Buna cine ma poate ajuta sa fac bani pe IMvu Dau fundita;)
Verau sa scap de fratemmiu! cine ma poata ajuta va roooooooog dau funda!
Cine stie va rog frumos daca pot sa schimb de pe anonim la poza ca sa pot pune o poza cu mine aici pe TPU?
Va plac florile daca da care cea mai frumoasa floare castiga fundita
Am o intrebare pentru cei care joaca jocul imvu. Intrebarea este:De ce atunci cand scriu codul la jocul imvu nu imi merge si pun prima tara si tot nu merge am scris totul bine si codul dar atunci...? (mai mult)
Suntet de acord ca animalele salbatice sa fie tinute captivitate? DC?:D
Cat inseamna 50 de ani lumina?
As vrea si eu un sv de metin2 prin hamachi nu conteaza cum e daca aveti va rog sa-mi spuneti.Multumesc
Http://www.lovendal.net/wp52/zece-motive-pentru-care-trebuie-sa-credem-ca-la-sfarsitul-lui-2012-va-avea-loc-apocalipsa/ http://i.imgur.com/2IK8T.png
am o intrebare. cum fac flow mai rapid pe our world? in afara de dansuri, jocuri, codul acela test-mode 42?
Vreau si eu sa aflu cine canta cantecul la shake it up?
De unde pot download empire mt2?
Care imi spune si mei ceva jocuri ca si metin2ro plzz
As ruga ca la acest anunt sa fie multa seriozitate : Un copil cu oasele de sticla ar putea ramane asa pe viata daca nu putem face ceva :(. As ruga sa faceti cate o donatie pentru al ajuta pe acest baietel...? (mai mult)
Salutare; doresc daca se poate si are cineva cu inima mare; hainute pentru un baietel de 2 ani, eventual jucarii(masinute)rog seriozitate.pentru o familie nevoiasa; 0761015032
Ajutati un ingeras mic sa traiasca! Razvan s-a nascut cu o malformatie cardiaca grava, Tetralogie Fallot.Afost operat pe cord la varsta de 6 luni.Acum Razvanel are 2 ani si 9 luni, dar corectiile care...? (mai mult)
Dragi colegi, Propunerea prefectului capitalei de reintroducere a eutanasiei cainilor comunitari, de amendare a celor care hranesc cainii comunitari a inflamat intreaga tara in doar cateva ore. Vineri,...? (mai mult)
As vrea sa va dati cu parerea la situ` www.bioteam7.ro :) Este un cerc de biologie din Petrosani. sunt inscrisa in el de 4 ani :* Astept cat mai multe pareri. Multumesc:*
Exista vreun program de colectare a telefoanelor/aparatelor foto vechi?
Hei tPU. As vrea sa stiu si eu cati dintre voi a ajutat planeta:). Sunt intr-un cerc de biologie si fac un proiect cu tema aceasta.
Voi ati facut ceva pentru natura [ plane, animale etc. ]? ( cel mai gneros lucru facut pentru natura castiga funda )
De curand mi-am cumparat o revista in care scria cum pot sa ajut planeta, si, am vazut la un punct unde scria sa reciclez. M-am gandit un pic cate hartii si reviste vechi am prin casa si le-am adunat...? (mai mult)
Cea ma fac vbeterinar sau politist?
Ce parere aveti de o zi speciala pentru ecologie.Stiu ca exista, dar nu este luata in serios.As dori ca sa avem o zi in care macar gunoaiele noastre sa le strangem ca de multe ori nici p'alea nu le strangem,...? (mai mult)
Cum ar trebuie sa fie lumea(ecologica)? funda si folositor
Cine stie limba italiana si m-ar putea invata si pe mine cateva cuvinte si expresii utile? Dau funda! Rog seriozitate
Exista un portal al voluntarilor? O baza de date cu voluntari ce doresc sa practice voluntariat online pentru un proiect verde?
Ajutati-ma si pe mine cu cateva titluri de carti despre poluare.
Cum putem ocroti animalele pe timp de iarna?
sunt in clasa a VIII-a si trebuie sa aduc portofoliul la biologie(in a VIII-a se face ecologie)si nu stiu ce sa pun in portofoliu am niste materiale dar nu sunt destule.Cine imi da cele mai bune idei...? (mai mult)
Am vazut ieri un documentar pe National Geographic Channel referitor la faptul ca, datorita poluarii, ne autodistrugem. Stiam asta, insa modul in care a fost prezentata aceasta problema...? (mai mult)
Cine imi spune cateva curiozitati importante despre poluare? Accept oricate chiar si una :)
Persoane din Constanta, iubitoare de animale care doresc sa isi uneasca fortele cu noi pentru a face ceva pentru animalele strazii, animalele maltratate? In Constanta sunt putine persoane insa daca ne-am...? (mai mult)
sunt din slatina si as dori sa fac voluntariat la un centru de animale ceva va rog spuneti-mi si mie unde trebuie sa merg
Cine va place mai mult joe jonas nick jonas sau kevin jonas? fundytza
Ex. de plante mascate?
Cu-i ii place Selena Gomez
HEIIII! Dati-mi si mie niste idei de titluri pentru un referat despre poluare. Va rog! Cele mai frumoase titluri funda!
Care sunt solutiile impotriva poloari din Ungaria si Romania in urma accidentului produs ce a afectat dunarea si mai multe animale nevertebrate?
Cine ma poate ajuta cu un nr de telefon sau un site unde ma pot inscrie, sau ceva de genul la un voluntariat, sau o casa de copii, de a ingrjii copii.Cine se picepe si stie mai bine, sa-mi lase un mesaj...? (mai mult)
Buna@@ as vrea si eu site-uri ecologiste...mai concret despre avantajele si dezavantajele activitatilor omlui fata de natura. MULTUMESC! funda, categoric:d.
stiti sunt clasa a 8 dar trebui sa ma gandesc la ce liceu sa ma duc pentru ca eu as vrea la victor babes dar pe unde ma duc aud numai ca victor babes este puscarie si unii zic ca nu este! dau...? (mai mult)
Cn stie un nr scurt la care sa trimit sms pentru a ii ajuta pe cei nevoiasi!? Ceva gen 890 (da ala nu mai e valabil :| )
Haqererqtyryyu4etu
Am uitat parolo la email si mes
Nu vise pare curios ca toata lumea, , greseste" mai nou categoriile? adica de ce nu greseste nimeni categoria cu, , Cauze nobile" sau " Voluntariat/ecologie", dar toti gresesc la astea mai frecventate...? (mai mult)
Sall all cine stie daca centrele de colectare a fierului vechi din orase primesc cupru nichelat. Precizez ca acest material a fost folosit pentru confectionarea bratarilor si a inelelor. Unchiul meu folosea...? (mai mult)
De ce nu pot accepta comm la hi5 ca imi lasa com si nu le pot accepta?
Am 16 ani, sunt eleva la liceu si as vrea sa imi ocup timpul liber cu ceva.As vrea daca sa fiu voluntariat la o asociatie de copii sau animale, sa impart pliante(fluturasi), as vrea sa ajut...? (mai mult)
Care e cel mai amuzant creeator de benzi desenate?/:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
osaandy întreabă:
Cresta întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?