De la ce vârstă se poate participa la un ONG?
Unde pot face voluntariat in Timisoara? am 17 ani.
Ce activitati de voluntariat se pot face in Brasov?
Cine ma poate ajuta cu cateva sloganuri pentru protejarea mediului sau despre natura? Nu vreau sa fie lung sau in alte limbi. Multumesc si dau fundita celui mai bun!
probleme cu windows 7 64bit imi trebuie toate driverele pentru placa video, cand intru intru joc imi zice ca trebuie sa instalez directx 9.0c am instalat tot si tot nu vra va rog cine stie sa...? (mai mult)
Buna am nevoie de ajutorul vostru, anul acesta trec in clasa a 12 si o sa am nevoie de un laptop pentru a imi face proiectele de care voi avea mare nevoie pentru scoala, parintii mei nu au posibilitatea...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare : 3 luni consecutive, incepand cu luna iunie au impreuna : a)91 de zile b)92 de zile c)93 de zile
Exista locuri de munca unde ar putea munci copii de 13? :-?
stie cineva cum pot deveni salvamont voluntar? daca stie cineva concret. nu cu informatii luate de pe internet ca alea le-am citit pe toate. multumesc
Am 16 ani, si sunt din Galati, si as dori sa stiu unde as putea sa fac voluntariat-concret(in afara de biblioteca, si crucea rosie)
Stie cineva daca sunt prin cluj ceva organizatii ale studentilor care organizeaza iesiri, explorari. Ma refer la echipe care fac tot felul de excursii, explorari.
Pentru cei care sunt interesati de voluntariat in Africa! http://omulpaciireloaded.wordpress.com/2013/08/24/jurnal-de-ghana/
Unde pot face voluntariat? (am 16 ani)
Am acasa niste cutii pline cu haine mai vechi pe care as vrea sa le dau unor oameni care chiar au nevoie de ele. Intrebarea este unde pot sa le dau sa fiu sigura ca ajung la astfel de oameni...? (mai mult)
Ce activitati extrascolare sau de voluntariat imi recomandati daca vreau sa urmez dreptul?
:) Am si eu o intrebare, sunt din Drobeta Turnu Severin. Nu stiti de unde as putea si cum as putea sa ma introduc intr- o programa de voluntariat? :*
Cum dauneaza mediului folosirea curentului electric? adica de ce?
Aveti vreo carte sau informatii despre voluntariat / antreprenoriat? Primul raspuns folositor, dau Funda!
Http://basarabia-acasa.ro/voluntari/ mai e valabila?
sunt din Chisinau. Nu stiti de unde as putea si cum as putea sa ma introduc intr- o programa de voluntariat. Tare mi- as dori, dar pe net nu prea am incredere. Se ocupa...? (mai mult)
Sall! Mi-am luat un telefon Nokia Asha 305 si nu stiu cum sa fac sa trimit muzica prin bluetooth. Ma ajuta cineva cum sa fac pas, cu pas? FUNDA
Cu ce se trateaza apa ca sa nu miroasa? Cum se numeste substanta si cum isi face aceasta intrebuintarea? Dau funda.
As dori sa ma implic in anumite activitatii de voluntariat, cateva solutii sau sugestii in Timisoara cunoasteti?
Imi doresc foarte mult sa fac voluntariat. As dori sa aflu mai multe detalii: de la ce varsta se poate face, daca se poate vara, in ce domeniu. Tot felul de chestii din acestea.
Care este magazinul vostru de haine preferat, cu preturi bune si haine fashion?
Care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru a dona sange?
As vrea ca pe perioda vacantei sa ma apuc de voluntariat... unde as putea merge in bacau si la ce? ..inafara de Crucea Rosie :d Funda! :-*
Caut persoane voluntari - care doresc sa participe incepand de luni - 22 iulie, la un proiect de strangere de semnaturi in orasul Constanta. Pentru detalii suplimentare mesaj pe privat.
Ce sunt animalele de fapt?
cum fac si eu rost de 1 euro pe cosmote repede :( Am nevoiee urgent :(Cine ma poate ajuta?! il dau inapoi! Multumesc Anticipat! :*
In Sibiu se ofera bani pentru hartie/carton sau alte obiecte reciclabile? Daca da,unde si ce pret pot primi pe acestea? Va multumesc,
Http://youtu.be/6mxA4VSQ18o Charity:Water
din ce se formeaza deseul menajer la persoane fizice si la societati?
Ce fel de gunoi poate colecat o maisina de gunoi specializata in comune?
Am o intrebare de cate ori se colecteaza gunoiul pe luna? Pentru ca la mine se colecteaza doar de doua ori si atunci un tomberon micut(asa ar trebui) de familie.
A mers cineva in strainatate printr-o fundatie de voluntar?
Daca eu am un ONG, castig ceva? Adica fac proiecte,primesc fonduri pentru proiecte,dar am asigurat vreun venit, vreo parte din finantare sau altceva?
Salut/Buna, fac parte dintr`un proiect de voluntariat bazat pe cetatenia europeana si apartenenta noastra la aceasta Uniune. Ni s`a impus o tema ce consta in acumularea de informatii pe baza unor intrebari...? (mai mult)
am terminat clasa a 9, vara e lunga si as vrea sa fac voluntariat. puteti sa-mi spuneti cateva asociatii din Iasi. dau funda pe masura raspunsului.
De ce este asa valoros un kg. de cheite din aluminiu de la dozele de bere si de suc?
Cum pot da update la harta GPS-ului Airis t920, harta route 66, Europa?
Salutare dragilor! Sunt voluntar intr-o organizatie eco si doresc si eu de la voi cateva idei de promovare! Funda. Va multumesc!
Funda! Anul asta, mai exact in februarie, am implinit 15 ani, iar acum ca termin clasa a 8- a si totusi vine vara, as vrea sa fac voluntariat. Puteti sa- mi dati informatii despre cateva centre...? (mai mult)
Am si eu nevoie de diploma pentru voluntariat si nu stiu nici macar o organizatie in afara de crucea rosie MA PUTETI AJUTA?
Bună lume, am o întrebare simplă, de cîteva saptămîni caut organizaţii de voluntariat. Îmi puteţi recomanda voi cîteva? Menţionez că locuiesc în Chişinău. :)
Ati fost vreodata undeva inscris ca voluntar, ce parere aveti despre asa ceva?
Stiti unde si daca exista puncte de colectare a uleiului de gatit folosit (cel pentru prajeli)?
(scuzati categoria) Buna seara, stiu ca acesta este un sait de intrebari nu de milogit, dar, ati putea ajuta acest baiat: Savut Raul Mihai? Doneaza oricat... Raul are nevoie de fiecare banut pentru ...? (mai mult)
Ce faci cand te-a intepat o albina de pleoapa? Dati-mi niste remedii dau funda.
Ce se intampla daca am dat cu piatra vanata fara var pe pomi si au inceput sa cada frunzele? P.S:Nu a fost o cantitate foarte mare (15l apa 100g p.v.)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Osana254 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
kencarson întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!