Întrebări cu raspunsuri amuzante ce tin de domeniul ecologiei?
Care este diferenta dintre un ong acreditat si unu neacreditat?
Stiti unde pot sa fac voluntariat in Buzau? Ma gandesc la o activitate in afara scolii:))) ps..am 16 ani :*
Am 17 ani și sunt din Bacău. Mă gândesc de ceva timp să fac voluntariat dar nu aș vrea la Crucea Roșie, aș vrea undeva la un orfelinat sau unde sunt copii. ceva idei și locuri în care...? (mai mult)
Imi puteti da cateva ex. de activitati cu copii? Eu m- am gandit la cateva gen: pantomima, scaune muzicale. Aceste activitati trebuiesc desfasurate intr- o biblioteca si am nevoie de idei, sper sa ma...? (mai mult)
Am tot cautat pe internet despre droguri. Nu pentru ca vreau sa ma droghez, Doamne fereste! Dar fac un voluntariat si ma intereseaza cat mai multe despre droguri... pareri, site-uri? :)
Știți unde se poate face Voluntariat in Iași? Pe ce domenii? Voiam sa ma inscriu la Crucea Roșie dar as vrea si alte variante.
De la ce varsta poti face voluntariat pe salvare?
Sunt din Timișoara și iubesc animalele foarte mult.as vrea la fel de mult sa fiu voluntara pentru un cabinet vetveterinar.stiti cumva prin timisoara un cabinet veterinar la care pot fii voluntara?...? (mai mult)
Buna va rog sa ma ajutati ca am o neintelegere.am de realizat la ecologie un studiu de caz :caracteristica populatiei si a mediului de viata in care se fla. trebuie sa caracterizez o populatie de animale...? (mai mult)
Sunt depusi ilegal pe alurile raurilor, in lunci. Raurile le transporta si le depun in vai.Cine stie raspunsul primeste funda.
Cum se numeste atunci cand un grup mai mare de oameni ridica fiecare o pancarda deasupra capului ca impreuna sa formeze un desen, un mesaj sau o sigla? De obicei, li se face poza de undeva de deasupra....? (mai mult)
Vreau ca vara asta eu cu o prietena sa facem voluntariat ( avem doar 12 ani) si nu stiu unde; ma ajutati va rog? Dau FUNDA :)
Am nevoie de cateva intrebari despre poluare.Adica intrebari ca pentru un interviu, puse pentru oameni. Funda pentru cel mai bun. Multumesc.
Heii! Sunt voluntar intr-un ONG si as vrea sa imi dati si mie cateva idei de activitati care sa aiba un impact pozitiv asupra adolescentilor si comunitatii locale. Dau funda! Va pup!
Buna ziua Am un teren de 1000 de m2 la 45 de km de Bucuresti pe care doresc sa plantez copaci. as dori sa gasesc o organizatie ecologiste care sa- mi livreze gratuit puietii pentru a putea planta acesti...? (mai mult)
Hei TPU zilele trecute m- am bagat intr- o activitate la scoala pe tema organizare dr evenimente si trebuie sa organizam un eveniment de valentine's day trebuie sa ne gandim la ideei. Ma ajutati si pe ...? (mai mult)
Bună TPU... Recent s.a facut în scoala un proiect cu maculatura si am vandut.o... Acum trebuie sa facem altul dar nu imi vine nici o idee...ma puteti ajuta va rog? Dau funda...
De la ce varsta se poate face voluntariat? Stiti vreun complex ceva pentru a face voluntariat? De preferat sa fie animale. :)
Liceul Teoretic Hyperion din satul Gura Galbenei raionul Cimislia (Moldova) organizeaza pe data de 1 aprilie, 2015, un act de caritate "Un pas spre fericire" pentru copii saraci din acest...? (mai mult)
Este cineva volunatr WWF Romania?
stie cineva un ONG care se ocupa de copii nevoiasi in Salaj?
Stie cineva vreun site/agentie unde pot face voluntariat in tari din Africa/ Asia iar transportul, cazarea si diurna sa fie asigurate? (fara sa fiu medic sau ceva).
aveti ceva idei de proiecte de voluntariat. Orice. Cat mai interesant si mai original. Urgent
Aveti idei de proiecte de voluntariat mai unice si mai interenate. ceva gen activitate in centru cu oameni
Ma scuzati, stiti cumva daca in Giurgiu se face voluntariat? M-ar interesa orice si tip sau cum pot afla. VA MERCI! :)
Vreau si eu doze de bere sau altceva dar din metal.
As vrea sa va intreb daca in Romania ar fi obligatoriu reciclatul la orice sau legea acea din Germania atungi ceva nereciclabil pe jos primesti amenda nu ar face statul bani ptr proectele nefiinantate?...? (mai mult)
Am un proiect de facut despre o problema a comunitatii in care traiesc si trebuie sa am o organizatie care face voluntariat dar nu stiu despre ce problema sa vorbesc....ma gandisem la unele ...? (mai mult)
Hey, cine imi poate da, va rog, niste idei de proiecte pe care putem sa le punem in practica? Multumesc
as vrea si eu un hack/cfg pentru cs un rope sau un norecoil dar fara aim dacse poate=funda
Ce fel de planta este ridichea? Anuala,bienala, perena
Salut. Nu stiu sigur daca este categoria buna. M- am gandit ca de Craciun ar fi frumos sa impachetez cateva lucruri mai vechi, si sa le ofer copiilor de la orfelinat. Pe langa haine, dulciuri si jucarii,...? (mai mult)
Voluntariat in Oradea?
As dori sa fac voluntariat intr-un orfelinat din Bucuresti sinu stiu unde?
Nu stiu daca e categoria potrivita pentru intrebareaa asta, dar nu gasesc raspuns nicaieri. Am nevoie de leandru uscat pentru un proiect privind toxicitatea acestuia. De unde pot cumpara leandru uscat?...? (mai mult)
ma numesc Adrian si sunt pedagog la o casa de copii din Constanta(Fair Play)vreau sa le fac copiilor cadouri dar am o suma limitata de bani pe care i- am strans(478 lei)vreau sa stiu cum as...? (mai mult)
Buna tuturor. As vrea sa fac voluntariat pentru ca cred ca m-ar ajuta sa ma dezvolt ca persoana. Problema mea e ca nu stiu ce sa aleg. Ma puteti ajuta?
Am nevoie de un articol despre voluntariatul intr-o scoala speciala. Urgent! Dau Fundita!
M- am inscris in Club Impact, acest club este un club pentru voluntari care ajuta alti oameni si comunitatea. Dar ca sa fiu admis in acest grup am nevoie de o motivare ( de ce as vrea sa intru ...? (mai mult)
As vrea sa fiu voluntar la Crucea Rosie, dar nu am timp liber intotdeauna. Sunt student si am cursurile "imprastiate" pe parcursul unei zile. Programul de la Crucea Rosie (Iasi) este fix sau pot sa mai...? (mai mult)
Salutare. V- ar plăcea să participați la programe de caritate și în același timp să fiți răsplătiți? Vreau să vă prezint Fundația internațională rusească Whole World, care plătește...? (mai mult)
Heii! Help! Cine poate spune unde poti face voluntariat in Iasi?
Sunt centre de reciclare in Bucuresti? Si daca da in ce zona :*
Buna TPU... Stiti cumva niste ONG -uri sau fundatii din Iasi ce cauta voluntari?... Ofer fundita! :D :P
Salutare dragilor, Cu siguranţă, fiecare, ne gândim la câte un proiect ce poate fi preluat de către ONG- ul pe care îl reprezentăm şi pe care ne dorim să îl ducem spre îndeplinire, astfel...? (mai mult)
TPU daca la vara as vrea sa fac munca de voluntariat la spital desi am 16 ani, as putea?
In legatura cu voluntariatul la Crucea Rosie, imi puteti da niste informatii, in afara de site- urile oficiale? Am sub 18 ani si vreau sa stiu in ce activitati ma pot implica (stiu ca doar voluntarii...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie niste centre unde pot deveni voluntar in constanta? As vrea sa lucrez la centre pentru copii.Multumesc anticipat
As vrea sa va intreb ce voluntariat as putea face la vara urmatoare am 12 ani dar la vara viitoare o sa am 13 ani? Fundita!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!