Imi spuneti si mie va rog unde as putea face voluntariat in Galati in afara de asociatia inima de copil?
Buna ziua TPU! Imi puteti recomanda cateva organizatii de voluntariat in Iasi? Unde si adolescentii de 14 ani pot participa, sa fie voluntari? Multumesc! :)
Stiti un ONG sau asociatie care este anume pentru studenti si datorita caruia poti calatori si ei iti pot plati 50% din chletuieli (pe drum, cazare). Am auzit ca exista dar as vrea sa stiu cum ...? (mai mult)
vreau si eu detalii despre voluntariat....as vrea sa ma inscriu si eu dar in orasul de unde sunt nu se organizeaza astfel de activitati
Vreau sa fac voluntariat in weekendul asta; ma gandeam la ceva cu copii (sa le citesc povesti), dar sunt deschis si la alte sugestii. Sunt din Crangasi, mi- ar placea sa fie tot prin sectorul 6 sau ...? (mai mult)
Salutare TPU Va rog sa ma ajutati si pe mine: Am varsta de 19 ani si sunt din Jud. Dambovita. As dori sa stiu unde pot sa fac voluntariat pe SMURD sau Ambulanta...nu doresc informatii despre Crucea Rosie!...? (mai mult)
Vreau sa fac voluntariat si ma gandeam sa merg la spitalul judetean, dar eu vreau sa dau la facultatea de psihologie. O sa ia in considerare si daca fac voluntariat la spitalsau doar in domeniul...? (mai mult)
Salutare. Cunoasteti vreo organizatie din Romania care se ocupa de voluntariat in Africa?
Salut :) Pe 7- 8 iunie, adica sambata si duminica ce au trecut am fost la Blaj ("blaj a live"), au fost multi voluntari din brigada de voluntari, din orasele apropiate de Blaj precum Sibiu, Alba etc. ...? (mai mult)
De la ce varsta pot fi voluntar FITS (Festivalul International de Teatru de la Sibiu)?
Hey, TPU! Doresc sa fac voluntariat pe perioada verii, dar am tot cautat pe internet si nu gasesc o organizatie din Bucuresti care ar accepta un voluntar adolescent.Am aproape 14 ani ( ii implinesc in...? (mai mult)
Cum sa fac cont de plasma burst?
Ce fundatii imi recomandati pentru voluntariat? Sunt deja voluntar activ la Crucea Rosie, dar mai vreau si alte organizatii. Help me!
Unde as putea sa fac voluntariat? Parintii mei sunt de parere ca daca fac munca de voluntariat va fi foarte ok pentru CV si de asemenea, pentru cariera mea. Multumesc anticipat!
Salut vreau sa fac o grupare de prieteni voluntari dar nu stiu ce nume sa ii dau ...imi puteti da o idee. Poate fi abreviere dar sa imi spuneti de la ce
De o luna jumatate, mi- am cumparat 2 perusi mici, tot incerc sa vorbesc cu ei sa ii prind, ii pup, si de geaba ei sunt foarte salbatici, doar daca ma apropii spre ei se sperie si fac urat, credeti ca...? (mai mult)
stie cineva vreo asociatie sau fundatie in Buzau unde sa pot face voluntariat in perioada vacantei de vara? Funda
Stiti unde ma pot inscrie sa fac voluntariat in Bucuresti? Funda XD
Imi puteti spune un centru de voluntariat din Pitesti la care ma pot inscrie si eu (am 14 ani)?
Vreau sa fac munca voluntara in Timisoara,sa ajut copii si batrani, unde ma pot adresa?
Stie cineva nume pentru grupuri de cercetasi... Dar sa fie ceva creativ si frumos! :)
Vin cu o intrebare ceva mai delicata. Sunt intr- o Asociatie de Studenti din Iasi si vrem sa organizam un Bal de Caritate pentru copii nevoiasi din centre de copii sau centre de plasament. Avem nevoie...? (mai mult)
voi face o campanie anti-fumat cu clasa şi psihologul şcolii ne-a pus să ne facem tricouri cu texte, mesaje. Daţi-mi şi mie vă rog câteva ideii. :)
Heey! :) imi puteti spune ce face un voluntar in cadrul SNCRR( crucea rosie )?
:) Vreau sa ma ajutati cu ceva... Avem nevoie de voturi la o campanie facuta de scoala nr 4 "Elena Cuza" Piatra Neamt care se numeste Gradina lui Calistrat Hogas..Acolo noi am plantat flori, ...? (mai mult)
Heii cum pot sterge un user la windows 7? Urgent va rog,
Ce subtante pe care le am acasa se pot folosi ca ingrasamant? Nu vreau sa astept 2-3 saptamani pentru compost.
stie cineva ce gandac e asta? http://s22.postimg.org/w60p9smy9/10338540_699198836804349_1133072951025448387_o.jpg
Stie cineva unde pot sa ma inscriu la voluntariat pt impadurire la Tasuleasa jud. BN?
Solutia pentru protejarea mediului
Dau funda : Stie cineva vreo activitate (in Bucuresti) la care minorii pot face voluntariat?
Vreau sa fac voluntariat si o cauza in care cred este cea a eutanasierii cainilor maidanezi. (insa ma refer la Ong- uri care lupta pentru si nu impotriva eutanasierii pentru ca nu mai vreau maidanezi pe...? (mai mult)
De ce in Romania se pierd bani europeni alocati pentru proiecte eologice si nu numai ce nu sunt duse pana la capat? De exemplu proiectul asta https://www.facebook.com/proiectzaghen
Am si eu o nelamurire si anume: Daca vreau sa las un joc online mai multe ore on(de ex: metin ) si tin shop...ce functie trebuie' sa activez:sleep/hibernate.le- am testat dar dupa un timp (fara...? (mai mult)
Heii TPU, am auzit la TV ca florile din ghiveci ar trebui udate cu apa statuta. Voi ce parere aveti? Funda :)
Ce parere aveti despre sterilizarea gratuita a unui caine sau pisica? Credeti ca este un lucru serios? Sau fac doar un lucru de mantuiala? :D Funda
doresc sa mi ofer serviciul in folosul unui camin de batrani sau case de copii din Bucuresti, eu sunt instalator centrale termice sanitar si gaz insa montez si aer conditionat si ofer si...? (mai mult)
TPU! Stiti vreun loc unde se face voluntariat in Pitesti la categoria copii/batrani de ex: copii cu dizabilitati sau batrani neajutorati/de la vreun azil. Am 14 ani si as vrea sa ajut aceste persoane....? (mai mult)
As vrea sa va intreb pe toti cum as putea ajuta copii din Africa...
Va rog mult :* Ma ajuta cineva cu un cont nou pe Baidu.com? :(
Hei TPU caut actiuni de voluntariat in Ploiesti si nu gasesc nimic.Va rog sa-mi spuneti daca exista. Multumesc anticipat!
Ce idei imi dati pentru a folosi cutiile de la conserve? Ce pot sa fac din ele?
caut actiuni de voluntariat in Piatra Neamt si nu gasesc nimic.Va rog sa-mi spuneti daca exista.Multumesc anticipat!
Cum pot deveni voluntar la tasuleasa social? Dau funda si mii de multumiri!
Salut, vreau sa mi pun serviciile in folosul unei gradinite azil de batrani s au case de copii, eu sunt instalator centrale termice aer conditionat si vreau sa ajut doar cu mana de lucru materialele ...? (mai mult)
am si eu nevoie de numarul de telefon de la spitalul "Elena Doamna" din Focsani, ma poti ajuta?
, , Planeta, animalele, elementele sunt singurele lucruri care iti vor ramane dupa ce oamenii dragi tie vor muri, chiar vrei sa o distrugi? Gandeste- te la stramosi, si la cei vechi care au onorat-...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie toate ONG-urile din Ploiesti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!