Hey allll! am o problema cu messu...de fapt cu statusurile mai exact.cand dau clik pe status cuiva ( fie cu youtube, facebook, hi5 etc) imi apare "application not found"... ce as putea face?:(
Hey am 14 ani si vara asta as vrea sa devin voluntar(a) la ceva nu stiu sa ajut lumea orice doar ca nu stiu unde si cum daca stiti spuneti-mi
Care este, in prezent, cea mai mare masura luata impotriva incalzirii gloabale? sau care a fost?
Vreau si eu niste statusuri :) Mai originale si mai artistice dar vreau ceva Happy :) si de dragoste :X Va rog frumos! Multumesc mult >:D< :*
Care sunt animalele care raman impreuna dupa imperechere si care sunt cele care nu ramannn? Plsss rasp urgent. Funda :x
Cine mai este de pe aici la profilul "protectia mediului" clasa a 9?
Pentru cei din Cluj... (S. O. S Arca lui Noe) Daca ati putea sa ajutati ne-ati face tuturor un mare favor. Avem nevoie de cazare pentru cativa pui de catel gasiti abandonati in diferite locuri din? (mai mult)
Cum imi fac windows7 in limba romana il am in italiana? va rog plzz!
Sustineti ce a fost TPU inainte! Dati la editare profil si acolo unde scrie Name Username* scrieti numele vostru si langa el SustineCampaniaTPUrevive. Dati o sansa acestui site! Multumesc :-*.
Salut Va rugam din suflet daca puteti sa votati un catelus! Catelusii trebuie ingrijiti dar din cauza nevoilor financiare nu sunt chiar injgrijiti cum trebuie! Fiecare catelus are nevoie de cate...? (mai mult)
Niste referate la speciile de lemn re rasinos si foios va rog. Mult Mult Mult Va pup Va pup Va pup sau niste informatii de la ele sau unde gasesc. As avea nevoie cate 5 specii din fiecare.
Hei TPU:D are cineva un costum national (popular) de vanzare? pup:)
Bunaaa! vreau cat mai repede niste proiecte civice, sau activitati civice. funda si voturi.
Cand va fi urmatoarea Furtuna Solara? si cat va fi de puternica? dau fundita:)
DA care stie ce este BLACK SORCEZ asta scria in cartea de engleza? :(
Salut Va rugam din suflet daca puteti sa votati un catelus! Catelusii trebuie ingrijiti dar din cauza nevoilor financiare nu sunt chiar injgrijiti cum trebuie! Fiecare catelus are nevoie de cate 3000...? (mai mult)
Funda! ce stiti despre voluntariatul de la camera deputatilor? a facut cineva? am trimis cateva mail-uri si nu au raspuns...
Imi puteti spune cum sa fac misiuni la jocul online swg (star wars galaxies) dau funda!
Tata are 178 iar eu am 13 ani 160 cm fix pot sa ajung la 184-183
„Ajută-ne să-i ajutăm!" Aceasta organizatie se ocupa cu animalele abandonate care sunt prinse si duse in adaposturi. Exista centre in fiecare oras si pentru a ajuta va rog sa accesati linkul de...? (mai mult)
Agricultorii adauga ingrasaminte chimice pentru a creste concentratia de azotati din sol. In care culturi nu este nevoie de astfel de ingrasaminte? De ce?
Cine imi poate spune unde pot gasi secvente din diferite filme? te rog, mersi
Ce parere aveti despre cei care fac acte de caritate?
De ce nu imi merge Metin2? Am intrat si imi zice eroare trebuie sa fac update clientului prin intermediul patch-ului
Tei sau mesteacan? Care da mai mult oxigen. Daca ati avea posibilitatea sa plantati in tot orasul vostru pe care l-ati alege? Si de ce?
Am auzit d eun sv de metin care te lasa lv 100(in afara de mijagi) si aRme de lvl mare imi puteti da siteul de la el mersi:(fara raspunsuri inutile )
Ce se face la carnaval? DAu Funda 100%
Cine poate sa-mi faca un mini-eseu despre "importanta vegetatiei de padure pentru om"... dau funda...:)
Vreau si eu statusuri pentru fete[x'.]:*:x[ppupp]
In ce judet se afla orasul Lugoj?
Auzitii cand incepee sa se incalzeasca afaraa ca sincerr m.am cam saturat d frigg:| Anu trecut in ce luna a inceput sa se incalzeasca ca numaii stiu:))? Fundita!; xx
Salut, caut un joc pe care l-am jucat acum cativa ani buni. Erai un personaj care dadea cu niste ciocane rosii si distrugeai scheleti, mumii, zombii, paienjeni si alte bazaconii. Stiu ca-n in anumite...? (mai mult)
Cum se spune, m-a auscultat doctoru sau m-a ascultat.
Hey tpuX(cine ii raporteaza intrebarile lui bastet? e stupid.cu ce a gresit el?:))*asteapta ca intrebarea sa fie raportata*
Salutare; poate cineva sa ajute un bebe de 2 ani cu hainute? ca bani nu cer cred ca nu are nimeni? va rog foarte frumos? sunt din bucuresti.
Https://www.ptroa.co.il/petition/index.php ajutati aceste animale AM RAMAS SHOCATA:(( cum poate cineva sa faca asa ceva sigur nu are suflet. X_X
BUNA. Am o problema cand incerc sa joc metin 2(fie RO sau privat). Pot intra in joc dar nu mi se vede deloc bine caracterul mi se vede pe bucati iar inventarul si harta mi se vad ca niste cercuri verzi...? (mai mult)
Arunci gunoiul la cos, sau recurgi la rotiri de incheietura cu ambalajele pe trotuar? Mananci seminte pe strada si scuipi cojile pe jos sau le inghiti ca sa faci apendicita?(ceea ce e o prostie, nu se...? (mai mult)
Salutari am o problema la un joc ajung undeva apoi ma scoate din el
Cine poate sa ma ajute? imi doresc mult un caine bichon franse. fac pe 8 decembrie 2011 11 ani.stau la apartament.acum stau la mamaie sa pot sa renovez la apartamentul meu si a parintilor. tata vrea...? (mai mult)
Ok ce faceti? imi spuneti si mie cum stati unde gasesc si eu o crema in potriva cosurilor?:(:(( sa ce trebuie sa fac sa scap de ei:((:(
Am si eu nevoie de niste titluri pentru un proiect legat de reciclat. Trebuie sa fie in engleza apropo. daca mai aveti si ideei despre ce ai putea face in el ar fi foarte folositor. Projectul va fi impreuna...? (mai mult)
De ce TPU este invadat cu anunturi publicitare? Este oare ceea ce cred eu? MONEY? ($_$)
Spuneti-mi si mie un slogan la "Scoala verde" mersi dau funda
Buna vreau ca aici sa spuneti ceva despre voi dar sa fie adev vreau numai 8 lucruri:D
as avea si eu nevoie de niste idei pentru un proiect numit "Coltul Verde". Daca m-ati putea ajuta :D. Funda cele mai bune :*.
Ce faceti, bei?
Salut, Stie cineva unde pot arunca/recicla un cuptor cu microunde? E defect, nu prea mai ai ce sa faci cu el (mi-am cumparat deja altul) si as dori sa-l duc undeva la remat/reciclat in loc sa-l las...? (mai mult)
Cine este din vinatori neamt?
Pentru Bloggeri! Care dintre voi doriţi să ne facem reclamă reciprocă pe blog, prin intermediul listei de banner? Aştept răspunsuri seriose :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!