Bună seara, Am și Eu câteva bateri folosite, întrebarea e, nu îmi dă bani dacă le duc la un centru de ăla de colectare? Gen. în Kaufland?
Buna! Nepoata mea vrea sa intre voluntar la SMURD, trebuie sa trimita un mail catre Institutie in care explica de ce vrea sa faca acest lucru, cu ce o poate ajuta pe viitor, etc. Este eleva ultimul ...? (mai mult)
E cineva pe aici care a mai fost voluntar la festivaluri? Daca da, ce contracte te pune sa semnezi (ca minor)? Si also poti sa minti despre varsta ta?
Fraților, se pot face eforturi ca să se împădurească județele din Sud- Estul României, ca să le putem aduce la măcar 45 la sută păduri? https://www.romaniacurata.ro/romania- are- nevoie- ...? (mai mult)
Dau FUNDĂ pentru cea mai faina idee! Ce pot face cu caietele din clasele mici? Exista niște magazine unde se colectează asa ceva? Va rog sa nu veniți cu idei de genul: Dă- le pe foc sau Sterge- te...? (mai mult)
Bună! Cineva care a fost la voluntariat la summer well 2022 sau în alți ani și poate să-mi dea și mie câteva detalii? Cum a fost, dacă putem sta după muncă la concert și în ce constă?
Buna colegi TPU. Cat de mult va afecteaza lipsa de igiena si nepasarea oamenilor in general fata de tot ce ne inconjoara? Eu sunt profund afectata de noi ca cetateni romani. Mizerii peste tot pe unde...? (mai mult)
Salut TPU, Are careva cunostinta care sunt conditiile si criteriile sa pot lucra pe serviciul de ambulanta ca sofer?(Mangalia de preferat - chiar si voluntariat de inceput )
Salut, puteți să mă ajutați cu o urare pentru un centru de voluntariat?
Buna seara, cunoașteti familii nevoiașe pe lângă Bucuresti, familii care n- au ce pune pe masa de sărbători iar pentru copii nici nu se pune problema de cadouri? As vrea sa le predau personal sa...? (mai mult)
Bună ziua! Ce face un cercetător în ecologie și protecția mediului, inginer în protecția mediului, tehnician în protecția mediului, responsabil de mediu? Mulțumesc!
Aș dori să fac voluntariat pentru bursă la facultate, dar trebuie să fie recunoscut la nivel internațional. Unde aș putea participa?
Cu ce te poate ajuta dacă faci voluntariat la 'SMURD'? Îți oferă un loc de muncă sau ce?
Stie careva in ce volunariate/proiecte pentru adolescenti sau liceeni sunt disponibile pentru inscriere in Bucuresti? Organizatii de tipul GirlUp de exemplu. Multumesc
Va multumesc pentru raspunsuri. Am observat puiul de porumbel in camera in care l- am "cazat": isi curata penele, era foarte curios, se ducea la oglinda si "vorbea"cu porumbelul de acolo. A reusit sa...? (mai mult)
Bună, sunt din Suceava am terminat școala postliceală și aș vrea să mă înscriu la voluntariat la spitalul județean de urgență Sfântul Ioan cel nou de la Suceava. Îmi puteți spune ce trebuie...? (mai mult)
Ce asociații care să aibă voluntari ar ajuta adolescenții, elevii dar chiar și adulții? Ceva ce ar fi de folos și ar merita deschiderea unei astfel de asociații.
Buna am fost acceptata la SummerWell ca voluntar dar am fost chemata doar pe 13 august.Ca voluntar am voie sa particip si la celelalte zile de festival fara bilet? La Electric Castle aveai gratis toate...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea sa ma inscriu in Bucuresti la diverse programe de voluntariat/activitati extracuriculare/proiecte pentru liceeni care ar fi folositoare ca si experienta personala in portofoliul...? (mai mult)
In cate locatii au aparut arderi uriase "spontane" in ultima vreme, ultimul an, ultimii ani, etc? Pana acum am auzit doar undeva prin Vrancea si prin Navodari. La stiri nu aud nimic despre aceste,...? (mai mult)
Știe cineva un program de voluntariat pentru tineri? Am 16 ani și aș vrea să mă implic într- un program de voluntariat pe parcursul vacanței de vară în țară sau în străinătate. Cazarea, ...? (mai mult)
Cine castiga bataliile vietii? Cel mai rapid dintre luptatori, cel mai viteaz dintre acestia sau cel care gandeste ca poate?
Buna ziua, Vreau sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare referitor la un pom "NUC" din fata curtii noastre, vechi de peste 30 de ani pe care primaria vrea sa ni- l scoata pentru a baga canalizare. Astazi...? (mai mult)
Cat poate natura sa mai suporte greselile omului?
Doreste cineva din Brasov un catel de plus? Catelul e destul de mare 1m+ lungime si 40 cm latime. Recunosc, catelul e destul de vechi, are cam 10 ani si a strans praf xD. Dar a fost pastrat in...? (mai mult)
Va salut, deoarece am o întrebare. Deci am 17 și in vara aceasta as vrea sa merg la mare, dar pe cât mai puțin, dacă se poate. Ma gândeam dacă nu se poate face voluntariat undeva, având măcar...? (mai mult)
Bună! Ați văzut documentarul "Seaspiracy" sau episodul "Cod is dead" din seria de documentare "Rotten"? Dacă da, a avut vreun efect asupra voastră?
A participat vreun roman la campania Call Russia chiar daca nu cunoasteti limba rusa?
Bună! Ai putea să renunți la pește și la vită și să devi flexitarian pentru protecția mediului?
Prinderea broastelor de padure pentru picioare se considera braconaj? Daca da, la cine ar fi mai bine sa fac o sesizare, la politie sau la garda de mediu?
Buna TPU, stiti cumva influenceri din RO care sunt pasionati de sustenabilitate/se implica in proiecte sociale sau de mediu? Dau funda
Salut TPU! Stie cineva unde as putea promova linkul acesta de donatii pentru refugiatii ucrainieni? https://donorbox.org/helping- the- ukrainian- refugees Sunt voluntar si incerc sa ma ocup si cu donatiile...? (mai mult)
Ce asociatii de animale sunt in Dorohoi sau apropiere?
Salutare tuturor, vreau sa va mai întreb cum se poate deveni mercenar la situația actuală în Luhansk? Rrebuie pur și simplu să se treacă granițele și cauzazul, sau trebuie un raprezentant rus?...? (mai mult)
Ce asociatii de caritate unde poti dona exista in strainatate? In afara UE
Buna Simt nevoia de mai multa activitate si sa cunosc oameni si ma gandeam sa ma implic in anumite activitati ca voluntar. Simt nevoia de o comunitate care sa ma ajute sa cresc, sa ma dezvolt. Ma...? (mai mult)
Salut TPU! Are cineva idee pana in ce data mai sunt inscrierile pentru rezervist voluntar in armata? Multumesc, dau funda
Bună, vreau să știu cât costă un copac(am de gând să plantez 5:') )
Bună, se poate cultiva o grădină în interiorul casei ca suport alimentar propriu?
De curiozitate, m- ar interesa să aflu persoane care au anumite nevoi, de natură financiară, psihologică, etc. Vreau să descopăr cam câte persoane ar fi, dacă se poate. Vreau doar să ajut,...? (mai mult)
Salut, merita sa schimb o suma de bani in bitcoint? Cum se procedează? Funda!
Salut, TPU. Am 16 ani si vreau sa devin voluntar smurd. Ma intreb daca as putea sa practic voluntariatul doar pe perioada vacantei de vara sau e obligatoriu pe o perioada mai lunga de timp. Multumesc
Buna seara, cunoaste cineva familii din Bucuresti sau din aproprierea Bucurestiului carora sa le pot face o bucurie in preajma sarbatorilor de iarna? Va multumesc❤️
Salut! Ce actiuni de voluntariat pot face? Cum ma inscriu? Cunoasteti asociatii de genul acesta?
Cum pot afla unde sunt localizate familii nevoiase din zona judetului Cluj/Alba/Mures? Unde as putea sa intreb? exista vreun centru care se ocupa cu gestionarea familiilor sarace, batranilor singuri...? (mai mult)
Buna, sunt voluntara la un ONG in Bucuresti si caut cazuri sociale, persoane varstnice care au nevoie de ajutor, familii in situatii dificile etc. pentru a fi ajutate cu pachete de voluntarii nostri. ...? (mai mult)
URGENT stie cineva daca exista in Bucuresti ong-uri sau centre sau voluntariate, ORICE, care sa se ocupe cu cautarea animalelor pierdute?
Trec în fiecare zi pe lângă curtea unui bloc în care 'locuiește' un om al străzii???? Nu are nici măcar o saltea, doarme pe pământ... Astăzi a plouat și stătea acolo în ploaie... Aș vrea...? (mai mult)
Cum pot dona par? Mi- am lasat parul sa creasca ceva mai lung de vreo 2 ani incoace si ma gandesc sa il dau, dar nu stiu cum sa procedez acum ca indeplinesc criteriile pentru donare (are aproximativ...? (mai mult)
As putea sa ajut pe cineva cu ceva? As vrea sa fac ceva voluntariat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!