Stau in Craiova si am in curte 3 tomberoane:unul pentru. hartie, unul plastic si altul resturi alimentare. daca le dau la salubritate le recicleaza sau tr. sa ma duc cu ele la un loc special pentru. reciclare?...? (mai mult)
Buna tuturor! De curand am aflat despre un caz care m- a induiosat, si am nevoie de sfaturile voastre. Exista o doamna in zona in care locuiesc eu, care prin bunatatea sa, s- a oferit sa adaposteasca...? (mai mult)
Salutari tuturor, sunt un tanar de 23 de ani care isi doreste foarte mult sa faca parte dintr'o organizatie/proiect de voluntariat in satele sarace din Romania dar si de peste hotare.As dori sa stiu daca...? (mai mult)
Cine ma poate indruma si pe mine catre familii sarace cu copii pana intr-un an?
Am vazut la tv o stire ca s- au introdus in unele supermarketuri automate prin care se pot recicla Pet- uri si doze de aluminiu si primesti un voucher de reduceri pentru cumparaturi in magazin....? (mai mult)
Puteti sa-mi propuneti ce cadou de anul nou sa-i fac surorii mele?
Cautand pe youtube, am aflat ca exista tari, unde iti poti dona parul pentru pacientii cu cancer. As vrea sa aflu daca exista si in Romania astfel de fundatii, sau daca am o astfel de posibilitate?...? (mai mult)
Hei, ma macina cea mai banala intrebare.Cum se numesc oamenii care se ocupa cu "cresterea" melcilor?
Cine poate sa ma ajute cu un like si share, pentru a face campania umanitara, pe care am initiat- o, sa fie mai cunoscuta? Mai jos e linkul paginii Campaniei "Moş Crăciun şi nu Ded Moroz". http://www.facebook.com/MosCraciunNoDedMoroz ...? (mai mult)
De unde as putea cumpara carti de apicultura vechi... ceva care sa cuprinda metode si tehnici. Ms :*
Esti intr-o camera cu Mos Craciun si ai un pistol cu 1glont, 40 lei, CRBL intr-un sac, o chitara, 4 aparate de tortura. Ce faci? NOTA : Nu spune ca-l impusti pe Mos Craciun!
Vreau sa ma implic intr-un proiect de voluntariat (sunt din Hunedoara)..help? N-am nici o idee ce fel de programe sunt pe aici...
Cum poluam noi apa?
Stiti in Constanta orfelinat de copii mici unde se pot dona jucarii sau lucruri pentu copii mici?
Buna ziua TPU pe site ul asta este cineva matur sa vorbeasca serios ca am vazut ca daca ceri ceva ti se raspunde numai in ras ca ma gandeam ca daca tot vine craciunul sa le pot oferii si eu la cei 5 copii...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa fac un curs de prim-ajutor, dupa aceea sa fac voluntariat la SMURD sau ceva in genul. Vreau sa stiu, se poate face asta in Brasov?
Am de gand sa ma inscriu la Crucea Rosie ca voluntar. Are cineva experienta in asta?
Cum ia-ti idemana si pe altii sa nu mai fie neglijenti la ceea ce se intimpla cu mediul inconjurator?
Când mergeţi la cumpărături, obişnuiţi să vă alegeţi cu pungi de plastic noi (şi dăunătoare mediului înconjurător) sau refolosiţi cele achiziţionate în trecut?
BUNA TPU! As vrea sa fac o activitate in care sa fac fericiti copii care sunt in spital. Ma refer sa strang jucarii sau chestii de genu sa le oferim copiilor. Am vazut la Bucuresti la fel in spital veneau...? (mai mult)
i would like to know places where i can find poor people in order to help before Christmas. any suggestions?
O sa ninga in Ploiesti?:((((
Ce intelegeti prin poluarea peisajului si poluarea vegetatiei? Puteti sa imi dati un exemplu pentru fiecare?
Vreau sa fac voluntariat o ora pe saptamana...i- mi trebuie la un program, ma ajutati va rog cu niste idei daca stiti...un loc unde pot face o data pe saptamana fara sa fac contract cu ei. Sunt ...? (mai mult)
la mine in sat nu exista firme sau altceva care ar sustine voluntariatul, prietenii mei nu sunt interesati sa ajute iar eu fara vreo posibilitate de a ajuta ce fac? imi place foarte mult sa ...? (mai mult)
Sunt elev si vreau sa fac un sondaj in liceul meu dar as dori sa nu se afle intrebarea de aceea ma gandeam sa organizez in asa fel in cat sa adresez intrebarea simultan elevilor adica impreuna cu alti ...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi papusi monster high gratis?
Imi puteti da cateva exemple de voluntarism literar? sunt la un cerc de creatie literara si trebuie sa vin cu cateva idei
Se plateste voluntariatul? am facut scoala in alt judet iar voluntariatul as vrea sa il fac in judetul de unde sunt.
va rog frumos cine stie sa imi face un post de radio. ma gasiti pe email florinesefubos si daca nu sunt lasati un mesaj
Am in curind un TVC si trebuie sa compun un juramint al voluntarului centrului "Antidrog".Trebuie sa fie asa un juramint umoristic. Ajutati- ma in gasirea unor noi ideu sau cum vezi tu acest juramant?...? (mai mult)
Daca nu respecti contractul de voluntariat constand in faptul ca nu mai mergi ca voluntar ce se poate intampla?-
Buna TPU.As vrea sa invat ceva practic legat de medicina (prim ajutor, diferite interventii ) dar nu vreau sa dureze prea mult adica daca stie cineva cum pot sa invat si practic lucrurile astea intr- ...? (mai mult)
Am o propunere si daca va alaturati sigur va va fi influentat modul in care percepeti viata. Am o viziune a unui grup mare de oameni care sa valorifice adevaratele calitati si frumuseti romanesti, ...? (mai mult)
Buna! Vreau sa va intreb care ar fi costurile pentru:http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.adoptaunurs.ro%2F&ei=7o6zUKGxJI754QSz7oDoAw&usg=AFQjCNGiE8S88bzlJdhXyRFkGLZbXrTXhQ ...? (mai mult)
Hey buna...imi puteti spune cateva actiuni de voluntariat? care ar putea ajuta persoanele sarace...care au nevoie de ajutor Dau funda...
Stiti ca se apropie sarbatorile de iarna.Anul trecut, la scoala, am fost atat la copii bolnavi cat si la batrani (bineinteles de sarbatori). Acum ne- am gandit sa mergem la un orfelinat si nu...? (mai mult)
Cum economisesc: 1. apa; 2. energie electrica; 3. minutele la telefon :D?
sunt nou pe acest sait ma ajutati si pe mine joc metin2 ro de vreo luna si 0yang si as vrea sa ma ajutte niste persoane bune sa imi dee si mie macar ceva sa fac mai multi yang sau imi dee...? (mai mult)
Cine a mai participat la Gala Voluntarilor? Ajutati- ma, nu am stiut ca directorul m- a inscris la acest concurs. Cand ajung acolo trebuie sa spun un discurs, ceva? Daca ati mai participati spuneti- ...? (mai mult)
Bunăă. Ajutati- ma va roooog. [ la biologie / ecologie ] " De scris modificarile suferite de o planta sau un animal in cele şase sezoane " Sezoanele sunt: perevernal, vernal, estival, serotinal,...? (mai mult)
unde pot gasi si eu tastele A si S pentru un leptom MSI MEGA BOOK S420, le-am pierdut:(. multumesc.
Alege un ecosistem antropic cunosut de voi si noatati denumirea, plantele si animalele intalnite de voi in acest ecosistem si impactul negativ si cel pozitiv exercitat de om.DAU FUNDA:)
Vrei sa faci un copil fericit? Zilele trecute am decis sa ma implic intr- o donatie catre o casa de copii din Bucuresti (nu m- am hotarat inca la care).Am adunat inca 2- 3 prieteni binevoitori si am hotarat...? (mai mult)
Cat la suta din elevii din Romania fac acte de voluntariat?
Vrei sa fii voluntar in campania DE LA INIMĂ LA INIMĂ? Te astept. http://asociatia-o-parte-din-rai.blogspot.ro/p/blog-page_26.html
Buna as dori sa fiu voluntar la o casa de copii.ce trebuie sa fac?
As dori sa stiu unde este casa de copii din Arad? Din cate stiu s- a mutat sau s- a desfiintat de pe Str. Vicentiu Babes. Intreb pentru ca vreau sa fac o donatie pentru copii si nu stiu incotro sa...? (mai mult)
Asociatie non profit din Iasi, in formare, cautam voluntari pentru posturile: - jurist consult ( un post ) - psihologi ( doua posturi ) - purtator de cuvant ( un post ) - alti voluntari ( 50...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!