Cum sa devin voluntar?
De ce oamenii nu arunca gunoiul in urne?
Unde poti face voluntariat in Brasov?
Daca am sub 18 ani mai exact 15 ani pot sa fac voluntariat la SMURD? imi doresc foarte mult pentru ca vreau sa devin doctor si bla bla bla si vreau sa ajut lumea. FUNDA :D
Buna, as vrea sa fac voluntariat(sunt din medias)dar ceva si sa am timp pt scoala...idei? P.S.:as vrea ceva pt animale sau copii abandonati....multumesc...dar sa fie in oras. Dau funda P.S.:as vrea ...? (mai mult)
Vreau si eu cateva detalii despre voluntariat. Au venit niste elevi din clasa xi la noi (ix) sa ne spuna cateva cuvinte despre aceasta "campanie" dar nu am inteles prea multe.
Am 13 ani si as vrea sa ajut natura. Stiti cumva vreo ascociatie care protejeaza mediul unde pot sa merg si eu? (stau in Bucuresti)
Buna TPU vreau sa intreb si eu daca stie cineva daca exista orfelinaate in Ploiesti unde pot face si eu voluntariat?
Unde pot dona niste haine mai vechi? (as dori adresa exacta)
Probabil ati auzit povestea concurentului Rafaelo Varga de la X FACTOR...mi- as dori foarte mult sa il adopt, el are 16 ani, si mi s- a facut foarte mila de el, deoarece nu stie ce va face de la varsta...? (mai mult)
Am nevoie de putina inspiratie de la voi. Doresc o solutie optima (idee) pentru selectarea deseurilor acasa. Multumesc. Dau funda.
In ce proiecte de voluntariat sa ma inscriu( pentru CV)daca vreau sa merg la o facultate in strainatate?
Heeei:*! Am 15 ani si 8 luni si as vrea sa fac voluntariat la smurd sau la orice spital de prin Ploiesti si sa fac cursuri pentru asta.Are cineva vreo idee?
Ce idei de proiecte ( de voluntariat) ati avea pentru orasul vostru? Care sunt problemele societatii in care traim? :)
infiintez un ONG si as avea nevoie de ceva nume...voi ce imi recomandati el sr bazeaza pe tineret si drepturile tineretului..cva de genu
Care este pretul mediu al unui kilogram de hartie la centrele de reciclare din Bucuresti? Multumesc anticipat.
Unde pot face donatii in Alba Iulia?
Imi puteti face un top al tarilor care practica modificae genetica a organismelor?
Am 11 ani si vreau sa ajut natura. Am inceput deja sa reciclez chestii, sunt ovo-lacto-vegetariana, dar vreau sa fac mai mult de atat. Am 11 ani.
Salut, stiti unde poti face un voluntariat in Braila?
Sunt un membru incepator al Consiliul Raional de Tineret si as vrea sa ma ajutati cu ceva idei pentru planul de activita pe care urmeaza sa il fac. Am nevoie de ceva idei pentru anumite activitati, traininguri...? (mai mult)
Am 16 ani si as vrea sa fac voluntariat, dar nu stiu unde. Ma puteti ajuta cu idei?
Am o intrebare... care e varsta minima de a fii voluntar la APAM, si as vrea mai multe detalii despre asta! Funda :)
Buna seara TPU! dau funda,unde pot face voluntariat, avand in vedere ca am aproape 16 ani,si ma descurc, dar in Bucuresti.
Vreti sa facem un club de sperieti adica slender,fantome,demoni, bloody mary, etc? aici o sa povestim o sa dau funda mai incolo la cel care mi-a placut cel mai mult bine apoi vom contiunua discutle
Va rog care stie sa'mi explice ca la prost la ce se refera. 1.Profilul resurse naturale si protectia mediului? si 2. Specializariele agricultura si protectia mediului?...? (mai mult)
Buna, am nevoie de toate resursele de care dispuneti.Anul acesta vreau sa fiu productiva.As vrea sa fac voluntariat, as vrea sa particip la diverse proiecte.Sunt din Galati si as fi vrut sa fac voluntariat...? (mai mult)
Reciclati? Ce anume? eu reciclez:bateriii, becuri!
Unde/Cum pot face voluntariat in Galati? sau online? Idei?
Tiai dori facturi mai mici cu6- 7lei pe m cub la apa nimic mai simplu tehnologie de ultima ora preturi incepand de la 20- 100lei baterii de dus, si chiuvete pentru comenzi sunatila numarul de telefon...? (mai mult)
Daca sunteti pe strada si vedeti langa coș o hartie, o puneți in coș? Chiar daca e lume pe strada?
Am aproximativ 100-120 de kg de hartie, care zic ca trebuie reciclata. Unde o pot recicla in Bucuresti si cam cat se plateste pe kg? Voi ati mai reciclat pana acum? Ofer funda!
Salut daca am 15 ani pot deveni voluntar la Curecea Rosie/Ambulanta/SMURD? Si daca da cum pot deveni?
Ce varsta trebuie sa ai pentru a participa la proiectul exista un erou in fiecare dintre voi? urgent-funda
Cine cunoaste ceva organizatii. unde as putea sa ma ocup cu voluntariatul in Marea Britanie, Londra? p.s am 16 ani!
Heiiii TPU, Revin iarasi(incaodata si din noi) cu o intrebare interesanta. Recent am fost in plimbare cu cineva drag pe malul oltului. Departandu- ne asa am ajuns in dreptul unei balti superbe cu nuferi(plina...? (mai mult)
As dori sa cumpar din Cluj tutun de pipaThilbury Chery, de unde si la ce pret pachtul
Hei TPU :) Pentru cine activeaza ca voluntar in cadrul Crucea Rosie si este minor, as dori informatii despre actele care trebuie depuse la inscriere. :)
Buna am si eu o intrebare va rog frumos daca ma putetii ajuta si pe mj cu un raspuns,la pompieri se poate intra si fara bac, macar la serviciul voluntar de pompierii?
Hei, TPU! As dori sa ma inscriu in voluntariate, concursuri de orice feluri, etc, dar nu am prea gasit. Imi puteti comunica niste site-uri, va rog, unde as putea gasi?
am adunat dopuri de plastic pentru o fetita bolnava intre timp a strans cantitatea necesara si nu mai are nevoie. Eu am mai ramas cu cateva dopuri, am vazut pe internet cateva cazuri pentru care...? (mai mult)
Este adevarat ca esti in Iasi centre/firme de reciclat sau colectat sticle de plastic care dau 50 de bani pe sticla?
Am o motoseceratoare Olimpia bcs 350 cm am schimbat lama veche cu una noua se infunda si nu taie o tavaleste nu stiu care ar fi problema.
Buna :3 Astazi am gasit pe strada un catelus foarte mic si l- am luat acasa. Stiti ce as putea sa ii dau de mancare? i- am dat niste laptic cu miez de paine pe care le- a "moflait" putin apoi a ...? (mai mult)
Ce voluntariate as putea sa fac si eu in timpul verii? Dau funda pentru câteva fundatii care sunt dornice sa primească noi voluntari :))
Buna, stie careva optiuni de voluntariat prin Bucuresti sau international(de ce nu)? Multumesc anticipat, Ana :)
TPU. Sunt clasa a-X-a si as fii interesat sa ma apuc de voluntariat. Ma puteti ajuta cu sugesti si sfaturi. Sunt din Bucuresti.
As vrea vara asta sa mă duc sa fac voluntariat pentru animale sau ceva de genul doar ca am 13 ani si nu stiu unde... Daca stiti niste locuri prin bucuresti sau prin Hunedoara nu contează ca e la marginea...? (mai mult)
cine m-a poate ajuta cu o unitate centrala cat de cat functionala la un pret simbolic pana strang bani sa-mi iau una? Multumesc 0747839010
Imi spuneti si mie va rog unde as putea face voluntariat in Galati in afara de asociatia inima de copil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.