Incepand de la ce varsta te poti inscrie la FSC? Funda!;)
Salutare! Am 28 ani si sunt din Constanta. Am loc de munca si programul meu de munca este de luni pana vineri de la 9:00 pana 17:00, cel tarziu 18:00 daca seful are nevoie de mine. In fiecare marti de...? (mai mult)
Unde pot face voluntariat în Iași?
Unde pot face donaţii pentru copii?
Vreau să organizez o acțiune caritabilă care să aibă ca scop strângerea de haine și alte lucruri folositoare pentru oamenii străzii, pentru iarnă. Cum pot face acest lucru? Ce anume este nevoie,...? (mai mult)
As dori sa fac voluntariat de una singura (la un camin de copii). Le- as duce bomboane, jucarii, etc. Ce as mai putea face sa ii inveselesc, sa le fac ziua una mai buna? Vreau sa ma joc cu ei, sa...? (mai mult)
Sunt din Arda si as dori sa fac voluntariat la o casa de copii..ma poate ajua cineva cu sfatur idei sau locuri?
Vreau sa ma inscriu la voluntariat si nu am gasit nimic in Ploiesti pana acum. La Crucea Rosie am fost putin timp si dupa au zis ca au niste probleme administrative si nimic. la Estuar a trebuit ...? (mai mult)
Heii ^^ Stie cineva unde este nevoie de voluntari in Targoviste? Si daca este, unde m-as putea inscrie? Multumesc anticipat! :* :)
Imi puteti spune si mie va rog la ce ajuta voluntariatul? In viitor ce beneficii aduce, la facultate sau asa?
Voluntariat in Timisoara?
Daca am 12 ani pot face voluntariat, si daca da cum pot face asta?
As vrea sa devin voluntar. Imi puteti explica cam in ce fel de activitati voi fi implicata, ce trebuie sa fac? Ce calitati trebuie sa am?
Hei! Stiti fundatii in Bucuresti cu voluntariat? Va rog sa imi spuneti! Multumesc anticipat!
As dori si eu sa merg la un voluntariat (in care sa primesc diploma pentru aceasta activitate, in Piatra Neamt).
Heii ^^ Stie cineva unde este nevoie de voluntari in Cluj? Si daca este, unde m-as putea inscrie? Eu si prietenul meu avem foarte mult timp liber si vrem sa facem munca de voluntariat. Mersii
Heii! De la 14 ani poti fii voluntar?
Dorinta mea pe vara aceasta a fost sa fac ceva voluntariat. Optasem inca din luna martie pentru o tabara de limba engleza in care sa ma ocup de activitati cu copii si sa colaborez cu internationali. Se...? (mai mult)
As vrea sa fac voluntariat. Vreau sa ajut in special batranii sau copii. Am cateva intrebari. Conteaza varsta? Ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa procedez? Stiti ceva centre, care se ocupa cu ...? (mai mult)
Buna din nou! Am o noua intrebare! Fiindca ma plictisesc,m-am gandit sa fac voluntariat! Cam ce voluntariate as putea gasi in Iasi? Este bine ca la varsta mea, de 14 ani, sa fac voluntariat? :)
Sunt din R.Moldova si as vrea sa fac voluntariat. Cine stie careva organizatii care au nevoie de voluntari?
Vreau sa ma ocup de voluntariat vara asta, ce as putea face?
Am 14 ani si as dori sa fac voluntariat in Constanta. Imi dati si mie vreun site al unei fundatii care accepta minori ca voluntari si care sa aiba sediu in Ct?
sunt baiat si am par lung, si am de gand sa ma rad in cap. Exista vreo cauza nobila pentru care pot face acest lucru? Gen copii cu cancer, campanii, etc. Multumesc!
eu si prietena mea ne- am gandit ca vara asta sa facem voluntariat, insa nu am gasit nimic concret pe net ce sa ne informeze ce trebuie sa facem ca sa luam legatura cu vreo firma care cauta voluntari,...? (mai mult)
Dc lumea se ofera sa faca voluntariat :/ Ce avantaje exista? Nu vreau raspunsuri gen "Ajutam alti oameni/natura" serios sunt de adormit copii :/ Dau Funda! :D
Sunt voluntar si caut sponsorizari. Trebuie sa contactez o firma, care are departementul marketing si departamentul comercial. La care din ele trebuie sa apelez pentru sponsorizare?
Astazi, uitandu- ma pe YT la niste videoclipuri, am dat de un videoclip cu natura si poluarea acesteia si a speciilor de animale care sunt pe cale de disparitie din cauza poluarii. Am fost...? (mai mult)
Hey TPU~ Imi puteti da si mie informatii despre voluntariatul la Crucea Rosie, inclusiv despre inscrierea ca membru? Multumesc :)
Unde pot dona niste haine in Constanta?
Salutare! Îmi dați și mie sfaturi despre centrele de voluntariat din Constanța și nu știu unde să mă înscriu, vă rog. Uitați ce am gasit pe net: http://sosisesa.ro/voluntariat/?gclid=CPf2xMn26cUCFarpwgod4DsAGw...? (mai mult)
Sunt din Galati si as vrea sa fac voluntariat dar nu stiu unde sa caut. Va rog sa-mi dati detalii daca stii. Multumesc! Funda
Este cineva voluntar la Smurd sau la Politie? Ce faceti acolo mai exact si care este varsta minima pentru inscriere?
Cum pot deveni voluntar la concerte, festivaluri?
Cati bani voi primi pentru participarea la,, Let's do it, Romania!,,? Dau funda! (Scuzati categoria. E cea mai cautata :))) )
ce idei de proiecte si intership cu tineri ati face voi? Spune-ti tot ce va trece prin cap inclusiv si proiecte Europene orice. Multumesc!
Buna ) sunt anul 1 la specialitatea de ecologie si vreau sa stiu unde pot sa lucrez (in afara de inspectie ecologica) dupa ce finisez studiile in acest domeniu?
Unde gasesc si eu voluntariate in bucuresti? Chiar vreau sa merg la voluntariat dar nu ni se ofera nimic la liceu
Unde aș putea face voluntariat în Galați (preferabil pe parte inginerească, alimentară)?
Hei,am 16 ani şi sunt din București. Ştie cineva unde aş putea să fac voluntariat? (Fundaţii, asociaţii.)
Stiti cum pot face rost de lapte praf vitalact? constanta
As vrea sa fac voluntariat in Bucuresti dar am 14 ani si nu stiu daca se poate. Daca da unde?
Ma puteti ajuta cu cateva activitati practice de reciclare a deseurilor. Ceva care sa nu fie foarte dificil.As vrea sa imi dati cateva idei, pentru ca am un proiect la scoala si vreau sa iese bine....? (mai mult)
Am auzit ca se poate face voluntariat ca asistent medical si culmea, mai esti si platit. Imi poate spune si mie cineva mai multe legate de acest subiect? M- ar interesa si programul de lucru....? (mai mult)
Are cineva idei de voluntariat, preferabil Brasov sau Sibiu, pentru vacanta de vara? :) Funda!
As vrea sa fac cateva jucarii din materiale refolosibile,dar imaginatia mea nu e dezvoltata.Ceva simplu,din :plastic,lemn, carton si altele. Funda celui mai bun raspuns
Am nevoie de niste idei de obiecte pe care le pot face din materiale reciclabile(hartie,plastic, aluminie etc.) Funda!
Daca am donat haine unei asociatii pentru copiii orfani inseamna ca am facut voluntariat?
Cum putem ajuta copii orfani,oamenii fara adapost, oamenii fara familie sau pe cei saraci idei originale pls! funda$$$
Unde pot sa gasesc un centru de reciclare pentru hartie in Craiova?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!