Imi puteti spune efectele negative ale uleiului ajuns in apa (aruncat in chiuveta dupa folosire)?
Doritori de actiuni de voluntariat in judetul calarasi?
Unde pot gasi un centru de reciclare a hartiei in municipiul Braila? Va multumesc!
Buna! Pentru montarea unor stalpi cu celule fotovoltaice intr- un parc este necesar ca acei stalpi sa fie fixaxi in pamant cu ciment, suruburi sau cu ce anume? Cunoasteti firme care se ocupa atat ...? (mai mult)
eu ma numesc ioana si visez ca intr- o zi sa reusesc sa salvez natura prin ecologie. Unele persoane nu ma iau in serios avand si o imaginatie foarte bogata dar eu chiar imi doresc asta, si acum ...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste sloganuri pentru un proiect despre ecologie (diriginta mea este prof. de bio asa ca toata ziua ne aminteste de ecologie si trebuie sa facem multe proieste.) Si cine imi ...? (mai mult)
Merge instalat instagram pe iphone3gs? de unde pot lua si eu aplicatia? va multumesc!
Cum sa protejam padurea?
Cum se numesc obiectele atrase de magnet ?
Buna Ziua! Caut personal intr- un website care se ocupa cu probleme altora si talentele ascunse din spatele netului... cine doreste este rugat sa ma contacte- ze la adresa de mail support- pandandalife@hotmail.com...? (mai mult)
Va rog foarte mult dati-mi site-uri cu masti de carnaval care sa fie doar desenate pe marime naturala! PLEASE!
Ce deosebire este intre o populatie si o biocenoza?
As vrea si eu sa stiu unde as putea sa fiu voluntar in Brasov. Vreau sa ma inscriu insa nu prea situ unde iar hospice sau crucea rosie nu ma tenteaza. Daca stiti (si exista) as prefera ceva gen protectia...? (mai mult)
am si eu nevoie de niste ideei. in comuna de la tara de unde sunt eu este un sat foarte sarac si anul acesta de Craciun as vrea sa fac un gest frumos si sa strang de la oamenii care vor sa ofere...? (mai mult)
Daca cineva cu suflet mare ar putea sa mi doneze o unitate pentru calculator am 5 copii si patru la scoala si in ziua de azi le da mai mult de scris dupa calculator si nu am bani ca cel vechi l- am reparat...? (mai mult)
Ce trebuie de facut pentru a se mentine florile in apa pe mai mult timp?
Dati-mi si mie site-uri de unde pot sa iau poze cool! Va rog! :D
Dovezi ca pasarile au provenit de la reptile. FUUUNDA!
Vreau sa vizitez niste orfelinate din Bucuresti si sa ajut niste copii cu jucarii si dulciuri. Stiti orfelinate care cauta voluntari sau care primesc vizite si donatii si care e programul?
Salut, sunt in clasa a 10- a si doresc sa particip intr- un program de voluntariat in strainatate in vara anului 2013. Sunt interesat pentru ca nu prea am avut posibilitatea sa merg prin alte tari acum...? (mai mult)
Hayyy TPU... Stie careva un program cara sa- mi faca laptopul sa mearga mai repede. P.S. Am windows 7 si laptopul este ACER 5742G (daca ajuta cu ceva) Dati- mi un raspuns macar iar primul raspun bun va...? (mai mult)
Intrebarea mea este daca cineva cu suflet mare are hainute si orice fel de lucrusoare pentru o fetita de un an si jumatate, careia i-ar fi de mare ajutor? va multumesc
Daca vrei sa fii voluntar intr- un proiect numit, , FIINTELE UMANE NU AU PRET, , ce intrebari ar trebuie sa- ti puna ca sa intri in echipa? Una din intrebari este Ce inseamna traficul de persoane?(puteti...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa fac voluntariat in Iasi, intr- o organizatie, dar am doar 13 ani si nu stiu unde dorinta mea de a face bine ar putea ajuta. Sau unde as putea fi acceptat pe post de...? (mai mult)
la scoala am un proiect(la voluntariat:D) in care trebuie sa fac animalute din legume sau fructe...si habar nu am ce sa fac. imi dati niste idei va rog? Multumesc anticipat FUNDA P.S.:M- am ...? (mai mult)
Daca tu ai fi responsabil de un centru de voluntariat,ce ai face pentru copii orfani? Vreau un raspuns detailat, cu argumente. Funda :X
Vreau si eu detalii despre voluntariat la Crucea Rosie (in afara de cele expuse pe site). Daca a fost / este cineva voluntar si detalii privitor la voluntariat. In mod special persoane care sunt...? (mai mult)
As dori sa imi dati si mie un link sau un referat despre mediul terestru cu adaptari la mediu pentru plante si animale, factori ce pot modifica mediul de viata(interactiuni intre diferitele organisme, ...? (mai mult)
Ce imi puteti spunde despre constientizarea problemelor de mediu cu privire la problemele de degradare a poluarii si de mediu, cu o modificare posibila a ecosistemului? Am nevoie de mai multe pareri. ...? (mai mult)
Buna tuturor ma numesc iulian, si iubesc natura, fiindca doar in natura putem trai si duce o viata sanatoasa. Fiind apicultor si traind in preajma albinelor am descoperit ca aceaea se confrunta cu foarte...? (mai mult)
As putea fi voluntar la o scoala/gradinita? Cum pot ajunge voluntar? Va multumesc frumos!
Sall TPU, Sper sa ma ajutati am 14 ani si sunt in clasa a - 9 si am place mult (mult) informatica adica (I.T) ASA si nu stiu de unde sa incep am vazut multe categori adica sa lucrezi in companie de Microsoft...? (mai mult)
Pot deveni voluntar la Politia BN?
Am 12 ani dar am o minte de 16 ani! Sunt foarte dotata psihic din punct de vedere psihologic si emotional! Pentru ca am o inima mare si sunt dornica de invatatura si sa am expriente noi din care...? (mai mult)
Sunt din Craiova si de anul acesta vreau sa ma implic in cat mai multe proiecte (de voluntariat sau nu), care sa conteze la aplicatia pentru o facultate in strainatate. Stiti cumva unde si la ...? (mai mult)
Hey! Am o curiozitate la organizatia salvati copiii de la ce varsta poti sa te inscrii ca voluntar? ce trebuie sa stii ca sa devii voluntar si ce trebuie sa faci ca voluntar?
Hei, hei sunt din Craiova si as dori sa impart pliante sau ziare, orice voluntariat. Unde as putea gasi?
Donez un mini laptop (netbook) Asus eepc 701. e cam vechi dar functioneaza. Am mai donat saptamana asta un Asus 901 userului marianasv care l- a si primit. Daca e cineva din saveni/botosani predarea...? (mai mult)
Aveti idee cand se termina "Tanar si nelinistit"? :|
Salut,va rog sa-mi spuneti cine a fost la marea ilicovsk cum e acolo, vreau multe detalii! va rog. funda ::
Cum pot face foto cu camera web?
As vrea sa ma implic in activitati de voluntariat in Piatra Neamt. Stie cineva unde si cum as putea?
Http://www.ptroa.co.il/petition/ Va rog semnati :o3. Sa salvam animalele din chinuri cumplite. ATENTIE! Video-ul contine imagini socante, aveti grija. :|
Ce parere aveti despre proiectul Rosia Montana?
Cam cat plancton gasesc pe metru patrat intr-un ecosistem de apa dulce?
Vreau sa donez niste haine, atat pentru copii cat si pentru adulti (pulovere, tricouri, paltoane, etc). Cunoasteti pe cineva din Craiova care ar avea nevoie de hainute? Sau unde as putea sa le...? (mai mult)
TPU, exista centre de reciclare unde pot sa primesc bani pentru hartie plastic si metale? si cat pe kg? funda!
Am 14 ani si as dori sa stiu daca pot sa fiu voluntar la Crucea Rosie.Trebuie neaparat sa fiu la liceu? Sunt clasa a 8-a
Salutare TPU cred ca clima Romaniei numai este demult temperat continentala deoarece clima s-a schimbat dramatic devenind din ce in ce mai agresiva, noi suntem in pierdere cu 2 anotimpuri deoarece incepand...? (mai mult)
Stiti cumva unde as putea sa fac voluntariat? Eu sunt din Targoviste, si vreau sa ajut natura, oamenii...Dar sa fie ceva doar pe durata verii. Ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!