Stie cineva daca in Timisoara exista un fel de voluntariat pentru animale? Daca nu orice fel de voluntariat, spuneti- mi mai multe despre voluntariat. Nu am pus la categoria cauze nobile pentru ca nu ...? (mai mult)
Nu stiti daca puii de urs brun sunt periculosi? Am de scris o compunere despre ursi bruni si nu stiu daca si puii pot face rau oamenilor.
Obisnuiesti sa listezi o foaie fata/verso
Referitor la colectarea selectiva a deseurilor: cat de importanta este aceasta problema si ce institutii de ocupa de asta?
Cu ce s-a facut intro-urile de aici, e program de editat videoclipuri?, sau sunt intro-uri descarcate? http://www.youtube.com/watch?v=SZOC1s-6HEI
Legat de voluntariat, mi- ar placea sa ma alatur unei comunitati la vara. Am 19 ani si de la anul ma duc la medicina, asa ca vara asta ma gandesc sa fac ceva mai deosebit. Pe langa calatorit as vrea ...? (mai mult)
Ce actiuni de voluntariat pot gasi in Ploiesti?
Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon de la casa de copii Batesti, Prahova?
De ce contează de unde vine energia?
Am un Nokia 200...si pun o melodie de apel din memoria cardului si peste 2- 3 saptamani ma trezesc ca melodia de apel a telefonului e cea originala..NOKIA TUNE... Care e cauza de mi se intampla asa ceva? ...? (mai mult)
Scuzati-ma daca va deranjez.Ma puteti vota pana maine aici: http://www.colecteazaselectiv.ro/ecologista/ Am un concurs si am mare nevoie de voturile voastre.
Doresc un slogan pentru protejarea mediului.
Puteti sa-mi spuneti unde se tine anul acesta olimpiada de geografie faza nationala?
Dati-mi niste che stii,informatii,despre fructele:caise,pere,mere,ananas si legumele:castravete,ceapa, rosii si ardei. funda! p.s. nu imi fac tema!
Unde pot face voluntariat in Bucuresti (am15ani)dar ceva care sa fiie pplacut?
In urma cu 2 saptamani, unul dintre digurile care sustineau raul Slanic s- a daramat, acesta fiind foarte aproape de sosea a determinat ca traficul sa fie ingreunat si pus in pericol. Autoritatile doar...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul tau. Clasa mea va participa la saptamana altfel iar pentru ca activitate in una din zile ne.am gandit sa plantam copaci, intrebrarea mea este de unde putem sa cumparam...? (mai mult)
FUNDA! Exista in Romania (sau prin alte tari care au diverse tratate cu RO) posiblitatea de a te oferi voluntar ca militar si sa fii trimis in zonele de conflict in care Romania trimite suport...? (mai mult)
Care organizatie Ecologica iti ofera si multe informatii utile despre ecologie si care organizatie credeti ca e cea mai numeroasa din Romania? mersi
Ceau sa mai gandit careva la copii de la orfelinate ce greu este acolo sa fi, fara sa simti tu un pic de iubire, sau sa te bucuri ca vine mosu sau iepurasu de pasti sau daca acei copii au hainute ...? (mai mult)
PLZ! Am nevoie de 10 semne locale de prezicere a vremii! Dau funda! Mesri!
De unde pot adopta o pisica in Bucuresti? Am cautat pe mai multe site- uri cu pisici date spre adoptie, dar momentan nu am gasit, pentru ca isi gasisera deja un camin. Va rog ajutati- ma pentru ca...? (mai mult)
sunt coordonator la Actiunea Catolica si trebuie sa organizez niste activitati. si nu mai stiu ce jocuri sa fac. :( imi dati si mie niste idei. va rog. [gen: Baba oarba. maimutica pe pamant. etc] ...? (mai mult)
Hi! Am auzit ca dupa o furtuna, apa din mare se incalzeste. E adevarat?
Am 15 ani si as vrea sa devin voluntar la Crucea Rosie, dar am o problema. Prima data am trimis un formular pe email la Crucea Rosie, dar mi- a zis dupa un prieten ca de fapt ei verifica...? (mai mult)
Niste nume de familie pentru lei? Funda si vot :>
Am un perus.Saptamina trecuta am fost la veterinar si ia taiat partea de jos a ciocului ca era exagerat de mare.S nu credeti ca ciocul de deasupre, dar partea de desubt.El la taiat.Cu 2 zile in urma am...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati cu detalii despre "Tara lui Andrei"! Ce stiti despre asta? Ati participat? Va roog!
Intentionez ca in urmatoarele vacante scolare sa ma inscriu ca voluntara in ONG- uri, asociatii, "grupari", care au la baza lupa anti drog, violenta fizica si verbala (tot ce tine de drepturile...? (mai mult)
Gazele de eşapament, produse la funcţionarea motoarelor cu ardere internă polueaza mediul inconjurător?
Salutare tuturor, voi zice repede, trebuie sa particip la olimpiada de ecologie cu un proiect cat de cat realizabil in tara noastra la nivelul unui mic orasel si am nevoie de idei, astep raspunsuri.
Cum poluam iarna?
Salut, am si eu o rugaminte la voi, am un var care se afla intr- o situatie dificila, isi doreste mult un calculator, eu i am oferit mouse, tastatura si monitor(crt) daca sunt oameni cu suflet care doresc...? (mai mult)
Stiti cumva la ce se foloseste rasina de conifere?
Imi poate spune cineva niste programe de tineret? Multumesc anticipat!
Am nevoie de cateva sfaturi, ce as putea sa fac pentru charity [ caritate ]. Am nevoie de cateva idei si cum sa le implinesc. Trebuie sa strang bani pentru copiii cu probleme, ex. : copiii ...? (mai mult)
Vreau idei de workshopuri educative pentru liceu.
Cine ma sponzorizeaza sa deschid un adapost pentru cainii vagabonzi?
Exista persoane care vor sa protejeze mediul? exista activisti de mediu? intreb pentru ca am de aruncat niste saci cu moloz, si nu vroiam sa ii arunc in parc padure etc, si ma gandeam ca poate exista...? (mai mult)
Cum ma pot inscrie la crucea rosie? Mentionez ca sunt din constanta! :)
Ce s-ar intampla cu o foca in antarctida daca ar ramane fara receptorii sensibili la frig?(biologie)va rog ajutati-ma!
Steffy cartea o aveti? imi dati url-ul sa il vad
Salut,TPU! Sa zicem ca va plimbati si vi s-a terminat doza de suc, dar nu este niciun cos de gunoi nicaieri.Ce faceti cu doza?
Hellowz peeps. :D Am o mica nedumerire. As vrea sa ma inscriu in Asociatia Grupurilor Locale de Tineret (A.G.L.T.) si nu stiu cand se fac inscrierile/recrutarile de voluntari. Stie cineva cand sunt?...? (mai mult)
Ce actiuni de voluntariat stiti in Ploiesti?
De ce instalatii am nevoie sa obtin biogaz.Sau as putea face un parteneriat cu cineva?
Cum se numesc moristile alea de vânt, care dau energie eoliana? Funda celui mai rapid răspuns!
Ce este Cercul de Biologie? Vreau sa merg si eu.
De curand am descoperit un site de voluntariat, disney friends for change, insa nu se fa activitati si intalniri decat in america, unde a fost proiectul fondat. Exista un site dusney friends for change...? (mai mult)
Unde se colecteaza/se poate recicla sticla si geamuri (bucati). Exista astfel de centre? Pentru plastic, fier vechi si materiale neferoase stiu ca exista dar pentru Sticla si Geam?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?