doresc sa imi dedic timpul care a mai ramas pana la Craciun sau chiar pana la sfarsitul anului facand voluntariat pentru un proiect de ajutor social sau ceva de genul. stie cineva unde as putea ...? (mai mult)
"Vreau să trăiesc! Şi... Şi mai mult, îmi doresc să trăiască mama mea, să fim fericiţi. Doar pe ea o am. Doar cu ea am crescut. Din inima mea, vreau să o ajut pe mama!". Sunt cuvinte smulse...? (mai mult)
S-au terminat inscrierile pentru cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Rosie?
Pilele de combustie produc energie electrica si termica. Unde poate si utilizata aceasta pila? Un exemplu ar putea fi pentru fabricarea cherestelei.As vrea, daca se poate, alte exemple.
Eu as dori sa fiu voluntar, dar am cateva nelamuriri legate asta: De la ce varsta este indicat sa incepi o astfel de activitate si cat de solicitanta este? Mi- as dori si sa plec in Africa pentru...? (mai mult)
Am nevoie de o idee de proiect pentru un ONG, ceva interesant. Mi-ai putea da vreo idee?
Cum trebuie marcati pentru transport bustenii (copacii) taiati legal?
Vreau sa raspunda cine stie mai bine! Cum schimb culoarea Facebook- ului? Vreau sa stiu si eu ca la multi am vazut culoarea schimbata.Si cum se schimba culoarea alba in alta culoare? Spuneti- mi si mie...? (mai mult)
Salut, fac un power-point despre protecția mediului, despre ce ar fii ok sa scriu în el? Gen: câți copaci sunt tăiați zilnic. Fundaa, mersi.
Hei TPU, sunt bagata intr- un concurs numit "patrula eco" si am nevoie de ceva ajutor.Anul acesta tema e gospodarirea resurselor si am nevoie de o definitie anume, cumva sa- mi explicati mai concretce...? (mai mult)
Cum pot deveni voluntar FSC?
Are cineva sa doneze plante de acvariu ( apa dulce) am 4 betta si nu gasesc plante de acvariu la mine in oraș. Primesc și pesti betta si aparate( filtre,pompa de aer, etc).
Cum poate omul sa intervina la stoparea, la corectarea reciclarii materiale in diferite ecosisteme?
Propune citeva solutii pentru evitarea pericolelor deseurilor produse de om...
Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551787198230822&set=a.545760692166806.1073741845.177777088965170&type=1 like aici va rog.
De ce raurile americii de nord au un potential mare de energie si pot fi folosite in constructia hidrocentralelor? va rog mult :( dau funda)
Avand in vedere ca se aproprie sarbatorile de iarna, eu si prietenii mei de la asociatia "Ceva De Spus"am decis sa strangem ajutoare(jucarii, alimente, imbracaminte) pentru a le darui copiilor...? (mai mult)
Ieri la chimie ni s-a spus sa aducem sugestii pentru activitati cu elevii in scopul diminuare poluari, ma ajutatiti cu cateva sugestii, vreo 6-8, multumesc.
Daca s- ar construi o centrala nucleara la o locatie de aprox 25 km de casa voastra ati fi pro sau contra? tinand cont ca energia electrica ar deveni mai ieftina iar penele de curent ar fi aproape...? (mai mult)
Hey.Care stiti sa-mi spuneti niste centre de plasament din Brasov unde pot sa merg sa ma joc cu copiii, sa le duc cate ceva? Mi-ar place mult.Va rog frumos daca stiti sa ma ajutati.Multumesc aticipat!
Nu stie cineva unde se fac activitati pentru voluntariat pentru elevii de liceu? Si unde te poti inscrie?
Salutare, Sunt coordonator de voluntari intr- o organizatie de mediu si as dori de la voi o idee de proiect sau actiuni tematice de promovare/constientizare, ce pot fi desfasurate si aplicate in orasul...? (mai mult)
Pro sau Contra exploatări aurului la Roșia Montana? Eu Contra
Stie cineva vreoun centru de prelucrare a strugurilor pentru compot in Romania? in ce judet, tara? Urgent FUNDITA
Imi poate da cineva numele firmelor/adresele centrelor de reciclare a deseuri textile din Mehedinti. Daca stiti si centre care au si alt domeniu cum ar fi hartia puneti aici.Multumesc
Vreo idee de un joc de interior si exterior pentru copii din clasele I-VIII?
Voluntariat in Bucuresti? Ceva legat de copii, daca ii pot ajuta la teme si chestii legate de scoala?
Poate cineva sa ajute? Doneaza! Incercam sa dotam biblioteca Faculatatii de Psihologie a Universitatii Ecologice din Bucuresti. Vorbește. Comunică. Spune mai departe de proiectul nostru. Dacă ...? (mai mult)
Hey..am 16 ani, sunt la liceu economic, in bucuresti si as vrea sa fac voluntariat...dar problema e ca nushtiu unde cand si cum..deci daca ati putea sami oferiti un site unde pot sa caut chestii de genul...? (mai mult)
In aceasta vara am auzit ceva cu voluntariat la Salvare[Bucuresti]. Stie cineva daca mai este valabil? Pentru ca erau niste cursuri de pregatire inainte, poate, din pacate, nu se mai tin, sau ceva....? (mai mult)
tPU! Am primit o orhidee de ziua mea de la matusa mea, dar mama e plecata, tata la fel, bunica e aici insa nu stiu cum s- o ingrijesc, parintii mei stiu, insa nu pot vorbi cu ei. Stiti voi...? (mai mult)
Am o mimosa pudica. De la un timp frunzele au inceput sa i se ingalbeneasca si a facut niste gandacei mici. Ce sa- i fac ca sa nu moara? Tin mult la planta asta si nu stiu ce sa- i fac. Eu am ingrijit-...? (mai mult)
Va rog frumos care stie sa imi faca si mie o pagina de register pentru serveru meu de metin2 dau FUNDA! Va rog frumos add :edwardboss143@yahoo.com
Sunteti de acord cu inceperea proiectului " Rosia Montana "? Daca ar incepe proiectul de exploatare, romanii ar iesii in strada? Ce veti face daca se aproba proiectul?
TPU! Proiectul " Rosia Montana " va fi un dezastru ecologic si economic pentru Romania? Nu era mai usor daca se exploata de catre stat ca nu inteleg, nu ar fi pierdut nimic statul daca ar fi exploatat...? (mai mult)
Hei TPU, am o intrebare... Am....deci emailul meu, nu mai merge de cateva zile [ luni] si oricat as incerca sa il "recastig" nu pot. Ce si cum sa fac?
Unde pot vedea noul cod silvic? funda!
Ce sa fac sa-mi albesc dintii.
Orice donatie CONTEAZA! Va rog sa va alaturati grupului: www.facebook.com/groups/donatiisud Ti- au ramas mici hainele de anul trecut? Sigur exista cineva care se va bucura de ele! Doneaza haine, jucarii,...? (mai mult)
Orice donatie CONTEAZA! Va rog sa va alaturati grupului: www.facebook.com/groups/donatiisud
Stie cineva cum as putea sa ma inscriu la o asociatie, ceva de voluntariat din Focsani? Am nevoie urgent de un raspuns! Multumesc! :3
Sunt interesat daca exista un fel de program de voluntariat la SMURD in orasul Brasov, dar pentru persoane cu varsta sub 18 ani. Am 16 ani, si am fost la alte organizatii medicale in trecut. Daca...? (mai mult)
Unde pot face voluntariat in Tulcea? P.s. sunt a6a
M- am inscris intr- o campanie antidrog ca voluntar. Ce idei de activitati, concursuri aveti? (Inafara de concurs de fotografii si wotkshop).Va rog ceva mai original.(cantece cu aceasta tema) orice....? (mai mult)
M- am inscris ca voluntara la Crucea Rosie.Am ales, , socializarea cu batrani si copii, , sau ceva de genu.In acest caz se merge la casa de batrani/orfelinate etc? Ce se face mai exact? Dar in ...? (mai mult)
Unde pot face voluntariat in Ploiesti?
avem 2 fetite mici de 1 an jumate si cealalta de 5 ani jumate.pana acum 2 luni sotul a mai muncit cu ziua prin sat si ne- am mai castigat traiul oarecum.de 2 luni nu mai are nimic de munca, ...? (mai mult)
Ajutor va rog intru intr- un joc SHAIYA si cand intru in updater.exe imi apare The version does not match. Please install the client again from the homepage.c20 de unde pot lua homepage.c20 ca sa mearga...? (mai mult)
Cred ca stiti ca vor sa ii omoare pe cainii din tara noastra, pe cei comunitari.As dori sa aflu o agentie sau ceva care i- ar putea ajuta, din alta tara.Si cui ar trebui sa ma adresez? Si ...? (mai mult)
De la ce vârstă se poate participa la un ONG?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.