Cumpar doze de bere, fara sa fie indoite
Daca acum as vrea sa traiesc in padure, in ce padure as putea locui? Pentru ca sunt paduri care nu te lasa sa faci foc etc., eh eu caut paduri in care poti trai, sa faci foc si sa vanezi. Unde gasesc...? (mai mult)
Cine este talantat la eseuri-poezie-proza si chiar la fotografie? Intrati in eco-concursul lunii pe http://ecooworld.wordpress.com/ Deci cine este talentat :?
TPU... as dori sa fac voluntariat la un orfelinat, camin pentru copii, sau chiar intr-un spital de copii; imi plac copiii foarte mult si as vrea sa-i ajut, sa-i invat sa scrie, sa-i invat sa? (mai mult)
Spuneti-mi va rog exemple de lupta pentru existenta din lumea plantelor si a animalelor?
Spune NU ACTA! De ce? http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs Castiga-ti libertatea! Semneaza aici : https://secure.avaaz.org/en/stop_acta/
Cate luni dureaza ca sa creasca o fasole in casaa?
Asi dorii sa fac ceva voluntariat in vara. vreau o ocupatie, sa ajut pe cineva.eu sunt din brasov. ceva de facut curat prin oras sau ceva de genul asta. stie cieva ceva despre activitati din astea?
Buna TPU: As dori sa semnati aceasta petitie dar mai bine nu va uitati la videoclip. http://www.ptroa.co.il/petition/ Va multumesc! Iertati-ma pentru ca nu e intrebare
Unde este centru de voluntariat pentru Mihailesti- Giurgiu?
In realitate suntem mai buni? http://www.mondonews.ro/Doneaza-alimente-pentru-romanii-aflati-in-suferinta+id-44393.html
Hei TPU vreau si eu repede niste nume pentru o campanie de igiena dau funda
Câte pungi de plastic se consumă pe zi în România? Aș dori numărul concret sau cât mai aproape de el. Rog seriozitate. Apreciez și speculațiile.
Intrati pe link-ul Http://www.ptroa.co.il/petition/index.php, si va rog semnati acea petitie! este vorba despre cum sunt torturare animalele in China! Daca vreti uitati-va si la filmulet, dar Atentie,...? (mai mult)
trebuie sa scriu un eseu la biologie "Rolul ecosestemelor artificiale in natura" spuneti va rog care este acest rol.mersi
Ajutati-ma cu un raspuns, sunt in timpul menstruatiei, si am avut contacte sexuale cu prietenul meu neprotejate! E periculos! Dau funda!:)) Merci anticipat!
Voua nu vi se pare ca peste tot se aude: "Saraca copila!", "Saracul baiat", " Saracul om!". Eu m- am saturat sa aud aceste cuvinte. Totusi, nimanui nu- i pasa de animalute? Mie imi vine sa plang...? (mai mult)
Cum sa fac o vaza din materiale reciclabile?
Vreau sa ma ofer voluntar:vreau sa ajut copii din Constanta; am nevoie de o idee(va rog sa ma ajutat pentru ca iubesc copii mici)
Buna TPU am aproape 18 ani si vreau sa fiu voluntara intr-un mediu in care sunt copii. In Bucuresti, la o gradinita sau camin ceva. Multumesc!
TPU, va rog ajutati-ma urgent... Am nevoie de, , emblema ocrotirii naturii" in care este exprimata o caprioara si in jurul ei parca este un arbore in forma de minutza... Urgent va rog. PS: Pe google? (mai mult)
Ce sa fac ca sa imi creasca parul pana la fund in 4 luni? cine imi da un raspuns bun ii dau o funda!:D
URGENT! Am nevoie repede de o poezie despre LILIECI (nu floarea ci mamiferul) maxim in 2 ore adica maine (marti) trebuie sa o predau! Va rog frumos chiar am nevoie dar una macar de 3-4 strofe!
Voi sunteti pentru organizatiile umanitare? Daca sunteti, argumentati de ce...
Haideti sa facem ceva pentru cei care locuiesc pe strazi, mai ales in zilelea astea de ger, dar si in general... cei care pot si vor sa-i gazduiasca, sa scriem la fundatii...sa ne adresam autoritatilor,? (mai mult)
Am o prietena care are 5 pisoi foarte draguti si scumpi de 3-4 luni si ea intr-o luna se muta si nu poate sa ii ia cu ei, ati vrea sa adoptati unul. Pisoiasii sunt maidanezi, dar sunt frumosi foc. Sunt...? (mai mult)
Ce se intampla cu cei care locuiesc pe strazi? sunt dusi in adaposturi si cei din sate, orase mai mici din toata tara?
Colectivul clasei a XI-a F, Liceul Teoretic "Grigore Moisil" face apel la toti cei care doresc sa ajute la salvarea vietii colegei noastre, Denisov Cosmina Adela, bolnava de leucemie acuta, care are...? (mai mult)
Din cauza "omului", natura a avut de suferit si sufera si acum. Daca ar fi sa lasam la o parte exagerarile adeptilor anumitor organizatii ecologice sau de aparare a drepturilor animalelor, care ar trebui...? (mai mult)
Heii, TPU vreau sa va intreb ceva am doua conturi de imvu, ei bine pe primul cont nu mai joc, al doilea mi l-am facut acum 2-3 zile, si as vrea sa-mi transfer de pe primul cont unde nu mai joc un catel...? (mai mult)
Imi poate spune cineva varsta necesara pentru a putea fi voluntar pe SMURD?
Care ma ajuta sa fac un site html despre voluntariat? plsss
Imi puteti spune un centru de reciclare din Suceava?
Salut, TPU! Stiti unde se afla niste centre de reciclare in Brasov, preferabil pe langa Orizont 3000. Va rog sa-mi dati si adresa. Funda!:) Multumesc anticipat!
Hey...am o intrebare:in bistrita unde este un centru de colectare a hartiilor?
Ce parere aveti despre Dan Diaconescu ca presedinte al Romaniei?
Ajutati-ma va roog fratele meu are o durere in gat si trebuie sa o tratam pana maine deoarece trebuie sa mergem la munte ajutati-maaaaaa va roog
Haideti sa nu permitem sa ne distruga tara si ecosistemele si sa semnam cu totii! Multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie/46243046/semneaza
Hello! Cine stie ce jocuri se pot desfasura intr-o lectie de voluntariat? Multumesc.
Cum pot sa ma inscriu daca vreau sa fiu voluntar la serviciul de ambulanta a municipiului bucuresti ( SAMB)?
Salut, sa va povestesc.Anul trecut prin septembrie am avut in bacau o campanie de curatenie prin oras.Am primit de lucru si impreuna cu colegi mei de la scoala am plecat sub podul de la serbanesti sa curatam...? (mai mult)
As dori sa vad online cu subtritare serialele Gossip Girl si Pretty Little Liars. Dau funda la cel mai rapid si cel mai bun raspuns.
Ce rase de bovine sunt in Spania?
Buna TPU. Dati va rog frumos un like pentru Smurd. Spuneti NU desfintarii serviciului public de urgenta - SMURD! Este o cauza nobila. http://www.facebook.com/SalvarepentruSMURD
Buna! Nu stiti u8nde se face voluntariat pe ambulanta in afara de Bucuresti? De preferat in zona Moldovei
..As vrea sa va povestesc despre asociatia P. A. V. E. L (Primind ajutor viata este luminoasa) Asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer.Pana sa se termine scoala am fost la Centrul de Diagnostic? (mai mult)
Asociaţia umanitară, "CASUŢA CU POVEŞTI", în curs de înfiinţare, se doreşte a fi o asociaţie care să vină în sprijinul copiilor ce provin din familii defavorizate, oferindu-le sprijin în...? (mai mult)
DAU FUNDA URGENT Cum se numeste channelul lui ala de pe youtube [roman] care vorbeste din masina? si e amuzant :D?
Hei TPU, am fost la mare de revelion si am adunat niste scoici(sunt foarte multe)si nu stiu cum sa scot mirosul din ele. Poate este o intrebare prosteasca, dar va rog imi puteti da niste sugestii? Imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
radu383838 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?