Cine vrea sa ecologizeze? iubiti natura?
Este posibil ca dupa poluarea unui ecosistem acvatic cu o sursa punctuala de poluare, azotul (N) sa devina factor limitant? de ce? Fostorul (P) este de obicei, pentru ca este in cantitati mai mici, ....? (mai mult)
Stie cineva unde pot face voluntariat pentru a ajuta animalele in Constanta?
Unde as putea sa ajut ca voluntara in aceasta vara? sunt din Bucuresti
As vrea sa fac voluntariat, am cautat pe google dar nu am gasit nimica.Sunt din Sibiu, as vrea sa fie doar o chestie de vara pentru ca na... dupa vine scoala.
Vreau sa donez haine pentru fete,bine ingrijitr, care mi au ramas mici(constanta)varsta9-11ani(marimile se potrivesc cu aceste varste)cunoasteti pe cineva nevoias care le ar dori?
Sunteți de acord să folosim mai mult bicicleta? La noi, toți țăranii s-au ajuns, și-au luat mașini și de aceea sunt mereu ambuteiaje(mai ales în București). În plus, mersul cu bicicleta nici...? (mai mult)
Voi credeti ca ecologie ajuta cu ceva? Eu cred si sunt ecologista.
Am si eu o intrebare mai ales ca acum a venit vara. As vrea sa fac voluntariat la un cabinet veterinar sau la un adapost de animale. Daca cumva stiti si ma puteti ajuta si pe mine cu adrese...? (mai mult)
Http://www.petitieonline.com/vrem-alocatie-mai-mare Daca esti copil si vrei o alocatie mai mare sau esti adult si vrei o alocatie mai mare pentru copilul tau, esti liber sa semnezi petitia. Cred ca...? (mai mult)
eu vreau sa fac un grup de copii si adulti care vor sa ajute tara noastra pentru a nu mai fi poluata. Romania este una din cele mai poluate tari din Europa, dar are si o frumusete naturala si...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva cu sponsorizarea unui server de cs cu host macar 1 luna? VA ROG
Vreau sa devin voluntar vara asta sunt din constanta si am 14 ani, aveti vreo idee unde as putea sa ma ofer voluntar?
Vreau sa devin voluntar in Brasov.Imi puteti cu cine sa iau legatura si cum? Multumesc
Am citit undeva că doar în Harghita peste 3.000 de hectare de pădure au fost defrişate în ultimii 17 ani. Ce putem face să oprim acest dezastru? România e o țară superbă, și pădurile erau cea...? (mai mult)
Am foarte multe carti in stare foarte buna care nu mai imi incap in biblioteca si as vrea sa le donez unui centru care sa-mi elibereze o diploma de voluntariat atat si nimic mai mult. Eu sunt...? (mai mult)
Este cineva de aici membru in platforma civica ACTIUNEA 2012?
Pot sa devin voluntar în judeţul Bistriţa-Năsăud?
Buna TPU Sunt interesat sa ma implic in activitati de voluntariat in timpul acestei veri. Stiti cumva in Sibiu ce campanii de voluntariat se organizeaza anul acesta?
As vrea sa devin cercetas sau voluntar.Sunt din Tg-jiu. Ce ar trebui sa fac? Unde sa merg? Multmesc!
Caut si eu un centru de voluntariat in Bucuresti. Daca stii vreunul spune-ti-mi si mie :D (ofer funda)
ne puteti ajuta cu niste voturi? avem nevoie de ele Va rugam http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/aripi-de-copil-prin-sport/ multumim
As vrea sa fac voluntariat, sunt din targoviste si m-ar interesa sa fie legat de copii sau salvat vieti. Am cautat pe internet dar nu am gasit mai nimic, si unde trebuie sa merg pentru a face...? (mai mult)
Ai face voluntariat!
Cunoaste cineva vreun tratament ecologic pentru mana la tomate?
Imi doresc extrem de mult sa devin voluntar Smurd, sau orice are legatura cu salvarea de vieti omenesti. Locuiesc in judetul Brasov, si nu stiu unde sau cum se procedeaza in aceasta privinta. Am...? (mai mult)
Am o mare nelămurire în legătură cu trupa de teatru Ideo Ideis. Ce-i drept, îmi place extrem de mult şi urăsc să stau fără să nu fac nimic, aşa că m-am gândit ca vara aceasta să...? (mai mult)
Trebuie sa dai proba daca vrei sa intrii la palatul copiilor bacau la canto? si daca da, in ce consta?
Pentru a te inscrie ca voluntar trebuie sa fii ales sau primesc pe oricine doreste?
Numeste citeva probleme de mediu si solutiile lor
M-ar interesa actiuni de ecologizare din Cluj.Stie cineva? Si cum pot lua legatura cu ei? Multumesc.:)Funda.
vreau sa stiu ceva dar fara batai de joc si raspunsuri sincere. Ma simt foarte atras de academia militara, fizic stau ok, fac liceu (ICM UNIO SATU MARE) am 17 ani, 75 kg, 1.86 m. Dar am o...? (mai mult)
Pentru a fi voluntar la crucea rosie trebuie sa ai peste 18 ani? imi puteti da niste site-uri cu tabere de voluntariat in aceasta vara pentru elevi?
Cum as putea deveni cercetas?
Imi puteti spune si mie unde m-as putea inscrie ca voluntar? Stiu de proiectul Crucea rosie si de Scoala de valori. Daca mai stiti, imi puteti spune?
Ce activitati de voluntatiat as putea face in Targoviste? va rog am nevoie urgenta de raspuns
Ce inseamna voluntariat? si ce face un voluntar? eu am 13 ani si am auzit ca sunt copii care sunt voluntari la varsta asta. dar nu inteleg ce fac ei. :|
Ce trebuie sa fac pentru a fi voluntar la o organizatie non-guvernamentala?
Am un laptop defect si vreau sa stiu daca il pot recicla pe undeva prin Pitesti.
Buna tpu...imi puteti spune si mie niste surse de poluare va rog? :D
Ce inseamna Let's do it Romania?
Vrei sa fii voluntar de profesie?
as vrea sa stiu si eu de la cati ani poti sa faci voluntariat?
Vreau sa ma inscriu ca voluntar la Salvati Copiii. Am intrat pe site-ul oficial si am vazut ca pot face asta trimitand un e-mail. Ei bine, cate zile de la trimiterea acestuia pot trece pana sa primesc...? (mai mult)
Sall, cine este ecologist pe siteul asta ca am facut impreuna cu un coleg un site foarte bun(parerea mea) macar sa ne dati un like, pe pagina noastra "lemon forest" siteul este www.lemon-forest.webs.com va...? (mai mult)
Pe ce site votati scoala? in legatura cu proiectul eco-scoala....ne-a spus la scoala dar nu imi mai amintesc.
Stiti asociatii de voluntariat in strainatate,unde nu trebuie sa iti platesti drumul traiul,, etc, doar sa ii ajutati free?
tocmai m-am înscris că voluntar Let's do it Romania! aşa că mâine la 8 o să fiu la cora pantelimon. ştiţi o echipa în care mă pot înscrie? dacă participati îmi puteţi lasă id aici...? (mai mult)
Vrea cineva sa doneze rechizite, hainute sau alte obiecte unor copii foarte saraci? pentru mai multe detalii dati-mi mesaj privat
Pentru cei care sunt din Braila. Ce pareri aveti in privinta fundatiei "Fii Brailei "?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
Andrei5001737 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!