Buna astazi am gasit un pui de vrabie si l-am luat acasa imi poate da cineva niste sfaturi? cum sal cresc nu vreau sal abandonez va rog frumos! Thanks
Salut tuturor. Vreau sa donez niste lucruri (haine, doua ghiozdane, o geanta, niste rechizite) si as vrea sa stiu unde anume, in Cluj- Napoca, pot face acest lucru? Eventual daca stiti adresa celor...? (mai mult)
stie cineva daca exista casa de copii in Targoviste? va rog sa-mi oferiti mai multe detalii(adresa, telefon), mersi anticipat.
Ce voluntariate din Bucuresti pentru tineri cunoasteti? As vrea sa merg la cateva vara aceasta. Va multumesc!
Ce specii vegetale (plante) protejate de lege din Romania stiti? (6 specii vreau)
am auzit ca tabara din tara lui Andrei are loc in fiecare vara. as vrea si eu mai multe detalii ca pe site- ul oficial nu am gasit. ma intereseaza ma tare: unde are loc tabara? si cat costa? ...? (mai mult)
TAXI GRATIS este un proiect altruist, care vine in ajutorul oamenilor fara posibilitati financiare. Oferim transport gratuit in Bucuresti, in caz de urgenta. Ce parere aveti despre acest proiect?...? (mai mult)
Puteti semna aceasta petitie? http://www.petitieonline.com/fumatul_interzis_-_nu_doar_un_advertisment Multumesc anticipat!
Idei pentu o campanie de informare pentru furturi in case.Suntem o echipa de liceeni si trebuie sa demaram o campanie de informare.Ce modalitati am putea folosi pentru o campanie cu succes?
Buna TPU Unde as putea face voluntariat in Galati? La ce centre? Funda :*
Ce se planteaza in Suceava?
Este daunatoare exploatarea gazelor? Cum? De ce?
Sunt eleva la un liceu din Bucuresti, termin clasa a 9- a, iar eu si o colega vrem ca vara asta sa facem voluntariat. Ne intelegem foarte bine cu copii si am vrea sa putem interactiona cu ei. Stiti cumva...? (mai mult)
Care imi poate da exemple de metode de reducere a poluari in gospodariile familiare?
Care sunt catastrofele naturale în republica Moldova?
As vrea sa stiu data desfasurarii etapei nationale a concursului " Sanitarii Priceputi " 2013. FUNDA!
Am cherestea de brad lungime 4.100 m, latime 0. 140m si grosime 0.25m.am 26 bde bucati. vreau sa stiu in metrii cubicat fac
Am mare nevoie de like-uri la acest eseu. Ma puteti ajuta va rog? :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344627175640373&set=a.344626955640395.1073741825.261182403984851&type=1&ref=nf
Ce temperatură trebuie să fie într-un solar?
Hello TPU! sunt voluntara la sigur info. si de 1 iunie vrem sa facem cateva activitati in care sa promovam siguranta pe internet..si nu prea am idei! ma puteti ajuta cu ceva idei?
Am o problema cam deranjanta si anume ca atat in apartament, cat si in casa am multi gandaci desi nu pot spune ca as avea o igiena atat de deficitara in camerele unde dorm sau pentru oaspeti...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa fac un robot ecologic daca aveti idei va rog sa ma anuntati.
Hei! VA ROG FARA COMENTARII RAUTACIOASE! Vreau sa fac o petitie (voluntari din toate scolile sa stranga mizeriile) orasul in care locuiesc eu e destul de murdar, si cei din jur nu au pic de repect pentru...? (mai mult)
Ce proverbe li se potrivesc oamenilor care nu apreciaza succesele celorlalti, declamandu-se mai priceputi?
Aţi semnat deja petiţia împotriva reactoarelor nucleare? "În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 şi 2) şi este amplasată într- ...? (mai mult)
Dau funda celor care imi pot raspunde la intrebarile urmatoare despre ecologie! 1.Ce importanta au consumatori polifagi in ecosistem? Si care sunt aceia? 2.De ce este un ecosistem natural mai stabil ...? (mai mult)
Vreau si eu caine de rasa pui eventual cine ma poate ajuta?
vreau sa intreb daca aveti vreo idee cum poti sa faci bani. Nu am 18 ani deci... De parinti am intrebat daca ii pot ajuta la tara si sa ma ajute cu o suma de bani pe luna... in fine nu a mers. ...? (mai mult)
Se fac acte de voluntariat in Ploiesti?
Vreau sa scap de hainele pe care nu le mai port (destul de multe), dar nu m- as indura sa le arunc. Ma gandeam sa le vand unui SH, dar ma indoiesc ca se poate. Le- as dona, daca imi spuneti...? (mai mult)
Buna TPU as dori si eu niste exemple despre exploatarea rationala a resurselor naturale
.Buna TPU... vreau si eu un nume de echipa pentru un proiect legat de un laborator de arta... sa fie ceva mai extravagant ( mai fluflu).
puteti sa-mi spuneti niste nume de grup cat mai frumoase? particip la un concurs cu reciclarea deseurilor, deci trebuie sa aiba legatura si cu asta! multumesc! funda!
Cum as putea gasi ajutor pt.LUCA,are 6 ani si are dibet tip 1,, are nevoie urgent de ajutor. Multumesc. il gasiti la sait; http;//lucamariandiaconu.wordpress.com./
Cine ma ajuta si pe mine sa fac JailBreak la Iphone? octavian_octavian1996 id de mess
Care sunt zonele poluate si zonele nepoluate?
Impreuna cu prietenii trebuie sa fac curatenie intr- un loc public. Ce sfaturi imi acordati pentru a transforma aceasta actiune intr- un proiect? Adica. ce am putea face noi pentru a avea atat noi...? (mai mult)
> cine stie cum sa fac o declaratie impotriva unui vecin cu semnaturile celorlalti vecini de pe o ulita deranjati de resturile menajere si de gunoi de grajd aruncat direct in drumul public ( ...? (mai mult)
VAND CONT METIN2.RO LV 75 RAZBOINC mental cu 3x P si un m10 misiuni la zi si itme ful bonusate si + 9 cal militar......sevar Volans regat rosu. Sunt din Braila...pretu pentru cont e negociabil...schinbul...? (mai mult)
- Ionatan azi când am fost la tine, erai foarte suparat :( Eu am vazut în ochii ca era- i îngândurat... Stiu cum te simnti tu întru- un fel ca si cum ca nu esti norocos si ca fratele tau Moise...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=rskFaiDIEwA&feature=player_embedded toate aminalele isi doresc o casa iubitoare unde sa se joace sa fie iubite si ingrijite indiferent de culoare, varsta, dimensiune...? (mai mult)
as vrea sa ma implic intr-o activitate de voluntariat, in Brasov. Vreau sa ajut oamenii care nu au fost atat de norocosi ca si mine. Imi puteti spune unde m-as putea inscrie?
Ce acte de voluntariat se fac in Ploiesti? :)
Cum consideraţi, cât de importantă este protecţia mediului înconjurător şi reducerea consumului de resurse naturale? http://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU (Vă propun spre vizionare şi...? (mai mult)
As vrea sa devin voluntar in cadrul unei organizatii de voluntariat din Bucuresti, doar ca nu stiu cum si ce ar trebui sa fac pentru a ma inscrie in acest tip de activitate. Am doar 15 ani si..nu...? (mai mult)
Ce note luati voi la matematica? Puteti sa imi scrieti si FB B S I VA ROG SA IMI RASPUNDETIIN URMATIARELE 20 DE MINUTE!
Stie cineva de ce se spune ca mamiferele nasc pui vii? ca doar ii pot naste si morti nu? am nevoie pe maine la bio si pe net nu gasesc nicaieri. cine imi raspunde cel mai bine primeste funda si un mare...? (mai mult)
Stiti cateva aspecte generale ale reciclarii si ale colectarii in Galati?
Aţi semnat deja petiţia pentru anularea proiectului construirii unei termocentrale italiene pe teritoriul României, care va polua şi va dăuna sănătăţii românilor? Pentru a participa, trebuie...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare pentru voi as vrea sa imi amenajez gradina cu ornamente facute manual. Aveti vreao idee ( as vrea site- uri sau idei inventate de voi cu materiale ) ......PS cele mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!