Vreau si eu un cod webkinz nefolosit
Sa fim Eco! Mai multe informati pe idul :vanilla_lov33
Care este numele adevarat a lui C.R.B.L?
Care este numele adevarat a lui smiley?
Care este numele adevarat a lui Lady Gaga?
Trebuie sa existe o cale prin care il putem ajuta intr un fel pe domnul Ion Barladeanu, artistul care face colaje.Va rog! Este atat de sarac si modest.si talentat! Ce putem face? Gen o campanie sau. el...? (mai mult)
stiti jocuri gen puppy lvu? pls funda.
Ar putea cineva sa imi spuna cum a fost la chestia aia cu " Let's do it Romania! " unde s-a facut curatenie? ( intrebare pentru cei care au fost ). Merci! :*
Cine ma poate ajuta cu niste ex de biologie plzz... 1.Cand factorii abiotici ai unui biotop (factorii fara viata, abiotici) devin daunatori organismelor lui? 2.Cum poate influenta omul structura unui? (mai mult)
am si eu nevoie de un driver pentu sony ericcson k800i. Eu nu mai gasesc cd. ul de instalare si fara el nu mi. l citeste pc.ul.Va rog ajutati.ma! dau funda!
Imi spune cineva daca la club pinguin poti sa cumperi chitara rock plz daca nu imi spuneti sau funda :P
Buna :)! as vrea sa ajut copii orfani dar nu stiu cum sa fac de unde sa incep imi poate da cineva vreo idee?
Dacă ar fi să alegi o cauză caritabilă pentru care să faci o donaţie, care ar fi aceasta?
Mie mi sa furat contul steam.si pentru cei care s-au lasat de cs poate sa imi dea contul lor sau cei care pot sa imi dea. va rog frumos.RAMAN DATOR!
Vorbind despre mediul inconjurator am 3 nelamuriri si as vrea sa stiu raspunsul: 1º Dioxidul de carbon care este eliberat in atmosfera dc nu poate trece peste capa de ozon care mentine aerul in terra?...? (mai mult)
as vrea ca dupa terminarea liceului, sa urmez scoala de asistente un fel de post liceala, as avea vreo sansa ca dupa terminarea ei sa pot fi acceptata intr-un proiect de voluntariat,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre toate aceste " minunatii" ale scumpei noaste tari? http://www.cancan.ro/actualitate/intern/foto-video-bautura-si-droguri-la-fan-fest-ecologistii-distrug-rosia-montana-119358.html...? (mai mult)
Stiti cumva cand se face curat in timisora cu let's do it romania?>
Ce fel de oameni sunteti? Mai fitzosi sau mai ingaduitori? Mai modesti sau sau superficiali? Ati face voluntariat vreodata? Cat de mult tineti la planeta voastra? Ce ati face pentru o Romanie mai buna?...? (mai mult)
Hey stiti un centru de reciclare a hartiei in Brasov? Va multumesc! fundita
Stiti unde gasesc un centru de reciclare al sticlei in Suceava? Multumesc:) Funditsoooooooi:D :X
Sunt logata pe desenatori si stiu ca exista un sait care poti sa copi desene? cine stie?
Ce parere aveti despre Stand-up Comedy? Uitati am si un video, cu unu dintre cei mai buni din romania http://www.youtube.com/watch?v=C_EuTZj0eLM
Cine da click primeste funda http://www.fabricademasini.ro/showroom
Sall! sunt intr-o scoala de clasele 1-8 cls 1-4 sunt in jumatatea scolii si clasele 5-8 in cealalta jumatate eu sunt cls 5-8 si la ed.fizica dam concurs de fizica peste 2 saptamani fug aproape cel mai tare...? (mai mult)
Cum pot ajunge un Expert TPU?
Buna :D este cineva voluntar la crucea rosie galati? sau daca nu la crucea rosie ca as avea si eu cateva intrebari legate de crucea rosie (cine vrea sa ma ajte sa-mi lase id-ul la privat pls )
Ciupercile de copac sunt comestibile?
Cine a participat la Let's do it, Romania? Cum vi s-au parut oamenii? Dar organizarea? Ce parere aveti despre acest eveniment?
Urgent! Ce numim relatii dintre organisme?
Let's do it Romania o organizare foarte proasta nu mi-a placut.Chiar acum am ajuns acasa de la curatenie si sunt foarte dezamagita.Echipei mele i-au fost alocati 25 de saci(+ 100 de saci cu care am venit...? (mai mult)
De ce e asa mare scofala cu incalzirea asta globala? Faptul ca n-or sa mai fie asa multi ursi polari inseamna ca vor fi mai multi pinguini si cui nu-i plac pinguinii? Si oricum avem nevoie de mai multe...? (mai mult)
Voi cum va imbracati in prima zi de scoala/facultate? vreau idei! funda
Am vazut azi dimineata, cand ma duceam la scoala, o chestie foarte interesanta in centrul orasului (Brasov). Pe jos erau mii de dopuri de la peturi, toate culorile. Din ele era facata o floare, apa,...? (mai mult)
Este corect sa folosim numai chimicale in scopul protectiei pomilor?
Am nevoie de un slogan pentru echipa formata din mine si inca alti doi colegi, echipa noastra numindu-se "laleaua neagra". Proiectul este la biologie si sloganul cel mai bun ptimeste funda.
Co slogan s-ar potrivi pentru o echipa despre flori: "laleaua neagra"?
Cine participa la Let's do it romania? E pe 25 septembrie :)
Cine participa pe 25 septembrie la LET'S DO IT, ROMANIA? De pe unde sunteti, cei care iau parte la actiune si din ce motiv va duceti?
Va rog dati-mi niste sloganuri pentru let's do it romania! va rog, nu-mi trece nimic prin minte
Ce sloganuri imi propuneti pentru o plans pentru Let's do it Romania? fundita
as dori si eu un cont pe metin2 ro /us/uk lvl 20+ cine are sa dea acc la : love_money09 ii dau un cont pe gx lvl 71 cu 3P-uri
Cine este membru la Crucea Rosie din Iasi?
va place cola?
Participati pe data de 25 septemrie la let's do it romania? si eu particip oare chiar se va face curatenie nationala?
Ce parere aveti despre aceasta campanie? O sa participati? Eu o sa particip, deabi astept :X:X:X. http://www.letsdoitromania.ro/
Pls pls pls spuneti-mi si mie metine private ca nu mai stiu nici unul. Le stiu doar pe BetaMt2, AspireMt2 si Metin2Singapore ID`meu este supermanalex1999:D
Ce parere aveti despre acest video? http://www.youtube.com/watch?v=4xJ3-A9v9E4
Sunt din bucuresti si nu stiu unde sa reciclez voi stiti cumva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
NyHyLySM întreabă:
MountainRiver întreabă:
Side8 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!