Cine are peste 18 ani si vrea sa se inscrie la Crucea Rosie? Lasati id de mess sau dati mail la dark_night_alex@yahoo.com
Ma oameni. dati-mi niste lucruri de facut ceva interesant de facut ca mor aci de plictiseala :@. plss:* fundoi
Cine stie cum as putea deveni si eu voluntar la un concert. Am inteles din diferite surse ca se poate. Cunosc persoane care sunt voluntari la concertul Scoprions :). Daca stie cineva, sa-mi zica si mie!...? (mai mult)
Am cautat incoace incolo dar internetul e plin de "nimic concret" asa ca va cer voua, persoanelor care va dedicati din timpul vostru liber actiunilor de voluntariat o idee: Nu stiu unde sa apelez pentru...? (mai mult)
Daca chiar tine-ti la animale semnati aici http://www.ptroa.co.il/petition. Nu costa nimic. Daca aveti si alte nelamuriri trimiti-mi prin mesaj.
Daca ar fi maine alegeri pentru Mr President pe cine a ti vota si de ce? Rasp. meu e Dan Diaconescu. mi se pare super ok. astept si alte pareri
Frate mi-am luat imvu dar nu stiu ce trebuie sa fac sa fiu vip cine ma poate ajuta add la alex_shukrelu
Primim ca donaţie o maşină 8 plus 1 în vederea folosirii la transportul ajutoarelor umanitare pentru bătrâni şi copii cu handicap sau probleme de sănătate grave.Relaţii la nr 0734493212
Cine doreste sa ma ajute sa salvam animalele? Guvernul vrea sa-i eutanasieze si nu mi se pare corect! Voi ce spuneti?:)
Intreabarea care o adresez acum este pentru cei din orasul Roman. In noul an scolar care va incepe, mi-am propus sa fac voluntariat la o asociatie, nu conteaza ce fel de asociatie este, sau...? (mai mult)
Cine stie unde ar fi un centru de colectare de deseuri retrogradabile?(undeva in Navodari/Constanta) Funda! mersi.
Buna sunt loryy si va rog sa-mi ziceti si mie cind apare emisiunea ca sa-ti gasesti familia pierduta? va rog frumos sa-mi spuneti si mie ca imi caut fratele de 25 de anul care din pacate nu l-am cunoscut...? (mai mult)
Aceasta este o cauza a distrugerii pamantului http://www.youtube.com/watch?v=R2TWNpKfRCE&feature=player_embedded#at=16 O planeta avem si nici de ea nu ne stim ingriji :(
Cum dau fundita? multumesc!~
Dati-mi si mie niste programe care sa te vezi numai tu!? Cne imi da cel mai bine program primeste fundita!:X
Care stie cand incepe scoala dau funda
Cind va fi eclipsa de soare?
Va rog ajutati-ma! La mine in cartier era o pisica de vreo 5 ani care facea cate doua ture de pui de pisicuta pe an.Anul acesta pe 4 sau pe 5 august a nascut 4 puisori de pisica.Sambata si duminica asta...? (mai mult)
Dc toti prosti arunca gunoaiele pe jos, si dc prosti de politisti nu dau amenda nu-si fac treaba
Tocmai mi-a nascut o catea de-a mea. Mama vrea sa vinda puii. Ce sa fac ca s-o conving sa nu viinde puii? Dau vot(uri) si FUNDA celui care imi zice cel mai bun raspuns.
Ce ar fi daca toti am desena un desen cu natura si sa-l lipim pe perete?(daca vreti)
Doriti sa "comandati" hainute pentru copii fara casa? Daca daa sunati la numarul 0906160961 si introduceti urmatorul cod:397872# sau 919587#
In ce anotimp apar trandafirii?
Peste cateva luni urmeaza ziua mea, asa ca, m-am gandit la urmatorul lucru: Fiind voluntar intr-o organizatie, in ziua respectiva cand va fi ziua mea ( ca va fi peste saptamana, cand sunt si la "job"...? (mai mult)
Vreau si eu diverse statusuri de prietenie, dragoste etc. De preferat un site cu multe statusuri.
am plantat samburi de lubenita intr-un ghiveci cu flori :) Ce as putea face ca planta sa traiasca?
Ce vreti sa va faceti cand veti fii mairi funda celui care imi va da o idee buna
Stiti cumva vreo fundatie pentru voluntariat in Bucuresti? Preferabil, referitor la drepturile animalelor, daca da, de la ce varsta ma pot inscrie? Multumesc!
as dori nu neaparat un raspuns cat o reactie. pozitiva daca se poate. sa imi ziceti sau sa va puneti intrebarea. de ce statul roman sau Biserica permite tigaretele sa fie legale in conditiile...? (mai mult)
De la ce varsta ma pot inscrie la Crucea Rosie?
Ce trebuie sa fac daca am circulatia proasta si ma dor picioarele si ma ustura si ma injunghie pls help(nu eu bunica mea )
Poate ca nu in 2012 vom murii toti, dar probabil ca nu mai este mult pentru ca omul distruge planeta. Toti au devenit egoisti, nu le pasa unora de altora, toti se gandesc la bani si sunt in stare sa...? (mai mult)
Salut lume. Care sunteti din Botosani si practicati voluntariat? Vreau sa ma alatur.
Eu si o prietena dorim sa facem voluntariat...Stie cineva vreo societate la care am putea merge?(in Bacau, de preferebil Tg. Ocna)
Cine stie daca in Roman este -centru de colectare maculatura-, si daca este, unde este?
As dori sa aflu unde pot depune o plangere de nerespectarea legii din partea unui ONG.Multumesc anticipat
vreau sa dau in bucuresti la o facultate unde sa fie engleza-greaca :) m-am uitat pe site-ul universitatii si greaca nu este in lista.stiti cumva unde? dar in bucuresti.cred ca se mai da in toamna...? (mai mult)
Cum sterg Motila Firefox
Braila! Vreun Voluntariat ceva?
POTI SALVA UN COPIL BOLNAV DE CANCER! Strang ceva bani pentru un copil grav bolnav de CANCER din Craiova. Sper sa donati cate 1, 2, 3 (sau chiar mai mult) EURO daca vreti sa donati, apelati pe telefon...? (mai mult)
Hei :D. Eu si niste prieteni vrem sa mergem ca voluntari in brasov pentru o saptamana, intrebarea mea este daca am putea sta la un camin, sau nu stiu :-? Si daca da, care ar fi? Funda :).
As vrea sa pot ajuta o familie nevoiasa cu mai multi copii din judetul arges, daca cunoasteti un asa caz va rog sa-mi scrieti.as dori sa si botez un copil tot din arges.
Ati fi de acord sa donati mancare si apa pentru cei din Somalia care a fost declarata o tara infometata. Ei nu mai au nici apa(din cauza secetei) si nici mancare(tot de la seceta)?
Eu imi doresc foarte mult sa intru intr-o organizatie pentru animale.Adica tot ce pot sa fac este chiar sa dau sfaturi oamenilor convingandui chiar foarte bine sa ingrijeasca si sa adopte anima. Eu am sfaturi...? (mai mult)
Ce e aceasta pasare, sitar? Cum ati putea sa o descrieti? :-?
vreau sa strang ceva bani pentru niste copii nevoiasi din braila.am pana acum 30 euro pe tel si inca mai strang. daca doriti sa donati uitati aici nr:0763835539...multumesc
Heyy am si eu o intrebare. Stie cineva vreun proiect ce implica voluntariatul in strainatate[ India, Tailanda, Africa, Turcia si alte tari] de preferat pe timpul verii pentru ca sunt eleva si care sa...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva foarte important. Eu vreau sa fac lucruri bune pentru societate (serios, nu stiu ce m-a apucat), vreau mult sa ajut animalele vagaboante spre exemplu sau ceva de genul. Stiti,...? (mai mult)
Stiu ca selena Gomez, Angelina Jolie si Andreea Marin-Banica ajuta UNICEFUL, dar puteti sa-mi dati mai multe nume CUNOSCUTE?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.