Nu putem spune ca voluntariatu este doar o cale prin care lumea munceste pe gratis?
Cum fac daca nu stiu parola id-urilor de la facebook dar si de la mess sa schimb parola? Ce fac? Nu mai stiu... Multumesc! Va rog un raspuns repede, urgent...
Am 12 ani, sunt fata, ce as putea cere mosului, am 2 zile la dispozitie ca sa ma hotarasc, va rog ajutati-ma
Cum putem preveni poluarea care duce la incalzirea planetei si la dezastre ecologige
Cine cumpara de peste 15 milioane de la Emag pana in 31 dec? am un card cadou de 50 de lei si nu am cui sa il ofer. Numai ca el se poate folosi la comenzi de peste 15 milioane.
Salut TPU; ) (dau funda pentru raspunsul cel mai bun) imi place o fata neam tot certat si pana cam acum o saptamana i placea de mine ce sa fac so cuceresc iar nu mai vrea sa vorbim:|ce sa fac va rog ajutati-ma...? (mai mult)
Va rog, faceti-va putin timp si urmariti acest video http://video.google.com/videoplay?docid=-4867469000009495453# Haideti sa ne deschidem ochii! Sa fim mai buni! Sa fim oameni. Stiu ca vor aparea...? (mai mult)
Ce actiuni de voluntariat pot face in Bucuresti avand in vedere ca sunt in clasa a 7?
Cum sa ma imbogatesc?
Vreau si eu stiu daca molustele(melcii, sepia, scoica si caracatita) aud.
Faceti voluntariat? daca vreau si eu sa ma inscriu cam ce ar trebui sa fac, unde sa ma duc si cam ce se fac in proiectele astea de voluntariat?
Ati dona 2%din impozit unei fundatii/asociatii care sa ofere copiilor saraci din mediul rural excursii si tabere? tnx
Imi trebuie sa fac un pliant cu Delta Dunarii. Spuneti'mi si mie niste informatii interesante despre Fauna, si niste lucruri interesante despre Delta. Dau fundita.
In galati sambata, 10 noiembrie, la gradina botanica s-a desfasurat o activitate intitulata recicleaza inteligent. acea femeie a zis ca in pprimavara se vor desfasura mai multe activitati de ecologizare...? (mai mult)
TPU! Imi poate enumera cineva 5 -6 activitati ecologice? FUNDITA LA MAX 4 minute dupa un raspuns potrivit Multumesc anticipat!
Va rog sa-mi spune-ti nume de sate „ uita-te de lume ". Sint intr-o campanie umanitare si cautam locatii pana de sarbatori. Daca puteti sa dati unele detalii, va multumesc!
Ce masuri se iau pentru diminuarea poluarii? funda:D
Imi puteti enumera patru drepturi ale comsumatorilor definite de Organizatia Mondiala a Consumatorilor? Va rog!
Ma puteti ajuta la o compunere in care sa prezint propria viziune despre copilarie? Va rog eu mult!
Doresti sa faci o binefacere? In jud. Bihor Asociatia Speranta pentru Romania sustine un mic centru pentru batranii strazii, in care se ofera cazare, masa si ingrijire pentru 13 batrani luati de pe...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=gHedbhxD5dQ cum se numeste melodia?
În ce an a murit monarhul francez Francisc al II-lea?
Imi puteti inventa o gustare extravaganta in care sa folosesc cuvinte/structuri preluate din basme, in 7-8randuri? Va implor ajutati-ma!
Sunt voluntar la o fundatie care strange bani pentru persoane nevoiase de craciun si trebuie sa vorbesc cu oamenii din magazine sa depuna bani daca vor.De ce oare aleg sa doneze mai mult cei mai saraci...? (mai mult)
A inceput masacrul anual al brazilor, asa ca reiau ideea de anul trecut, cu copy/paste si mici modificari. Unui brad, pentru a ajunge la inaltimea de 1, 5-2, 0 m ii trebuie 7-8 ani in conditii de...? (mai mult)
Cine vrea sa ma ajute cu curatenia in bacau?
Ce fac dupa masa
Am de pregatit o comunicare labio stiu ca nu se poate de intrebat tema pe acasa dar e urgent Tema 'importanta virusilor pentru om si natura' dau fundita
Salutare! Eu nu am ce face cu viata mea in weekend si ma gandeam sa fac si eu niste fapte bune. Dar nu stiu de unde sa incep. Adica as vrea sa ajut pe cineva, nu sa adun gunoaiele aruncate prin padure. Stie...? (mai mult)
Daca ai castiga foarte multi bani la loterie ce ai face cu ei?: -ai ajuta oameni bolnavi de diferite boli in scopuri caritabile? sau -i-ai pastra pentru tine? ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste centre de plasament pentru copii sau azile de batrani din Cluj Napoca?
Stie cineva vreo asociatie sau fundatie in Bucuresti unde sa pot face voluntariat in perioada Craciunului? Ceva de genu sa am grija de copii orfani sau sa ajut la pregatirea mancarii pentru vreo...? (mai mult)
TPU! Am o noua rugaminte. Vroiam sa ma ajutati cu un material(referat, power point, detalii)despre impuritatea chimica a aerului atmosferic. Dau funda si vot, numai sa gasesc ce-m trebuie, ...? (mai mult)
Recent am lansat un site nou de imagini amuzante cu Hipster Edits. Din primele zile, site-ul este vizitat deja de cateva zeci de persoane (HipsterEdits.com) Acum caut noi autori care sunt interesati...? (mai mult)
As dori un mic ajutor din partea voastra un simplu vot pe http://premii.joo.ro/cosmin1984.html va multumesc mult.
Unde pot gasi si eu un orfelinat. Este caritabil. Va rog sa imi spune-ti ca sa le aducem hainute jucari si multe altele va rog frumos?
Buna!:) Iubiti natura? Va pasa de voi si de semenii vostri? Daca da, atunci semnati acesasta petitie: www.eco-style.ro/noutati/198-petitie-pentru-salvarea-padurilor-virgine-de-ce-sa-semnezi.html., si...? (mai mult)
Http://padurivirgine.ro/semneaza-petitia/
Exista acum ceva timp un banc : Marte trece pe langa pamant si o intreaba: Ce faci surioara? Te vad cam abatuta... Ehh, ce sa fac, mi-au aparut oameni. Nu-ti face griji, am avut si eu, vor disparea? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie exemple de protozoare minim 5 exemple? Multumesc.
Ma puteti ajuta cu niste nume pentru o echipa de reporteri din domeniul ecologiei? Ca de exemplu ecosapiens. Dau funda pentru cele mai interesante! :o3
Cine imi da un cont lady popular? PLSSS va rog mult
Cine stie codul ecologiei primeste vot + funda!
:) Imi puteti da informatii despre inportanta reciclarii plasticului? Dau FUNDITA! Multumesc
am cautat peste tot ceva si nu am gasit asa ca am ajuns sa apelez si la aceasta varianat.:( Caut pe cineva cu inima mare care poate dona 10$ pentru un scop caritabil va rog. daca cineva poate scrieti-mi...? (mai mult)
Dragii mei, Sambata, 19 noiembrie, va invit sa plantam cam 2000 de puieti. (frasini, mojdreni, catalpe, salcami, gladite, sa) Ne intalnim sambata, 19 noiembrie, la ora 8.00 la metrou Republica. Iesiti...? (mai mult)
Hello!:* Ideea este urmatoarea: Sunt din Pitsti am 14 ani, iar apropiatii mei mi-a sugerat acum mai intens ca nici-odata sa practic voluntariatul, sunt constienta ce presupune, dar timt sa ma interesez...? (mai mult)
Bogdan2309 din nisip doar atat?
Urgen! Va rog:) Ziceti-mi si mie niste mesaje care va trec prin minte gen "Nu poluarii"Sau "Salvati planeta". La cele mai multe Funda sau vot sau ce vrei. Maine facem un proiect si trebuie sa gasim...? (mai mult)
Care sunt efectele poluarii asupra Dunarii? as dori daca se poate documente, studii care sa ateste aceste lucruri si cat mai recente daca se poate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
radu383838 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!