Ce i-ai spune unei prietene ce este lovita des de catre sotul ei? Daca nu stii ce-ar trebui sa-i spui, afla de pe www.nuepoveste.ro
Ce jocuri stiti?
Daca ati fi parinte unde ati ascunde un PSP?
Se apropie craciunul, cu pasi marunti.Ai vrea sa fii mos craciun pentru un copil care nu are sansa de a primi ceva de craciun? Ai vrea sa oferi ceva care sa i aduca bucuria si sa simta sarbatorile?
Hey sall as vrea sa va intreb la small worlds cum schimb caracterul?
Imi puteti spune si mie cum imi fac id nou pe mess?
Cn stie un site cu pasii de urmat ca sa te imbraci ca o musulmana?
Uite, ma gandeam, ca daca tot vine craciunul, sa-i facu un cadou frumos prietenului meu, dar nu am nici o idee ce ar putea fi! Puteti, va dog sa`mi dati o opinie, pentru ca sunt foarte stresata...? (mai mult)
Care stie un site de metin privat sa mi-l dea si mie
In primul rand poate ca aceasta va parea o gluma, sa asa ceva, dar va asigur ca vorbesc la modul cel mai serios. Vreau sa ajut. Vreau sa va ajut cu absolut orice problema, bineinteles doar din...? (mai mult)
Cam cum s-ar putea folosi deseurile (sticle de plastic, hirtie etc) in scopuri folositoare.Chestia e ca trebuie sa modelez ceva, orice din oricare deseuri, care sa fie original, interesant si frumos.Va...? (mai mult)
la revista comorile pamantului ce pietre iti da in numere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 va rog imi dati raspunsul cat mai rapid dau funda
Cum se poate gasi un bichon maltese furat in BUCURESTI
Cum pot sa deblochez o pagina de Word? Am dat copy paste unei poze de-a mea si mi-a ramas pe pagina principala si nu o mai pot sterge. Am dezinstalat Word, l-am reinstalat, a mers la inceput, iar acum...? (mai mult)
Cat inseamna 180$? in lei va rog.Si cat inseamna 300 lire tot in lei
Ce campanii ECO stiti?
Vreau si eu un nume frum cu inimi stelute etc sa fie ceva cu bruneta tha:X:X:X:X plz dau funda:*:*:x
Cine ma poate ajuta sa devin voluntar?! cine imi poate da niste adrese ceva? email ul meu este.silwiansilwiu@yahoo.com
Spuneti-mi niste glume. Cea/cel care ma face sa cad de pe scaun are funda!
:D Imi poate spune si mie cineva cand va ninge? funditaaa:X:X care raspunde primul;) o si sunt din oradea;)
Ce preocupari exista astazi in lume pentru a proteja mediul? Ce state sau organizatii nationale si internationale sunt implicate mai mult in aceasta problema? Voi ce credeti? Schimbarea mentalitatii joaca...? (mai mult)
Buna ziua la toata lumea.De curand am gasit un site foarte interesant, poate vreti si voi sa va uiti peste el ( manifest-educatie.ro ) este pentru copii care traiesc in conditii groaznice si au nevoie...? (mai mult)
Ce semnifica organizatiile ecologiste?>
Va rag sa ma ajutati eu si golega mea de banca participam la un concurs numit sacosa eco! ma rog noi trebuie sa creem sacose(genti)din materiale textile(care mai apoi pot fi reciclate)si aici apare intrebare/rugamintea...? (mai mult)
Printr-un trist concurs de împrejurări am cunoscut la Berca pe părintele Daniel Necula, sufletul proiectelor pentru îngrijirea copiilor și a bătrânilor. Dacă pentru bătrânii asistați acolo,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o problema la biologie :aratati care este legatura intre trifoiul rosu-bondar-soareci stiind ca planta este polenizata de catre bondar, iar cuiburile acestora sunt distruse de soareci....? (mai mult)
Cum imi pot schimba numele de logare de la id fara sa pierd adresele
Multumesc tuturor care au raspuns intrebarii mele. Sincer, v-ati gandit vreodata cum ar putea sa se schimbe Bucurestiul, sau chiar toata Romania intr-o singura ora? Din punct de vedere al poluarii, bineinteles....? (mai mult)
Eu cred ca taierea copacilor prin diferite parcuri sau zone ale Bucurestiului este gresita. De ce oamenii nu incearca sa recicleze mai mult si sa numai taie atatia copaci? Intr-o buna zi vom ramane fara...? (mai mult)
Cum lucrez in photoshop?
Daca ai vrea sa devii voluntar, de ce ai vrea acest lucru? si cu crezi ca ai putea face prin acest voluntariat? (vreau raspunsuri pompoase daca se poate:D)
Imi dati si mie site-uri cu muzica pe hi5?:o3 dau fundita la ala care imi da vreo 2-3;)
Vreau sa las comentarii si nu imi apar? imi puteti spune de ce? fundita
Stie cineva un centru de reciclare din judetul bacau? ast raspuns:) multumesc
Salut.Am si eu o problema de vreo 3 zile, si nu stiu ce sa fac. Mi s-a inrosit penisul si am o mancarime foarte naspa, si nu stiu ce sa sa fac. ce ar putea fii? astept urgent raspunsuri.sunt disperat
Eu tot spun la toti ca sunt o adevarata ecologista si e adevarat. dar ce ar trebui sa fac ca sa fiu cu adevarat o ecologista?
Vreau si eu niste frizuri emo pentru. par cret:x dar sunt baiat, si nu sunt emo dar as vrea o schimbare mai rebela>:d< fundita app. un link cu freza s-o duc la frizer
Am raspuns cerintei de a ajuta cu hainute pe fetita nou-nascuta a unei mame de 15 ani.Am descoperit ca apelul venea din partea unei fundatii"Suflet de copil"care functioneaza langa Selgros Pantelimon.Se...? (mai mult)
Care rege a domnit cel mai mult:a Carol1, b Mihai 1, Stefan cel Mare? Funda pentru raspunsul corect.
-Cati pitici a avut Alba-ca-Zapada?~~~~Funda~~~~
Ce inseamna UNICEF?
Cam cat costa kg de plastic la un centru de preluare sau reciclare de mase plastice? Multumesc.
Bunaaa. as vrea si eu un program bun de modificat poze. [fundita];;):D
Am 17 ani si ceva timp liber, asa ca as vrea sa fac voluntariat. Cunoasteti organizati pentru care pot lucra, in Bucuresti?
Vreau si eu mai multi prieteni pe hi5. http://bombonikabombonik.hi5.com Scuzati categoria >:D
Voi ce program de editat poze folositi?! care credeti ca este cel mai bun?! dau funda :)
Unde poti dona sange in bucuresti?:)
Care sunt tipurile de materiale biodegradabile si consecintele biodegradarii asupra poluarii? Funda`:-X
Cum am putea face romania mai buna?(adica prin fapte pentru natura(daca suntem sustinuti de persoane importante cu finantare)si in general)
Cu ce fel de altoi se pot altoi prunii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
NyHyLySM întreabă:
MountainRiver întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!