Eu si clasa mea facem parte din proiectul tara lui Andrei. Castigatorii vor primi o tabara. Cine doreste sa ne voteze pe link-ul http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/clubul-eco-chimistilor/ (dupa...? (mai mult)
Cat de mult iubesti natura?
Cine imi da si mie teorema lui pitagora generalizata plss funda
Eu si clasa mea facem parte din proiectul tara lui Andrei. Castigatorii vor primi o tabara. Cine doreste sa ne voteze pe link-ul http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/aparatorii-naturii/ (dupa ce...? (mai mult)
Salut daca ai fii nedezvoltata la 12 ani ar fi vreo problema ear respinge baieti?
am si eu o mare problema nu imi mai merge aparatul foto adica face poze numai in casa sau seara cand e intuneric :(( de ce? si app inainte facea poze si afara la lumina :(( ast urgent raspuns mss...? (mai mult)
Voi participa la concursul "Sanitarii Priceputi" miercurea aceasta.Sunt in clasa a 7`a si e primul an cand particip.La noi e faza judeteana direct.Stiti care este premiul :-? Noua ni s`a zis ca doar primul...? (mai mult)
Ce solutii putem adopta ca sa protejam mediul?
Ce parere ai despre peretii desenati cu graffiti ai blocurilor din cartierul vostru? Daca vrei sa schimbi ceva afla despre proiectul nostru si voteaza-ne pe http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/padurea-din-cartier/ ...? (mai mult)
Buna TPU. am si eu o intrebare...am 15 ani si as vrea sa fac voluntariat. cum pot sa devin voluntar? mss fundita pentru cel mai bun raspuns
Buna ziua :). intrebarea mea este copii sub 18 ani dar care am implinit 14 ani si au buletin pot participa la crucea rosie?:) si la cursuri de manichiura, pedichiura masaj, tuns coafat. raspunsul corect...? (mai mult)
Iubesc asa, mult un actor ca si iubit dar il cheama Frodo Baggins il iubesc asa mult si nu stiu ce sa fac sa nu il iubesc asa mult el nu e in romania dar va rog ajutati-ma cum sa nu-l mai iubesc asa mult...? (mai mult)
Hey! am nevoie urgent de ajutor. da-ti-mi si mie idei de voluntariatttt
Cum fac niste colegi sa se inscrie la un program de voluntariat?
Ce simbolizeaza padurea? ( nu vreau din dex, vreau rasp metaforice )
Ma plictisesc foarte repede. Zice-timi ceva jocuri sa ceva site-uri sa nu ma plictisesc Va rog ajutati-ma!
Ma ajuta pe viitor faptul ca am facut voluntariat, adica am ajutat copii la teme? Stiu ca dupa ce nu vrei sa mai fii voluntar iti da un certificat sau ceva de genu.
Cum si unde te poti inscrie ca voluntar international, pe perioade scurte (2sapt-1luna)?
Am de completat o tampenie de agenda eco si am ramas in pana de idei rau de tot.Chiar am nevoie de aspecte negative si pozitive din lunile:Decembrie, Ianuarie, Februarie, Martie si Aprilie. Dau funda,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre initiativele de a introduce ecologia in vietile tuturor oamenilor inca din scoala? Ideea e buna, dar credeti ca e din pur voluntariat sau exista si interese? In ultimul timp...? (mai mult)
Care ma poate imprumuta si pe mine cu 1-2 euro pentru tel?(orange) dau funda si vii dau inapoi:d
Care este cel mai curat si frumos oras din Romania?
Voi ati vazut ca a fost apocalipsa? Eu sunt mort in momentul asta!
Http://www.youtube.com/watch?v=rm6ncNi438c&feature=player_detailpage Daca va place va rog dati,, like"! Ms!
Http://www.youtube.com/watch?v=rm6ncNi438c&feature=player_detailpage E facut de prietena mea, daca va place dati,, like" va rog! MS!
Crede-ti in,, sfirsitul lumii,,>?
Unde creste lintita? - zona stufului, largul apei sau apropierea malului? dar papura - aceleasi variante? multumesc :)
Buna TPU. Imi puteti raspunde la urmatoarea intrebare?: 1. Ce importanta a avut raspandirea culturilor de cartof? Sunt importante aceste plante pentur tara noastra?
ce v-a placut (sau nu v-a placut) in ultimele luni (ianuarie, februarie, martie, aprilie... ) legate de mediu... adica lucruri de genul : "au fost gunoaie pe jos" etc. cum credeti ca ati putea? (mai mult)
A fost cineva voluntar la Crucea Rosie? Se mai fac inscrieri anul acesta? deoarece as vrea sa merg si eu. Eu sunt din Roman, Jud. Neamt Am inteles ca trebuie sa completez un formular care trebuie sa-l...? (mai mult)
Heiii Ma puteti ajuta cu ceva deci am de facut un proiect la scoala cu poluarea aerului la biologie si am gasit poze informatii tot numai ca mai am nevoie de niste sloganuri... aveti vreo idee?(deci niste? (mai mult)
Cine stie pagini cu teste cu imagini? Am intrat pe un sait da tot aceleasi sunt va rog ma puteti ajuta?
Vreau sa va intreb ceva Daca ai pus o intrebare cum o stergi? Nu vad nici unde, unde dcrie stergere intrebare sau sterge intrebarea.
Imi dati va rog vreo 10 metode de protejare a mediului, va rog?
Sunt o eleva de 16 ani si vreau sa lucrez ca voluntar pe perioada verii in ori ce domeniu, imi poate sugera cineva niste fundatii sau niste proiecte in care ma pot implica? Multumesc frumos si astept...? (mai mult)
Cum sa cuceresc un baiat de 14 ani foarte preocupat de carte ma place dar nu prea avem timp sa vorbim de ale noastre plz dau fundita
Hello.Decii am o intrebare usoara.Pe dekstop am folderul Jurnal, dar nu pot sa scriu cu litere, pot doar sa desenez.Cum pot sa fac sa scriu cu litere?
Hey. sunt inscrisa in patrul eco si am agenda aia care trebuie sa o completez si cu parti bune si cu rele si la partile bune nu prea stiu ce sa scriu. vreo idee? cine e inscris stie despre ce e vorba.
Copii voi credeti ca e bine sa reciclezi? Si daca e bine cu ce ne ajuta reciclarea? Vreau niste pareri! +fundita
Şcoală din mediul rural solicită ca sponsorizare ciment, glet, var praf, vopsea albă, alte materiale pentru igienizarea de vară. Relaţii la 0234280673
Proiect umanitar caută ajutoare în jucării, perdele, covoare, var lavabil, vopsea, rechizite, produse alimentare. Relaţii la tel 0234280673
Este cutremurator. http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Urmareste filmuletul si decide. Tu ce alegi? Semneaza petitia!
Particip impreuna cu clasa la un proiect ecologic si ne-am facut o echipa.Mai avem de dat un nume la aceasta echipa.Sugestii.Cel pe care il voi alege va primi funda si celelalte voturi.Va rog sa fie...? (mai mult)
Salutare, am de facut un slogan anti drog si am nevoie de ajutor.
Mi poate da si mie cineva niste sugestii de motto-uri despre reciclarea hartiei;; mersi anticipat fundita:D
Voi iubiti natura? Ce faceti ca sa o protejati?
Imi puteti da niste site-uri sau idei despre voluntariatul pentru protectia mediului? va rog mult am mare nevie de ajutor. FUNDA+VOT.
cine este voluntar A. G. L. T?
Ce ati face daca ati castiga la Loto? V-ati folosi de toti banii pentru voi, sau ati face (cu o parte din bani) ceva caritabil, de exemplu o donatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a