trebui pentru a aplica la o facultate de drept in strainatate? Macar mi.ar trebui asa ceva?
Poate cineva sa-mi spuna ce e o explozie ecologica? SI poate ceva exemple din istoria omenirii
Cum putem ajuta Planeta/natura intr-un fel sau altul? Vreau exemple practice
Hai Salut, am o intrebare pentru cine sta in bacau:imi puteti spune toate asociatiile de voluntariat din Bacau? Merci!
Salut Tpu.As avea o intrebare:exista un site cu toate centrele de voluntariat din tara din fiecare oras in parte, daca da va rog sa-mi dati un link.
As vrea sa donez niste haine si pachete de craciun. Daca cunoasteti o campanie organizata acum de craciun sau chiar o familie care are nevoie de un mic ajutor. Pentru Bucuresti!
Bună sunt otaku.Am o pagina naruto de 2.664 de like uri în ultima vreme nu am mai postat așa ca as dori 1 sau 2 persoane la pagina. Poate sa posteze orice vrea.Cine vrea?
Aceasta intrebare este adresata persoanelor din orasul Targoviste judet Dambovita! Dragii mei vreau sa fac o surpriza unor oameni nevoiasi din oras sau din imprejurimi cu ocazia sarbatorilor de iarna! ...? (mai mult)
Ajutoooor! Am nevoie de niște activități de voluntariat. De exemplu: „Un măr pentru o țigară.". Mulțumesc
Stiti cumva ce activitati de voluntariat as putea face in Iasi si la ce ONG- uri? As vrea sa fiu voluntar la o organizatie care sa te, , primeasca cu bratele deschise" deoarece, in trecut,...? (mai mult)
Fac parte dintr- o echipa de voluntariat.1 Ce activitate ati vrea sa vedeti in orasul vostru daca ar fi hramul orasului? 2.Cum putem colecta bani pentru un oras mai bun? Mersi anticipat, sa aveti o ...? (mai mult)
Sunt din Cluj- Napoca. Mereu mi- am dorit sa fac o activitate de voluntariat de genul lecturatii pentru diferite persoane (nevăzători, bătrâni in spitale etc) sau explicării unor materii (un fel ...? (mai mult)
Hei as vrea sa ma înscriu în ceva voluntariat, în special cu copii mici. Am 16 ani și nu știu unde sa caut și sa ma informez. Dacă ma puteți ajuta cu niște programe organizații etc de voluntariat...? (mai mult)
Buna comunitate. M- am gandit ca din moment ce vine Craciunul si vremea se raceste din ce in ce ai rau sa fac niste donatii cu haine sau jucarii, depinde ce obiecte mai gasesc prin casa si vreau sa imi...? (mai mult)
Buna seara, as dori si eu o idee despre un potențial proiect ( realizabil) de către un Ong. mulțumesc Anticipat
Ajutati-ma va rog cu idei de voluntariat pe care le-as putea realiza in comunitate. Ceva simplu si interesant.
Am o companie NON-profit si as vrea sa-i găsesc un nume sugestiv.Ideei?
Știți unde pot face voluntariat prin București, dar nu foarte departe. Aș cam dori prin sectorul 1, 6, prin centru. Mulțumesc!
Idei pentru o plansa pe care trebuie sa fac un ecosistem( padure, lac), folosind doar frunze, seminte, crengute. Dau funda! :D
Cineva cu idei bune? Am nevoie sa ma ajutati cu unele pentru un panou al clasei mele :D Sunt la liceu si trebuie sa facem un panou, pe care apoi sa il atasam pe perete. Si nu stim ce anume....? (mai mult)
Stiti daca se face voluntariat in orasul Filiasi? Daca da spuneti-mi si mie sau dati-mi un site!
Hei! Nu stiu cum sta treaba cu voluntariatul, nu stiu ce trebuie sa fac sau unde sa merg... vreau sa devin voluntar si sa incerc sa ajut, asa ca va rog sa imi "luminati" mintea :) P.S. sunt din ...? (mai mult)
Am 16 ani si sunt din Bucuresti. Vreau sa fac voluntariat la o fundatie/asociatie/etc. care se ocupa cu salvarea animalelor sau orice altceva legat de animale. Nu stiu unde sa caut sau ce trebuie...? (mai mult)
Daca deseurile se arunca la groapa de gunoi, unde se arunca gunoiul de la groapa de gunoi?
Hei TPU, unde e mai bine sa faci voluntariat? La crucea rosie sau salvati copii?
As dori si eu idei de activitati care sa se desfasoare in liceu gen strangem lucruri pentru camin de copii, ziua imbratisarilor si lucruri din astea.
Cum pot sa instalez RTCW pe pc...cu windous 7 ultimate... HELP HELP HELP...
Daca sunt voluntar 2 ani, acrstia mi se pun ca ani lucrati la cartea de munca?
La ţară la mine este un vechi castel din 1604 situat în Dobreni, jud Giurgiu. Este deteliorat destul de mult dar dacă daţi un search pe google veţi vedea poze. Este înconjurat de gunoaie, ...? (mai mult)
Heyy TPU, sunt din Iasi in clasa a 11a si as vrea sa fac voluntariat deoarece am auzit ca ajuta la facultate, stiti unde as putea face?
Considerati ca România stă mai bine acum la domeniul împăduririlor faţă de acum 10, 15 ani? Credeţi că vom putea reîmpăduri România aşa cum a fost înainte acum 100 de ani prin aceste programe...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să devin voluntar în țara lui Andrei și cât costă?
Ce pot face din niste doze de suc sau de bere? Funde pentru cel mai bun raspuns
Va rog sa ma ajutati! Dati-mi exemple de materiale refolosibile.
Stie cineva daca si unde se poate face voluntariat in domeniul psihologiei in Prahova?
Unde pot face voluntariat in Iasi? Imi doresc enorm de mult sa fac voluntariat numai ca nu stiu unde.
Mai e cineva pe categorie? Cine stie cum sa fac rost de seminte de la planta Kadupu?
E o idee buna sa ma inscriu la http://cercetasiimarini.ro/? page_id=38? Argumentati, va rog. Va multumesc!
Programe de voluntariat, ONG, Crucea Rosie in Craiova? Imi poate spune cineva unde si cum ar trebui sa procedez ca sa ma inscriu? Dau funda, multumesc anticipat!
Unde as putea gasi o lista cu ONG-urile care au mai facut un proiect Erasmus + pe tema MITURI SI LEGENDE?
As avea de aruncat telefoane si incarcatoare vechi, stiti daca se pot duce la orice companie de telefonie mobila? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?