Sa descoperim impreuna "Rosia Montana"... un orasel pitoresc din Alba Iulia. o zona absolut superba si plina de istorie.Fi-ti alaturi de rosieni si semnati petitia pentru salvarea Rosiei Montane? (mai mult)
Ce culoare aveti la ochi?
Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Am un exercitiu la romana(cls 9)in care zice asa: Expresia "a juca un rol" se foloseste deopotriva in teatru si in viata. apoi zice : sa dau exemple si sa arat prin...? (mai mult)
As vrea sa fiu voluntar dar nu pot sa ma inscriu intr-un program.eu as vrea sa vin cand vreau si cand am timp.stiu ca suna egoist dar spuneti-mi va rog unde sa ma duc...Multumesc!
De la ce varsta poti sa fii voluntar la Hospice?
Anul acesta care este tema la tineri pentru tineri?
Hey, stie cineva cum as putea sa ma inscriu la Europe Direct, Interact sau orice altceva care poate tine de volutariat? Am nevoie de activitati extrascolare pentru CV. Multumesc :)
Ma uimesc ce intrebari stupide pot sa vad pe acest site...
Este cineva interesat, din Timisoara, de a desfasura o activitate de voluntariat (se asigura contract de voluntariat) intr-o asociatie (pentru postul de secretar tehnic)?
Zilele acestea am tot vazut o intrebare circuland pe internet: Ce ati schimba in jurul vostru, daca ati putea? Ce ziceti? La ce ati da un Refresh?
Cateva cuvinte despre Dunare.:)
Inchiderea cluburilor sunt justificate... Pro sau contra? Justificati-va
We did it, Romania! Cum vi s-a parut proiectul de anul acesta, ati participat?
testele pe animale sunt justificate... Pro sau contra? Justificati :)
Colegii mei rad de mine ca sustin Let's do it, Romania. Ma fac gunoiera ...etc. Cum pot sa le schimb parera asupra proiectului? Sa ii fac sa vina si ei cu mine maine?
in proiectul Let's Do it, Romania cine s-a inscris sa isi scrie numele si judetul!
Sunteti de acord cu inceperea exploatarii aurifere de la rosia-montana? argumentati parerile pro si contra!
Eu nu sustin aceasta campanie aberanta..."Let's Do It Romania". De cand n-am stapani si sunt un caine liber acum, chiar n-am cum sa sustin asa ceva. Eu chiar nu vreau curatenie! Pai eu unde imi gasesc? (mai mult)
La. " Let's do it Romania" se dau manusi si saci de gunoi, tricouri sepci, apa ceva? Si de la ce ora incepe sambata pe 24?:d Fundita. multumesc :*
Credeti ca tara noastra se mai poate schimba cumva in bine? sa avem o viata buna, o locuinta, salarii pe merit, sanatate? vreo idee, posibile solutii... cum scapam de poluare, caini, cersetori, manele,? (mai mult)
Buna seara! Va rog sa semnati aceasta petitie, daca aveti un pic de mila fata de aceste victime ale abuzurilor in familie:www.petitieonline.ro/petitie/ziua_nationala_impotriva_violentei_domestice-p27607051.html.Scz...? (mai mult)
Cum pot sa ma inregistrez la let's do it romania, si in ce oras este?
De ce să mergem să curăţam pădurile de gunoaie? când a doua zi după grătar se pun la loc. Unele manifestaţii sunt fără rost. Măturătorii ar trebui să facă asta.
Cine a participat anul trecut la Let's Do It, Romania! si cine va veni si anul acesta? Va asteptam pozele pe contact@TPU.ro
Voi participati pe 24 luna aceasta la Let's do it Romania"? Eu da.
Vrem sa ne mandrim cu utilizatorii TPU.ro! Avem printre noi elevi de liceu olimpici judeteni sau nationali sau tineri care se remarca prin implicarile extra-scolare?
AdoptiiCaini.ro Asociația "Prieteni necuvântători" va organiza sâmbătă 17 septembrie orele 13:00 - 20:00 și duminică 18 septembrie orele 10:00 - 16:00, în Parcul Catedralei, târguri de adopții...? (mai mult)
Alatura-te Echipei Nationale de Actiune Let’s Do it, Romania si in acest an! Participa pana pe 19 septembrie la concursul de cartare a mormanelor de deseuri plasate necorespunzator! Un laptop HP din...? (mai mult)
Pot sa am contract de voluntariat la 2 sau mai multe organizatii, in acelasi timp?
Cine merge la LET'S DO IT ROMANIA si ce va facut sa mergeti? Credeti ca aceasta actiune va avea ceva folos? Pentru ca din cate am vazut unii merg doar din interes.Credeti ca tinerii vor fi mai motivati...? (mai mult)
Salut tuturor vreau sa va intreb daca stie cineva daca exista fundatia,, dar din dar,,? astept raspuns urgent multumesc
Doresc sa realizez o campanie ecologica prin care sa plantez(alaturi de alti voluntari) 100 de copaci in Parcul Izvor, Bucuresti. Am doua intrebari: 1) Cand este cel mai bine sa plantezi un copac? Unii...? (mai mult)
as vrea un nero free compatibil cu windous 7. Multumesc!
De la cati ani poti sa fi voluntar?
Cineva a intrebat pe acest site cum ar putea deveni voluntar pentru concerte, concerte cum a fost cel al trupei Scorpions.In ce consta voluntariatul pentru un concert? Va rog. Multumesc!
Veste bună pentru cei care urăsc câinii! Guvernul a anunţat la TV că din toamnă va începe eutanasierea câinilor vagabonzi de pe străzi. Ce parere aveţi despre asta? Mi se pare o măsură extraordinar...? (mai mult)
am si eu o intrebare mai degraba astept niste sfaturi sde la voi dau si fundita:X, eu ca si alt copil am mai multe vise, dar unul dintre ele estee sa fac o asocilatie pentru ocotirea cateilor,...? (mai mult)
Pt cei din jud mures, nu stiti un orfelinat in sighisoara sau in apropiere? am o multime de haine, carti, jucarii in stare buna si eu nu le mai folosesc si as vrea sa le donez. Daca stiti imi spuneti...? (mai mult)
Am 2 canari mascul si femela, ce se poate intimpla daca ii las impreuna intr-o colivie in timpul toamnei si iernii?
Cine stie un cumparator pentru un caine femela de 1, 5 ani rasa haskyns, care este tinut in lant de un stapan ce nu mai are nevoie de el? Doreste cineva sa-l salveze si sa-l faca fericit. Eu nu pot sa-l...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog care sunt simptomele turbarii la ciini?
Credeti ca am face o lume mai curata daca fiecare dintre noi ar planta 1 copac intr-un an la marginea unei paduri, care e mai aproape de voi, fara sa incurce pe nimeni?
Care ar fi cel mai simplu mod de a inlocui benzina cu alta resursa nepoluanta? "Nu astati pe ganduri, salvati dihorii!"
Ce parere aveti de ecologie? =)) Cine are aceeasi parere pe care o am si eu dau funda =)).
Unde gasesc lista cu dosarele aprobate de afm in cadrul programului "Casa Verde"? dau funda
Cine vrea să semneze petiția pentru salvarea Roșiei Montane? http://www.rosiamontana.net/
Va rog, deschideti-va inima, semnati si voi aceasta petitie http://www.ptroa.co.il/petition/ Nu dureaza mult :(!
vreau sa va cer parerea. voi ce credeti despre reciclare? vi se pare o porcarie? vreau sa va cer parerea... dau fundita! Multumesc!
cat timp credeti ca va mai rezista "casa noastra"(pamantul) pana sa se prabuseasca! aceea zi va veni cat de curand fiindca multi dintre noi continua sa isi bata joc de ea(el)! mai dureros e ca...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie va rog niste nume de boli de ale perusilor cu tot cu sintome? Multumesc anticipat, Funda+Vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!