Ce lucruri folositoare pot sa fac din lucruri reciclabile? Este un concurs la scoala si nu am idei.Dau funda.:*
am si eu o intrebare... Am 14 ani si vreau sa fiu voluntara la asociatia SalvatiCopiii, insa nu stiu daca strangerea de fonduri este obligatorie pentru ca eu nu am cum sa fac bani iar situatia financiara? (mai mult)
Salut, cum pot sa ma inscriu in campania Let's do it Romania? Sunt din Arad.
Salut, cum as putea sa ma inscriu in campania Let's do it Romania? Sunt din Arad.
Cum ajunge cineva sa fie ambasador UNICEF al unei tari? il numeste cineva sau se ofera acesta voluntar?
Salut. Imi puteti da exemple de arii si elementele protejate de lege?
Stie cineva ceva asociatii sau fundatii de voluntariat in timisoara dar unde sa se poata face voluntariat de anul asta tot ce am gasit era din ani trecuti.ceva care are lagatura cu copii cu dizabilitati...? (mai mult)
Http://www.ptroa.co.il/petition/ Este vorba despre o petitie pe care o semnezi pentru salvarea unor animale din China..stii ca acolo se consuma carnea de picica, catel...si alte chestii. Aceste animale,? (mai mult)
Cu as putea deveni cercetas sa merg prin paduri sa fac curat dau funda
Stii despre voluntariat si ce beneficii ar putea avea pentru tine?
Credeti ca protectia mediului e inseparabila de dezvoltarea economica?
Imi spuneti va rog care sunt speciile de pesti pe cale de disparitie din Marea Neagra!
E adevărat ca armata va devenii din nou obligatorie
Este interesat cineva, din Targu Jiu, sa devina membru fondator intr-o asociatie? Asociatia va avea ca scop ajutorarea prin metode sustenabile a persoanelor defazorizate (persoane cu dizabilitatii, familii...? (mai mult)
Ştii reţeta dezvoltării durabile?
Poluarile si casele verzi (fiindca emana gaze), distrug stratul de ozon. Ceea ce duce la incalzire globala. Sunt mai bune eolienele si hidroelectrica?
Buna cine doreste sa fac donatii la niste copii orfanii de mama si tata :(( este vorba despre Alexandra o fetita de 12 anisori alexandru de 11 ani sunt niste ingerasi de copii "eu cand i-am vazut mi-a...? (mai mult)
Ati vrea ca cei care arunca deseuri pe jos sa fie amendati? Sau ca cei care nu colecteaza selectiv(hartie la hartie, sticla la sticla, plastic la plastic) sa fie amendati? Eu personal as vrea...
Am si eu cateva intrebari va rog frumos sa ma ajutati daca stiti sigur : 1 ) Ce trebuie sa fac ca sa devin padurar (Eu sunt elev la un liceu tehnic a12a) 2) Unde trebuie sa apelez... la? (mai mult)
AZI - 4 Aprilie, ziua compasiunii fata de animalele mai putin norocoase, APAM si voluntarii va invita in Parcul Europa din Arad, intre orele 12-18:00 sa-i sarbatorim impreuna pe prietenii nostri necuvantatori! O...? (mai mult)
Vreau sa devin voluntara la Protectia Animalelor dar am trimis la 6 asociatii mail dar nici una nu mi-a raspuns! :(( Stiti vreo asociatie din Bucuresti care inca mai "functioneaza"?
ma puteti ajuta si pe mine cu ceva. pentru maine la biologie doamna a spus sa facem un proiect din obiecte reciclate si eu habar nu am ce sa fac ma puteti ajuta sau macar sa imi dati o idee. e...? (mai mult)
As dori cateva slogane pentru protectia animalelor. Multumesc anticipat (dau funda celui mai bun raspuns).
Imi puteti da exemple de melodii pe care sa le cant la ora de educatie muzicala? O melodie mai simpla...
Azi a fost ora pamantului. Incepand cu ora 20:30 pana la 21:30 ar fi trebuit sa oprim curentul in toata casa. Sa scoatem tot din priza. Care din voi ati facut asta?
imi puteti da si mie niste idei cu slogane pastrati curatenia? de ex. : romania nu este gunoiul vostru.
Pe cat este ziua Pamantului cand toate luminile se sting?
Ce nume de planta, floare sau copac format din 3 litere are la mijloc i, probabil floare, deoarece face 2 flori.
Credeti ca trecerea de la energia fosila ( care este si primitiva deja pentru secolul in care traim ), la energiile inepuizabile/ecologice, gen solara sau eoliana, va putea reduce semnificativ nivelul...? (mai mult)
Am de facut un proiect la biologie despre metode de investigare ale ecosistemelor antropizate dar nu gasesc nimic despre asta...Ma poate ajuta cineva? Va rog fumos.
Hei, TPU. Sunt Membru Junior. Cum pot deveni Membru Senior ca vreau sa pot trimite mesaje?
Cine poate dona hainute si tot ce mai este necesar pentru bebelusi pentru o familie nevoiasa este rugat sa ma contacteze aici. Va multumesc anticipat!
Voi credeti ca din cauza noastra s-a ajuns la incalzirea globala? Pun aceasta intrebare din cauza ca am calculat la un moment dat la ora de fizica ceva legat de acest lucru si ne-a dat ca suntem prea 'mici'...? (mai mult)
Stiti niste masuri impotriva supraexploatarii terenurilor forestiere?
idei de rochii reciclabile sau diverse haine sau accesori.
Vreau sa fac o campanie care suna asa: oamenii care au carti care nu le plac sa le doneze, sa fac o expozitie cu vanzare unde altii sa le cumpere, iar din banii stransi sa iau haine si jucarii pentru...? (mai mult)
Oameni ce ziceti iesim in strada pentru cei care n-au ce manca si stau pe strada . ? Uni nici nu stiu ce e ala pc . ZIC ca sunt doar niste litere . Sau cei care incep sa cerseasca la 9 , 10 ani trebuie...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu bani pe lady popular?Orice suma e bine venita!Imi zece-ti numele domnisoare voastre si eu o sa va anunt pe lady popular ca sunt eu...Spuneti-mi si cu ce suma!:D
Unde pot vedea si eu filmu acesta Titanic 2 oficial urmare a 2009
Pe 22 martie e ziua mondiala de protectie a apelor. Vreti sa contribuim cu totii la curatarea apelor si sa facem lumea un loc mai bun? Nu uitati ca fiecare activitate efectuata de voi vi se intoarce in...? (mai mult)
Cum pot intra pe alt cont pe facebook?
Stiti niste masuri impotriva exploatarii [de plante, animale, padurilor, etc.]?
De unde downloadezi photo shop
Buna seara TPU.Cum se face credite pe imvu?
Va rog vreau walpappere cu rase de caini dau funda((((
FUNDA! Cine ma poate ajuta cu o descriere despre viata lui Anghel Saligny? (cine a fost, ce a facut ...etc ) Astept si link-uri in afara de wiki.
De cateva zile ma chinuiesc pe tot felul de canale sa gasesc o casa de copii din Bucuresti cu 10-15-20 de copii carora sa le donez impreuna cu grupa de la Facultate cadouri, dulciuri... Ne? (mai mult)
Buna TPU. sunt in clasa a7a din cta si facem voluntariat pentru o casa de copii din cta. cum as putea sa strangem bani pentru a le cumpara rechizite hainute etc?
Imi puteti trimite poze cu caini de rasa, informatii, sa videoclipuri amuzante? FUNDA... P. S. Se intelege de la sine ca tot cu caini de rasa, nu?
Am de facut un proiect despre `Save the world` Ma puteti ajuta cu niste ideii cat mai ingenioase? Va rog mult, depinde de media mea! Funda;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?