Heii TPU...Ce rimeaza cu Eco Atitud? Fundaa...
ce credeti ca s-ar putea intampla daca lumea nu ar recicla? Astept multe raspunsuri. Va multumesc anticipat. Ofer FUNDA
Pentru cei din Baia Mare! As vrea sa fac voluntariat din cand in cand, sa ajut copii, batrani sau chestii de genul acesta. Stiti locuri in care m-as putea inscrie?
sunt minor sh as vrea sa fac voluntariat la politie se poate?(am 16 ani aproape 17) Dau funda
Cunoaste cineva un voluntariat pentru Electric Castle Festival de anul acesta de la Cluj? Si in ce consta el? Multumesc.
Buna! Am nevoie cat de poate de urgent, de o lista cu voluntariate la care as putea merge pe tot anul acesta. Mentionez ca am doar 16 ani. Fac 17 ani in iulie, anul acesta. Vreau o lista cat mai...? (mai mult)
Aveti niste idei de nume de echipe. pentru un concurs despre ECOLOGIE... imi trebuie urgent. cele mai frumoase nume funda :3
Am 14 ani si sunt din Iasi stiti cumva vreo institutie, ong unde as putea face voluntariat pentru ajutarea animalelor sau ecologizare.
Cate grame de aluminiu are o doza de bere si una de suc si cat costa 1kg de aluminiu?
Am o mica ( mare ) problema. Scoala mea a fost aleasa sa participe la, , Tara lui Andrei " iar eu sunt intr- un fel sef de echipa la clasa mea si trebuie sa facem ceva sa imbunatatim scoala....? (mai mult)
Cei care locuiti/ati locuit in Austria sau Germania, am cateva nelamuriri in legatura cu separatul gunoiului. Locuiesc in Austria de 3 luni si sunt inca nedumerit in legatura cu containerele de gunoi,...? (mai mult)
Cine stie de ce muiltiplaer mainicraft nu merge:nu se concteaza la servar ca si rust si inca ceva:cine vrea sa joce cu mine multiplaer daca rezolv problema?
De prin noiembrie m-am inscris la crucea rosie si au zis ca or sa ma sune atunci cand o sa fie vreun eveniment, dar nu m-au contactat pana acum. Aveti idee despre ce as putea face in cazul acesta?
Cum se formeaza oul in cloaca gaini?
Puteti sa-mi enumerati cateva organizatii de voluntariat din Iasi? Merci!
Stie cineva organizatii de voluntariat pentru liceeni in orasul Iasi? Multumesc anticipat!
Daca faci voluntariat online poti primi certificat care sa ateste participarea ta sau ceva ce poti pune in cv ca dupa volunariatele normale?
Va salut. Fiind in trecere prin Bucuresti am facut o achizitie nou nouta si anume: un router Wifi TP LINK. Ca orice om simplu care habar nu are prea multe notiuni despre net sau chiar dracia ce aveam sa...? (mai mult)
Salut, gasiti-mi si mie disc frectiune 345334A1 va rog frumos, dau funda! (un site de unde pot cumpara).
Bună, Unde pot face adolescenții voluntariat? De impune voluntariatul la Crucea Roșie? Mulțumesc :)
Salut, Va asteptam pe www.mt2drs.ro, este un metin nou deschis, deja are 100+ playeri, este pvm- pvp. lv max 127 si se creste usor! Sunt foarte multe evolutii la arme, armuri si accesorii. ...? (mai mult)
Sunt implicata intru-un proiect la scoala in care trebuie sa facem martisoare din obiecte reciclabile. Dati-mi niste idei, sfaturi sau poate chiar un site. Ce as putea face?
Cum pot recicla lucrurile? Exemplu: dacă am o sticlă cum o pot refolosi în afară de a pune tot lichid în ea. Şi tot aşa. Aş dorii informaţii.
Buna tepeu.Am o intrebare un om consuma zilnic zeci de litri de apa (igiena, mancare, uz casnic etc). Intrebarea mea de unde atata apa? Adica nu se va consuma o data si o data? Ce o sa facem atunci? Se...? (mai mult)
Salut, ati auzit cumva de Fundatia Emanuel Betania? As vrea sa ma inscriu acolo ca sa ajut la treburile lor. ex:sa ajut personalul cu cei de la afterschool, au program sambata la 11:00 cu copiii si as...? (mai mult)
Cinepa Salut, am o intrebare pentru cei, care cunosc... Cum deosebim semintele (de cinepa) femela de cele mascul, dau funda.
De un an de zile, tot incec, sa- mi ofer serviciile ca voluntar, avand timp berechet, fiind pensionara, dar foarte in putere, .Dar, se pare ca nu prea este dezvoltata aceasta activitate in Piatra Neamt.Cu...? (mai mult)
SAlut, cum au facut astia sa le apara filmul lor e facebook? Astazi am vazut, le apare de cand si.au facut contul, poze etc. Am incercat si eu, dar nu am reusit. Cum se face?
A facut cineva voluntariat la WWF Romania? Ce implica a face voluntariat la aceasta fundatie?
Daca mai are cineva hainute de bebelusi,carucior, patut noi le-am primi cu foarte mare drag deoarece in curand vom avea un bebelus.Multumesc.mihaelasim@gmail.com
Am si eu in fata blocului un parculet, zic parculet pentru ca are o masa, 2 leagane si un balansoar. Vreau sa stiu daca pot face cerere la primarie sa se planteze 2- 3 arbori. Daca se poate ce ar trebui...? (mai mult)
TPU! Exista vreun centru de voluntariat prin Pitesti?
Cine are caine pitbul la pret mic la un ron va rog sa ma anuntati
Salutare. Înainte de toate vreau să vă spun că am citit regulamentul și nu fac reclamă vreunei oferte de "bani pe internet". Acest Sistem de care doresc să vă povestesc există în realitate...? (mai mult)
Caut voluntari care sa faca parte dintr- un studiu ce vizeaza sondarea personalitatii cu teste profesionale. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti pe adresa psyconsultancy@yahoo.ro un mail in care sa iti...? (mai mult)
VA rog ajutati-ma sa fac acest exercitiu : Demonstreaza argumentat importanta implicarii fiecarui cetatean pentru binele comunitatii din care face parte
M- am inscris in clubul de psihodrama si voluntariat al liceului meu, si am primit ca tema sa fac o prezentare de o ora despre importanta cluburilor de tineret[ psihologie], si treaba e ca nu...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc si eu niste NITROGLICERINA lichida imi trebuie ca sa construesc ceva
Activez de ceva vreme intr- o Organizatie de mediu si tot ce vreau de la voi ar fi sa imi dati si mie cateva idei de proiect de promovare si constientizare a cetatenilor, pe care sa le putem desfasura...? (mai mult)
Cine stie vreun ONG acreditat SEV care ere nevoie sa trimita voluntari in strainatate?
Ce contin gazele de esapament? care sunt substantele toxice emanate? ce efect au asupra omului, plantelor si animalelor? cum se poate reduce cantiatea lor?
Unde se poate face voluntariat in Pitesti?
Ce voluntariate sunt in Iasi?
Cum ma pot inscrie intr-un ONG?
Face cineva de aici voluntariat in Bucuresti?
Buna tuturor! Este cineva voluntar la o fundatie/organizatie/etc in Bucuresti? Vreau sa aflu ce pareri aveti legate de locul unde faceti voluntariat, cum e colectivul, ce actiuni au loc acolo unde sunteti,...? (mai mult)
Ati facut voluntariat in Bucuresti? Imi doresc foarte mult sa incep dar nu stiu unde si daca primesc persoane noi in perioada asta. M-ar ajuta foarte mult niste recomandari. Multumesc.
Pareri---din punctul vostru de vedere ce parere aveti voi de reciclarea deseurilor in constructie in Romania?
Buna! A fost/Este cineva voluntariat in cadrul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei la programul "Niciodata singur"? Sunt interesata sa devin voluntar in acest proiect si as vrea sa stiu cum este...? (mai mult)
Salut, am mai jucat hammer acum 2 ani, am avut un shaman cu 6 mod si status iar acum as dori sa imi fac un sura full mod + status dar nu stiu ce bonusuri sa pun pe mod. M- a puteti ajuta va rog, stitii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?