Heei TPU! Vreau sa incep sa ajut persoanele nevoiase insa eu nu am niciun ban, locuiesc la sat si din pacate nu pot face prea multe, stie cineva o fundatie sau ceva de genul prin care as putea ajuta ...? (mai mult)
Aș vrea să devin voluntară, însă în contextul pandemiei nu cred că pot desfășura fizic această activitate. Știți vreun ONG care are nevoie de voluntari online? Mulțumesc anticipat!
Vreau sa merg pe malul garlei, cu cortul cu inca 3 prieteni. Vrem sa facem si gratar si un foc de tabara. Stiu ca mai vine CREul in control, intrebarea mea e daca avem voie sa facem gratar si foc,...? (mai mult)
Imi sustineti ideea sau contra? Subiectul are in vedere poluarea si natura. De ce plantam mii de copaci, in loc sa ne oprim din a arunca deseuri pe jos? Nu mai bine interzicem fumatul, impunem...? (mai mult)
Stie cineva o firmă în Timișoara care colectează deșeuri electronice si electrocasnice gratuit direct de la domiciliul meu?
Salutare TPU, tocmai am realizat faptul cam am prea multe caiete de romana si de matematica (mici si studentesti) si as vrea sa le donez undeva.Ar putea cineva sa-mi spuna unde as putea sa le donez?
Stie cineva daca in cadrul voluntariatului la smurd sau in cadrul celui la crucea rosie iti poti alege zilele in care ai voluntariat? Intreb deoarece sunt inca eleva si nu stiu cum imi voi putea...? (mai mult)
Pentru ce cauze merita sa militezi?
Știți ceva voluntariate in Arad care desfășoară activități pentru protecția mediului?
Cine imi explica despre "Cercetaș în liceu". Știu că trebuie să faci voluntariat. Acest "program" este la fiecare liceu? Imi spune cineva(care este sau a fost) despre ce vorba? Ce trebuie sa faci?...? (mai mult)
Cum pot sa intru ca voluntar la SMURD si ce beneficii as avea?
Cum as putea ajuta acum oamenii in varsta? Unde ma pot duce voluntar? Doar nu incep de nebun sa bat la ei la usa. Ma gandeam ca printr-o organizatie ceva!
Salutare tuturor. Aș fi curios dacă în condițiile actuale în care traficul auto, aerian, activitățile economice/industriale ș.a. s- au redus semnificativ și nu mai sunt atâția factori poluanți,...? (mai mult)
Poti sa fii voluntar la pompieri in timp ce faci o scoala?
Salutare, as dori si eu va rog sa ajutati cu un sfat. Caut o asociatie or something in care sa ma implic ca si voluntar, dar in acelasi timp sa fac si parte din ea invatand si eu la randul meu cateva...? (mai mult)
Știți vreo asociație din județul Gorj care ajută bătrâni aflați în dificultate?
Unde pot sa donez strict pentru pentru lupta impotriva Covid 19? Este destul de confuz faptul ca majoritatea site- urilor au si alte cauze, de exemplu Salvati Copiii, care precizeaza foarte vag daca ...? (mai mult)
Cat poate produce un kit fotovoltaic de 27kwp/zi cu aproximație, sa zicem iarna unde temperaturile sunt in jur de 5-10grade Si mai tot timpul inorat?
Buna! De ceva vreme am inceput sa incerc sa reduc cantitatea de gunoi pe care o produc. Ultimul obicei pe care l- am adoptat este faptul ca cer sa nu mi se dea acele tacamuri de plastic atunci cand comand...? (mai mult)
Vreau sa fac voluntariat pe Ambulanta. Am trimis un e- mail, iar astazi mi- au trimis sa completez un formular, urmand sa fiu programata la un interviu. Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii? ...? (mai mult)
In ce magazin sau raion gasesc etichete de preturi pe care le pot lipi pe pungi? Dar sa fie la un pret bun.
Hei, cine a aplicat pana acum la voluntariat la Electric Castel? Am vazut ca exista interviu pentru a fi selectat. Daca ati trecut prin asta ce v-a intrebat? Se poarta si o mica covorbire in engleza?
Ce se intampla cu hartia reciclata?
Va salut, cine stie cum se poate crea o strangere de fonduri pe Facebook pentru o organizatie umanitara non profit care nu este in lista de organizatii sugerate cand intri pe sectiunea strangere de fonduri...? (mai mult)
Buna, este cineva pe aici care face voluntariat la Salvati Copiii si ar vrea sa imi raspunda si mie la cateva intrebari? As vrea sa ma inscriu si eu si vreau sa stiu bine in ce ma bag
Imi poate explica si mie de ce ard padurile in Australia? De la ce a plecat focul? A dat cineva foc, sau din cauza unui scurt circuit, sau din cauza unui fulger de ce, am tot vazut la televizor dezastrele...? (mai mult)
Bună, as dori sa devin voluntar la o asociatie din Iasi (mentionez ca nu m- am hotarat inca la care). Cineva pe aici care face voluntariat si ma poate ajuta cu cateva informatii? P.S. Mentionez ca am...? (mai mult)
Stiați că pentru domeniul PROTECȚIA MEDIULUI, nu există școală profesională? Oare acolo nu ar fi nevoie de muncitori calificați în amenajare spațiu verde sau chiar ca gunoieri? În acest fel ...? (mai mult)
Am nevoie de ajuor urgent! Am fost facut persoana nongrata. Am probleme de sanatate care mi- au fost agravate acum inainte ce craciun. In tara imi este frica sa merg la spital Unde as putea cauta si eu...? (mai mult)
Bună, cunoașteți orfelinate din Timișoara care acceptă voluntari? Mulțumesc
Știu că-s puține șanse, dar e vreun voluntar Magicamp pe aici?
Intrebare voluntariat SMURD. La 16 ani poti merge in interventii, pe autospecialele de prim ajutor, dupa terminarea celor 120 ore de curs + evaluare?
Salut, este cineva voluntar SMURD si poate sa ma lamureasca cu cateva aspecte?
Cunoaste cineva familii nevoiase care locuiesc in apropiere de Bucuresti? Vreau sa ajut, sa se bucure si cei nevoiasi de sarbatorile de iarna ca noi ceilalti. Cred ca sunt familii care...? (mai mult)
Pentru voluntariat la sabif, dar nu prea stiu ce presupune interviul. Din cate stiu eu, un interviu se dă oral, insa am auzit si variante cum ca ar fi scris. Am citit cum ca ar fi întrebări...? (mai mult)
Îmi puteți da, vă rog, niște idei de denumiri de echipă la un concurs de tip „Erudit Cafe" sau „Brain-ring"? Mulțumesc anticipat!
Cand esti declarat " admis " la SMURD ( ca voluntar ) cum este programul? - se stabileste impreuna cu cei de acolo?(adica interval orar, zilele in care poti veni?) Sau iti impun ei un nr de...? (mai mult)
Am foarte multe haine aproape noi, vreau sa le dau cuiva. Vreau sa sa le dau la o casa de binefacere sau ceva de genul in judetul Buzau. Stie cineva vreo solutie? Nu cunosc pe nimeni mai amarat...? (mai mult)
Sunt fata, am 15 ani și sunt din București. E cineva intersat sa facă voluntariat la vara și ar vrea sa vina cu mine?
De obicei cam din cate persoane ( cu aproximatie ) este formata grupa pentru voluntari? ( ISU ). Au un anumit numar sau vor lua parte toti cei care depun?
Hello! Știe cineva niște locuri din sectorul 6 sau centru București unde se pot dona haine pentru copii și adulți aflati în dificultate? Și niște adrese eventual. Exclus biserici, mulțumesc
Se poate face voluntariat la spital? Dacă da de la ce varsta?
Organizez o activitate de voluntariat pentru plantare de copaci. Niste idei de nume?
Am niste haine pe care doresc sa le donez nevoiasilor, unde pot face acest lucru in Bucuresti? O adresa exacta va rog
Știe cineva daca se poate face voluntariat la ambulanță SAJ in Timișoara?
Ma gandesc sa ma înscriu ca voluntar la tabara Joycamps in Romania. Pe formular ne cere să alegem din ce departament vrem să facem parte. Întrebarea este pentru cei care au mai fost voluntari....? (mai mult)
vreau sa ma ofer voluntar la Magicamp pe perioada acestei veri, dar nu stiu din ce perioada sunt pusă sa vin. In prezent sunt in clasa a XII- cea si la finalul acestui an școlar sunt nevoită...? (mai mult)
Ma gandesc sa incep voluntariatul la salvati copiii si as vrea sa intreb daca cineva este voluntar. As vrea sa stiu cat se lucrează, în ce zile si ce activitati sunt. Multumesc...? (mai mult)
Poți face voluntariat în 2 spitale diferite pe secții diferite la Timișoara?
De ce nu poți face voluntariat în 2 locuri.Am vrut sa fac la 2 urgente și nu mau lasat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!