Buna TPU:*cum pot sa imi dezactivez contul de pe TPU?;;)
Trebuie sa fac un afis pe tema protectia marii negre. Vreo idee? vreo imagine ca sursa de inspiratie sau orice care sa-mi dea vreo idee?
Ce schimbari se fac in natura cu venirea primaverii? Ccu ce se hranesc animalele si care sunt particularitatile lor?
Daca un om arunca o hartie pe strada langa un cos de gunoi dv v-ati apleca sa o luati sa o puneti in cos?
Cautam voluntari in cele 2 proiecte sociale: campania impotriva violentei domestice si campania roz- impotriva cancerului la san http://www.avonconnects.com.ro/community/helping_others Pentru inregistrare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre deseurile aruncate in natura peste tot unde mergi in tara? Dar mai ales de raurile infectate cu peturi si gunoaia aruncate? Accept cu stupoare gandul ca traiesc in apropiere de un...? (mai mult)
Re all: Era un server sarbescpe nume yugoslavia gaming si nu ii stiu ip, credeti ca ma puteti ajuta:]
As vrea si eu cateva exemple de poluare ale aerului inn romania...in afara de fumul masinilor ceva gen. fabrica de nu stiu unde a ...intelegeti voi:)))FUNDA:X
Sal TPU daca de exemplu windowsu meu nu imi suporta un windwos si nulk suporta ce se intampla cu pocul meu?/
Vreau si eu o idee despre Voluntariat! Adica: Sunt in clasa a 9 a si o sa am lectie deschisa pe tema asta Voluntarian, Crucea rosie! Ce sa facem la lectia deschisa va rog eu ajutati-ma! Eu...? (mai mult)
Salut unde pot gasi poezii despre ecologie
Daca cineva din TPU este in noua dreapta se poate sa imi dea si mie niste detalii? id meu kris_univers2008
Stie cineva daca organizatia noua dreapta e pe bune? si daca da cum ma pot inscrie si eu?
Stie careva un link unde pot gasi traducerea sau videoul cu subtitrare pentru :VIDEOUL ASTA :http://www.youtube.com/watch?v=TJVH99uDhBk? Cel am bun raspuns primeste folositor plus funda.
Cum intelegeti mottoul:nu stapini natura decit stapinindu-te ei?
Cum credeti cum va arata viitorul nostru apropiat si cel indepartat?
Cum ati raspunde la aceasta intrebare:,, In ce masura eu depind de natura si ea de mine?,,
Cum ati raspunde la aceasta intrebare:,, Care este locul meu in aceasta lume?'
Unde pot steriliza doua pisici fara stapan(femele) gratuit? sau macar mai ieftin?
Hai sa mai facem o fapta buna. Ajutand ne Ajutam! Sambata, 5 noiembrie va invit sa plantam la Popesti-Vasilati-Calarasi aproximativ 6-7 mii de puieti forestieri (paltini, frasini, mojdreni, catalpe,...? (mai mult)
Vreau informatii despre inghetul tarziu si timpuriu?:)) va rog:)P:
Imi puteti spune va rog cateva sloganuri anti tutun? Cat mai repede, dau funda pentru cel mai bun! Multumesc anticipat!
Caut pereche in natura, care se ofera? E o provocare :))
"Fata frumoasa cauta partener de pat.Campania Sexologistii. Va oferiti?"... PS:era doar o provocare! Nu raspundee! ಠ_ಠ
Salvati Romania de prosti! Campania AntiBasescu!" Bitch please! Ar trebui sa moara juma de romanie Intrebare.Care se fufufufuf pe la campanie?
Buna TPU.Scriu aici deoarece incepe sa imi fie mila de profesoara mea care a muncit atat la un proiect intitulat, , Coltul Verde" din cadrul unui concurs national, iar dupa saptamani la rand...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna si mie niste site-uri unde pot sa gasesc studii de genul: - cata maculatura nereciclata a fost in 2000, 2005, 2010; - cat plastic nereciclat a fost in 2000, 2005,...? (mai mult)
Hello TpU deci cine intra pe saitul www.clotverde.ro/cvsm/detalii/126 si dati vot si reuseste sa convinga cat mai multe pers sa voteze in maxim 2 zile primeste funda si nu ma mintiti in legatura cu nr...? (mai mult)
Sall all! spuneti mi va rog de ce am nev pentru a face o mini moara de vant. adica, cand bate vantul sa faca curent sa poate aprinde un bec. dar sa nu fie mare. si spuneti mi pasii de construire ai ei....? (mai mult)
Cine are cont activ pe fisierulmeu si poate sa descarce acest fisier apoi sa il incarce pe un site gratis si sa posteze aici? link: http://fisierulmeu.ro/593OV61PYBGN/Elve-539-ia-Prezentare-generala-pptx.html...? (mai mult)
Vreau si eu un acrostih, nu neaparat cu rima dar vrea ca pe verticala, primele litere sa iasa MAREA NEAGRA, este o idee de-a mea pentru un poster. Termenii sa fie specifici mediulului acvatic. DAU FUNDA!...? (mai mult)
Cine poate sa-mi spuna un proiect ecologic? habar n-am ce sa fac si trebuie sa-l duc marti la skl cea mai buna idee funda
Este pacat sa donezi organe sau sange?
De multa vreme ma gandesc la ce facultate sa urmez dar mi-am dat seama k nici macar nu stiu ce vreau sa devin exact pentru ca nu ma prea pricep.Ador ornitologia si fotografia dar as vrea sa propun solutii...? (mai mult)
Am de făcut un proiect de facut cu o centrala eoliana din hartie/carton. Îmi puteți spune cum pot sa fac elicea?
Cat putem traii respirand aer poluat?
In preajma sarbatorilor de iarna asi dori sa fac voluntariat intr-un orfelinat. Sunt din Constanta. Unde asi putea sa ma duc mai exact?
Cati ani aveti?:D
Cum se scris p hi5. mare, ingrosat, subliniat, colorat? [ Dau fundita!; x ]
Pentru cine are putin timp, poate viziona acest mic documentar, http://www.youtube.com/watch?v=R2TWNpKfRCE Si sper ca unii, sa fie mai putin nepasatori cu privire la asta...
Stiati ca in Judetul Vrancea sunt multe voluntariate la carte va puteti inscrie?
Vreau sa joc un joc gen metin
Cum as putea sa ma duc voluntar la un centru pentru salvarea animalelor de la disparitie?
care poate sa imi spuna ce anume se intampla cu deseurile de la mc Donalds? adica unde ajung. (orice site care poate fii de ajutor).
am adresez celor din braila. pentru cei care vor sa faca un bine.doresc sa strang mai multe persoane care sa isi doreasca sa mearga in vizita la orfelinate si azile. cei interesati sa ia id meu.silviu_tza94...? (mai mult)
Ce solutii sunt pentru rezolvarea problemei cainiilor comunitari?
Am o intrebare de caritate, cum putem ajuta copii care mor de foame in africa?
Buna vreau sa ma inscriu ca voluntar la crucea Rosie dar nu stiu exact depre ce e vorba Deci despre ce e vorba? SI daca am 14 ani pot sa ma inscriu? A si urmez si cursul sanitari priceputi daca ati auzit...? (mai mult)
Problema cu care se confruma omenirea o reprezinta tensiunea dintre nevoile nelimitate si resursele limitate. Aceasta tensiune poate fi atenuata prin consumul rational si utilizarea eficienta a resurselor...? (mai mult)
Adopt pisic motan (de preferat negru, insa si alte culori in caz ca nu exista negru) Jud Prahova, Oras: Campina :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?