Buna, stie cineva unde pot recicla 20 de baxuri de reviste in Timisoara? Aparent firmele de reciclare lucreaza doar pe contracte mari nu cu cetatenii de rand. Multumesc.
Măștile de uz medicinal (de unica folosință) sunt reciclabile?
Verișoara mea a găsit un pui de șoim în fața casei. Pare ca ar fi Vânturel roșu. Ar părea cu o aripioara luxată, ii curge puțin sânge de la o margini, de la rădăcina penelor. Era puțin ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vânătoarea animalelor? Eu sunt total împotriva iar unii spun ca nu înțeleg vânătoarea ca și sport.Sunt atâtea sporturi pe care le poți face și nu știu ce plăcere poți...? (mai mult)
Salut, as dori sa aplic ca voluntar la ISU Galati si am nevoie de un raspuns la intrebare de ce doresc sa fiu voluntar, in mare stiu cu ce sa raspund, dar as dori ceva mai formal, multumesc
Buna! Pro sau contra voluntariatului pe smurd? -Aveti idee ce program sunt la cursurile de pregătire? -Ca asistent pe smurd, ai aceleași atributii/program ca pe ambulanta "normala"?
Salut, sunt o adolescenta si sunt interesata sa fac voluntariat online, stiti grupuri sau aveti idei ce as putea face? Doresc sa lucrez direct de pe dispozitivele mele pentru a ajuta alte persoane.
Știm cu toții ce se întâmplă în lume la momentul asta cu clima. Totul e praf. Trebuie să recunoaștem că dacă nu acționăm acum nu va mai fi timp Voi ce părere aveți despre schimbarea climatică?...? (mai mult)
Se mai poate face voluntariat in spitale sau laboratoare private ca asistent medical?
Salut.As dori sa ma apuc de strans diferite doze de bere, suc etc si la de dau la reciclat.Cat costa 1, 5, 10,15,100 de kilograme de doze in 2021 si unde le pot duce la reciclat in Bucuresti?
Dacă tot sunt campanii pentru plantarea copacilor, în același timp creează și biodiversitate cum era înainte sau doar plantează copaci?
Broasca verde (Bufo viridis) poate afecta omul în vreun fel la contact fizic?
Salut. 1 Știți unde as putea sa merg sa fac voluntariat? Ar fi ok dacă as merge la o clinica sau spital și sa întreb dacă pot face? 2 dacă fac voluntariat primesc ceva diploma că am...? (mai mult)
Bună! Mi-aș dori foarte tare să fac practică pe smurd, unde pot să întreb? Ce am de făcut? Stau în Oradea
Care doneaza o pereche de porumbei cu transport?
Cum ați traduce conceptul "zero waste" în limba română? Vreau doar 2-3 cuvinte, nu o definiție. Mulțumesc!
Buna! Aveți idei de proiecte /activități care ar stârni curiozitatea oamenilor? (menționez, este pentru un voluntariat si chiar nu mai am idei) exemplu : plantarea copacilor, cadouri si strângerea...? (mai mult)
Bună! Am nevoie, vă rog, de numele a cât mai multe asociații care se ocupă cu salvarea și protejarea animalelor (gen Kola Kariola), asociații serioase
Salutare! Daca sunt persoane ce fac parte dintr- un ONG, ce proiecte implementati pentru a aduce fonduri pentru urmatoarele activitati? Fac parte din Clubul economic unde se implementeaza proiecte cu...? (mai mult)
Aș vrea să devin voluntar pentru salvarea animalelor. Dar nu am în orașul meu un voluntariat. Cum pot deveni unul, să fiu acolo printre animale?
Bună TPU! Ce trebuie sa fac să pot ajuta animalele în grupul Four Paws?
A fost cineva de aici voluntar la salvati copiii? Daca da cum a fost experienta?
Ce lucruri poate face un om în viața de zi cu zi pentru a reduce poluarea și risipa pe care o creează? Aș vrea să fac mai mult în acest sens.
Unde și cum se poate depune cerere pentru strângere de fonduri la o familie mai puțin bogată? Vă mulțumesc, sănătate la toată lumea
Salut TPU, ma puteti ajuta cu un nume pentru un grup de reciclare a sticlei?
Salut TPU, ma puteti ajuta cu un slogan despre reciclarea sticlei?
Daca am o saltea pe care nu o mai folosesc si vreau sa scap de ea, cum ar trebui sa procedez? O las pur si simplu in fata blocului? Anunt pe cei de la urban? Cum este legal si moral sa scapi de lucruri...? (mai mult)
Hei, TPU! Am de făcut un proiect cu tema: "Voluntariatul în sport". Am nevoie de niște statistici, articole, orice pe această temă, dar să fie de actualitate. Pe net am găsit câte ceva dar sunt...? (mai mult)
Salutare! Voi cum calculati cate kg de deseu menajer sunt intr-o publa de 1.1 mc? Dar pentru reciclabile? (cat plastic, carton, metal ) este intr-o pubela de 1.1 mc? Multumesc!
Știți vreun site de tip click-to-donate care sa ajute o campanie de pe teritoriul României?
Salut! Știți asociații umanitare care duc alimente, haine, jucării etc celor nevoiași, dar să fie în București? Vreau să mă înscriu ca voluntar în așa ceva, poate cunoașteți voi. Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, care e varsta minima pentru voluntariat?
Bună seara! Aș vrea să mă înscriu la voluntariat smurd, oare anul acesta se mai fac înscrieri? Sau în cât ar fi înscrierile de obicei?
Vreau si eu adresa unor familii nevoiase din Ploiesti si imprejurimi. Multumesc anticipat
Am nevoie urgenta de un sfat! Eu sunt din Ceahlău. În Piatra Neamt am stat in chirie 4 ani. Aveam o vecină bătrână pe care o mai ajutam. Ieri am fost in oras si am gasit în casă căzută,...? (mai mult)
Cati dintre voi ar dori/avea posibilitatea de a ajuta (lucruri sau obiecte care ne sunt de prisos )pe cei care au nevoie de ajutorul comunitatii?
Urmeaza sa fiu programata la susținerea testului de anatomie in cadrul ASSB - voluntar. Cineva, care are idee, imi poate spune ce fel de întrebări sunt? Se da scris? Stiti vreun site unde...? (mai mult)
Exista tractoare electrice?
Sunt la facultate si as vrea sa fac un voluntariat ceva, insa nu am gasit nimic sau nu stiu unde sa caut. Nu tin neaparat sa aiba legatura cu specializarea mea, ci sa fie ceva cu care sa imi ocup timpul,...? (mai mult)
A facut cineva voluntariat in facultate in vreo asociatie studenteasca? Cum se numeste, recomanda sau nu?
Cum este sa devii voluntar in cadrul asociației A.L.E.G? Primim diploma de voluntariat?
Am vreo 1, 8 t de doze de aluminiu pe care le- am tot strans pe parcursul timpului si acum vreau sa le reciclez in alte obiecte, cu ce pot sa topesc dozele? Aluminiu- punct de topire:700°C ...? (mai mult)
Ce actiuni pentru mediu poti sa faci?
Cum pot infiinta o asociatie studenteasca(sunt student, anul 1 in Bucuresti)? Ce acte trebuie, cum obtin certificare, fonduri.
Salutare! Aplicatia SIATD va fi utilizata si de cei ce isi indeplinesc tintele de reciclare individual sau doar de OIREP, ADID si cei care au contracte cu OIREP?
am nevoie de ajutor. Detin o familie de veverite Degu. Aproximativ 40 la numar. Iarna trecuta aveam doar 5 exemplare si le- am tinut in casa pentru ca nu au toleranta la frig. Unde as putea...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar puieti de copaci la pret mic din Bucuresti sau in apropiere? Vreau sa plantez mai multi copaci in scop ecologic.
Cine vrea sa faca voluntariat? Plogging.ro/voluntari va asteapta.
stiu ca suna ciudat dar se poate face voluntariat la morga? Sunt in Timisoara.Mersi mult!
M-ar interesa si pe mine un grup de voluntariat prin Constanta. Sau un grup care are activitati diverse.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!