Salut, vreau si eu sa stiu cluburi de alpinism in bucuresti. cu plata sau fara. in afara de Floarea de Colt... dau funda
Salut, vreau si eu sa stiu cluburi de alpinism in bucuresti. cu plata sau fara. in afara de Floarea de Colt thx... dau funda :)
Ce se cunoaste despre proiectele sponsorizate de Ambasada Norvegiei? Ce teme se aproba? Care este perioada de depunere? Ce alte conditii se cer? (Perioada de implementare, sustenabilitate...). Ce alte? (mai mult)
Ati ajutat vreodata animalele, natura sau oamenii? Cum?
Asociatia " Suflet de copil in Mileniul III" va solicita ajutorul. Pentru Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult cu pana la 2 % din impozitul din salariu, ( FORMULARUL 230), datele de...? (mai mult)
Pentru luna ianuarie s-au demarat Proiecte pentru Asociatii si Fundatii?
As vrea ca dupa ce termin liceul la care sunt acum, cu un profil de (resurse naturale si protectia mediului)si o specializare in thenician chimist de laborator sa fac o facultate in ecologie? ar fi ok,...? (mai mult)
Am gasit acest joc de cultura generala pe net! Pentru fiecare raspuns corect, 10 boabe de orez sunt donate persoanelor de pe glob care sufera de foamete! dci intrati distrati-va si faceti si o fapta buna...? (mai mult)
Bwna:X:X: am o intrebare. deci cum si ce ce joaca animalele? nu inteleg deloc tema asta si nici nu gasesc pe net? asa ca cine ma poate ajuta primeste funda;)
Cum aflu cate kilograme am, fara cantar? Adica le-am tot auzit pe prietenele mele ca tot fac ceva cu +10,-10 imi puteti spune? Sau cate ar trebui sa am?
Imi puteti da exemple de hazarde aeriene?
Revin cu inca o intrebare:nu are nimeni de dat o locuinta in folosire indiferent de stare, pentru ca la cita chirie dau mi as lua casa, da nu am bani de avans. S au daca cineva ma poate ajuta cu cite...? (mai mult)
Cand incepe anul scolar dupa vacanta de iarna
Cine este voluntar la maltez la prim ajutor
Care aveti lucruri si nu va mai trebuie, ce faceti cu ele? Daca vreti sa le aruncati mai bine lasati un id si discutam. Am o vecina careia i-ar parea foarte bine deoarece ea nu are sprijin material. Rog...? (mai mult)
Sunt din constanta si as vrea sa adopt si eu un catel. ma puteti ajuta?
Cine vrea sa adopte un ursulet? Adopta simbolic un urs și vei primi o jucarie WWF de calitate, un certificat de sustinator al naturii și un card cu câteva informatii importante despre urs, iar un urs...? (mai mult)
Ati ajutat vreodata natura? Daca nu atunci este timpul sa o faceti caci fara natura nimic nu va supravietui :( :( :( Si daca vrei sa stii mai multt despre cum sa ajuti natura intra aici --> http://natura.wgz.ro/...? (mai mult)
Sall! La multi ani si un an nou fericit! Am o consola wii si am aflat ca pot sa pun jocuri pe stik.De unde pot downloada niste jocuri pentru. nintendo (fara virusi)? Dau funda;)! >:d
as avea si eu o intrebare sau mai bine zis o rugaminte spuneti-mi va rog daca stiti un centru de animale ceva in genul sos animalele si daca se accepta voluntari! daca stiti vreau toate detalile!...? (mai mult)
Ajuta copiii nevoiasi pe http://www.clopotel.ro/ajuta_copiii_nevoiasi/ tot ce trebuie sa faci e sa desenezi va rog faceti cat mai multi pentru a ajuta vieti va multumesc din partea tuturor copiilor nevoiasi...? (mai mult)
Ma fascineaza pshiologia copilului foare mult imi doresc sa devin pshiolog de copii sau educatoare dar din pacate trebuie sa ai ceva experienta in spate, o prietena mi-a spus ca pot face voluntariat la...? (mai mult)
Am 1.63 la 13 ani, oare o sa am 1.88-1.90 la maturitate? ce credeti
Cum pot sa imi pun o poza la avatar?
Scuzati cat am scris si cititi tot(ofer funda)->Am niste probleme mari! ele sunt:1.Cand vreau sa downloadez ceva de pe net imi ia din memoria de pe partitia c(cand dld. orice, jocuri, filme, muzica imi...? (mai mult)
Cate oua pe an face randucica ?
Unui brad, pentru a ajunge la inaltimea de 1, 5-2, 0 m ii trebuie 7-8 ani in conditii de pepiniera. In conditii naturale, mai mult. In spiritul sarbatorilor, noi, oamenii, il taiem si il tinem o...? (mai mult)
Semnează petiţia împotriva reactoarelor nucleare! În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 şi 2) şi este amplasată într-o zonă cu...? (mai mult)
Am o sora numita Alina care doresete sa participe ca voluntar la diverse actiunii.Stie cineva un sediu de actiunii caritabile din Bacau?(fundita)
Ati ajutat vreodata pe cineva? Pe cine si cu ce
De ce oare oameni ii urasc pe romi? Pe bune acum. Chiar sunt curioasa.
Imi doresc foarte mult ca la sfirsit de saptamana sa pot ajuta copiii s-au batrinii care au nevoie de un voluntar cu suflet mare, cui ma pot adresa in aceasta privinta? Am omis animalele pe care le indragesc...? (mai mult)
Eu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la...? (mai mult)
Care e fan jonhcena sa-mi zica niste miscari deale luoi jonh plzzz cine stie
Pentru cei din Mures: In acest an trebuie sa ajunga Mos Craciun si la copii din com. Sincai! Fii si TU Mos Craciun! Sunt 11 copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani, cei mai multi pana in 12 ani. Sunt...? (mai mult)
Sunt la liceu si vreau sa fac si eu voluntariat la o fundatie pentru ajutorarea copiilor care chiar are nevoie de voluntari. dar as vrea sa ajut la o fundatie mai putin cunoscuta, deoarece cele cunoscute...? (mai mult)
Cat costa o craciunita(floare)? aproximativ...sugestii!? fundha:P:X; x
Vreau si eu sa aflu cum se numeste melodia de pe Disney Channel.nu stiu multe despre ea dar stiu ca. era reclama unor bratari si era super:X...stiu un pic din versuri :"Daca vrei sa fi un star poarta bang-bang"? (mai mult)
As vrea sa ajut asa cum pot eu oamenii.Am 15 ani si as vrea sa dau si eu cate ceva ce pot eu haine, jucarii si poate ceva banuti sau pur si simplu sa ajut si sa incurajez oamenii. Unde m-as putea inscrie...? (mai mult)
Mi-am facut un blog pentru o campanie sa spun asa. Cei interesati sau cei care au ceva de spus sa intre si sa comenteze.Mai urmeaza sa pun ideea pentru blog in engleza! Adresa este http://antiracismgrup.blogspot.com....? (mai mult)
Hai sa mergem toti in Parcul de langa Unirea Shopping Center si sa donam o carte sau o jucarie la corturile special amenajate, ca sa se bucure si copiii nevoiasi de Craciun!
Cine imi spune cele mai tari bancuri primeste funda
o colega a furat si a dat vina pe mine.Eu am priso ca ea a aruncat pe geam ce nu i-a placut si a dat vina pe mine! Acum doamna pe ea o crede... Ce sa fac ca sa nu mai pic vinovata?
De unde fac rost de hack la metin2 blacknight?
De ce ne-am nascut?
Cei cu posibilitate il puteti ajuta http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/cu-tumora-imensa-de-la-6-luni/cine/news-20101209-03405110
Sall! cine stie un site unde este un fel de oracol... test despre iubire, unde ti se pun niste intrebari si tu trebuie. sa alegi un nr.de la 1la 10.In dreptul fiecarui nr. e un raspuns la o intrebare(ex? (mai mult)
doresc sa aflu cat mai malte despre voluntariat, eventual de la persoane de la crucea rosie.Sunt foarte sufletista si doresc foarte mult sa fiu de ajutor.Imi place sa fiu de ajutor si cred ca...? (mai mult)
Cine stie unde se fac cursuri de voluntariat pentru Crucea Rosie?{buzau}merci:*
Va rog frumos/ ziceti-mi si mie ce sa fac la tema de la dirigentie cu numele Cea mai buna idee fundita :-) Va rogg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
MountainRiver întreabă:
Ioana06i întreabă:
osaandy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!