Ce varsta trebuie sa ai pentru a fi voluntar pe o ambulanta? Si ce alte conditii mai trebuie indeplinite? Multumesc anticipat :d :*
Voluntariate in Iasi daca stiti cumva lasa-ti va rog o adresa de mess sau orice altceva prin care va pot contacta. Multumesc!
Sunt foarte interesata de voluntariate (de preferat practice sau de folos dar nu in care sa stai si sa inveti ca la scoala. Ceva distractiv si non- formal) in Iasi! Motivul este ca imi place sa cunosc ...? (mai mult)
Cum pot sa ajung de la Aviatorilor la ArCuB : Str. Batişte nr. 14( E pe langa Facultatea de Farmacie, Ambasada S.U.A, Hotelul Intercontinental ceva mai incolo). Metrou sau RATB. Si cam cat ar dura ...? (mai mult)
Impreuna cu doua prietene, prin castigarea unui concurs de proiecte, organizam un Treasure Hunt in Bucuresti, pe data de 11 mai 2013. Concursul nostru este destinat tinerilor liceeni si...? (mai mult)
Am si eu o problema:- s mare, Am o problema am sanii foarte mici si vreau neaparat sa imi creasca... inainte ii aveam putin mai mari dar acum... Va rog mult ajutati- ma P.s [am 16 ani] totusi alte fete...? (mai mult)
Asociatia Homeless Bucuresti cauta oameni care sa se ocupe de ingrijirea oamenilor, sa ofere sprijin si astfel sa ofere o noua sansa oamenilor care au nevoie. Credeti ca puteti sa dati un like sau sa ...? (mai mult)
Toate padurile au propietar? dati-mi exemple de paduri fara propietar daca sunt. App in Rmania
Trebuie sa fac o jucărie din metale precum o masinuta sau un robot. Eu am strans doze de la sucuri si capace din metal de la sticlele de 0, 250 ml. Ce as putea face?
Buna TPU as vrea sa stiu si eu cum pot face capsunii pe tramsformice fara sa le cumpar cu bani... Am auzit ca exista niste roomuri dar nu merge sa gastig capsuni pe ele...
Unde gasesc o tabara/frima (nu stiu cum sa le zic) pentru a ma alatura unui voluntariat? In timpul vacantei. Sunt din judetul Sibiu. Multumesc!
Daca ar fi sa faceti o petitie, in legatura cu ce ar fi?!
Ce telefon imi recomandati Samsung Galaxy s2 sau Iphone 4?
Prietena mea a fost ieri intr- un parc si a intalnit o fetita de 10 ani care i- a povestit ca acasa tatal ei o bate, mama ei nu o lasa sa mearga la scoala si i- a pierdut certificatul de nastere, sunt...? (mai mult)
Acest ambalaj este este fabricat in proportie de 90% din materiale reciclate. Cum adica? (e vorba de o cutie de carton in care a fost impachetat un produs cumparat recent.)
Am nevoie sa m-a ajutati sa gasesc un material potrivit pentru a construi modelul scheletic a aripei unui liliac pentru un concurs! Funda
Buna ziua Sunt anul I de master la Ingineria Mediului, caut programe de protectia mediului ca voluntar sau stagiu de practica. Multumesc.
Buna Ziua! Vreau sa va prezint cazul meu : Sunt din Slatioara Judetul: Olt. Sufar de methemoglobinemia. Este o boala de schimbare a pielii.Am nevoie de o alifie care costa 150 euro. Nu este o avere, dar...? (mai mult)
O adresa unde pot gasi desene cu natura sau padure taiata cea mai buna adresa primeste funda
am 13 ani si impreuna cu cativa prieteni vrem sa facem saptamana viitoare un program de ecologizare in cartierul nostru! Strangem gunoaie, curatam copaci, punem diverse pancarde! Am avea nevoie...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati sa-mi aleg ceva da facut la parada modei eco, adica ceva de purtat din materiale reciclabile. Dau FUNDAAA.
Sall TPU, Profesoara noasta de biologie ne da note daca ducem la reciclat hartie si trebuie sa prezentam chitanta aia are cineva asa ceva necompletat ca sa scot la imprimanta si sa scriu eu acolo? Dau...? (mai mult)
In ce compartiment al gradinii botanice din Bucuresti cresc reprezentatii genului Citrus? rogggggggggggg spuneti-mi pana pe 29 martie, funda!
Dupa voi care ar putea fi masurile si sfaturile pentru o EDUCATIE ECOLOGICA?
Heii,all! La scoala avem de confectionat niste tinute din materiale ecologice + o prezentare. Imi puteti da cateva idei?
Care este temperatura apei sub gheata unui lac?
Sunt in clasa a 11- a si incerc sa ma orientez spre o facultate. Mi'ar placea ca in viata sa fac ceva. folositor pentru societate.Mi'ar placea sa organizez actiuni caritabile, voluntariat. ...? (mai mult)
As vrea sa ma inscriu la voluntariat in zona Brasovului. Stie cineva niste asociatii si cum ma pot inscrie la una? Multumesc anticipat
Am 16 ani si as vrea sa fac voluntariat la crucea rosie sau pe ambulanta gen... Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac. Am inteles ca trebuie sa ai 18 ani. Sunt din Buzau. Cine stie dau funda...? (mai mult)
Sall TPU imi puteti da si mie un link cu un documentar deesprea natura in special despre padure si importanta ei sau problmele globale si rezolvarea lor
Voluntari pentru Atelierul LABORATORUL DE ECOLOGIE "Vocea lui Matei - Duminica in care am salvat planeta", este o nuvela de educatie ecologica, dezvoltare personala si sporire a increderii ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: unde este vreun centru de reciclare sau recoltare pentru. becuri, nu stiu exact cum se numeste, in Bucuresti?
Am si eu nevoie de reclame frumoase, care incearca sa- ti imbuneze ziua, nu manipulante, care n- au legatura cu un produs anume gen astea : http://www.youtube.com/watch?v=Xu_hnbSJqKU, http://www.youtube.com/watch?v=Q5bDoCg93BU...? (mai mult)
Am o planta in casa si de ceva timp am vazut k in preajma ghiveciului sunt musculite multe.Stiu ca se da cu un spray special, dar nu sunt sigura ce trebuie facut.As dori sfaturi care credeti ca merg.
as vrea sa stiu cateva spitale din Bucuresti la care pot face voluntariat.
Ca sa ma pot inscrie la voluntariat pe ambulanta trebuie sa fiu majora? si cum ma inscriu si ce trebuie sa fac mai exact? sunt din Bucuresti funda
As dori si eu sa stiu ce orfelinate din Bucuresti accepta voluntariat si daca se poate si cateva detalii, de exemplu cum as putea sa trimit un Cv la acestea sau daca exista un site unde te poti...? (mai mult)
Hey, ideea este ca vreau sa ma ocup de voluntariat in Republica Moldva.Acum, cine stie vreun centru la care ma pot apropia? Va rog frumos ajtatima. Daca puteti dati- mi si informatii despre centru.Multumesc...? (mai mult)
Salut prieteni. Astazi am nevoie de o rugaminte de la voi. E pentru o cauza nobila. Cum deja unii dintre voi stiti campania Valluntar planteaza copacei la 15 comentarii la o recenzie. As vrea sa va rog...? (mai mult)
Hei salut. Datorita faptului ca iubesc enorm natura m- am gandit foarte serios in ultimul timp si acum m- am hotarat in cele din urma sa plec din lumea aceasta a tehnologiei si a stresului in favoarea ...? (mai mult)
Dau funda pentru cine imi gaseste imagini DRAGUTE ce au ca tema voluntariatul!
Buna TPU.;;). Am si eu nevoie de niste Parcuri Nationale si Rezervatii Naturale din Romania cu speciile de plante si animale protejate. :)! Va multumesc frumos! :* Dau FUNDA;;)!
http://www.avaaz.org/ro/oil_in_the_amazon_global/? slideshow Va rog, semnati aceasta petitie, haideti sa demonstram ca si noua ne pasa de padurile Amazonului, 4 milioane de hectare din aceste paduri...? (mai mult)
Cum pot pune sailicuri pe odno?
Semnează şi tu această petiţie! [Opriți masacrul elefanților] http://www.avaaz.org/ro/save_the_elephants/ merci.
Recent mi- am deschis o Asociatie pentru femeile maltratate din Spania! Acum insa am nevoie de cateva idei in ceea ce priveste ajutorul ce l- as putea da acelor femei... As aprecia orice idee venita din...? (mai mult)
La noi în şcoală se desfăşoară un program de educaţie non- formală destinată liceenilor. Prin acest program liceenii sunt incurajati sa initieze si sa implementeze proiecte prin care sa raspunda...? (mai mult)
De ce este important să direcţionezi 2% din impozit?
stiti daca in Brasov exista vreun orfelinat sau cunoasteti vreo persoana ce ar avea nevoie de haine de dama? Mi- am facut ordine in dulapuri si cred ca ar fi pacat sa le arunc din moment ce cineva...? (mai mult)
VA ROG AJUTOR cate centre de reciclare a hartiei sunt in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!