Cei mai activi useri din categoria Voluntariat / Ecologie pe 28 Decembrie 2024 sunt:
Am tot auzit de apocalipsa din 2012 ati vazut si semnele: inundati, calduri mari, gauri in apa, si o gramada de emisiuni si prosti a da si in portugalia a luat foc o padure din senin si mai e si calendaru...? (mai mult)
Ultima intrebare pentru adopostul de animale: ce credeti despre cainii de rasa pura care sunt adusi la adaposturi pentru ca ex-stapanii nu mai au posibilitatea de ai ingriji? toate adoposturile is suprasolicitate...? (mai mult)
Stie careva de la ce varsta pot deveni voluntar Crucea Rosie? Am 13 ani credeti ca pot sa devin voluntar Crucea Rosie?
(adatostul de animale "lumea animalelor")multumesc pentru raspunsurile voastre ...as vrea daca se poate si o a doua intrebare: cu ce crezi ca greseste adaposturil pentru animale si cum ar trebuie inbunatatite?? (mai mult)
Ajut un adapost pentru animale si facem un sondaj asa ca avem mare nevoie de ajutorul tuturor... e foarte simplu...doar ras acu la o intrebare: daca ati fi presedinte ce ati face pentru adaposturile de? (mai mult)
Care este cela may bun program anty vyurs?
Vreau sa fac ceva voluntariat de cand incepe scoala... Ce imi recomandati?:D (sunt in clasa a10a )
am si eu o curiozitate. I-a vazut cineva pe cei de la firmele de salubritate ridicand gunoiul din asa zisele tomberoane pentru reciclare? Daca da, chiar se "obosesc" sa le ridice cu masini speciale...? (mai mult)
Imi dati si mie un sati cu muzica nou?
Exista vreun ONG pentru protectia animalelor in Bucuresti? Fundita!
Care sunt pasii pentru deschiderea unui ONG?
As vrea si eu sa adaug niste prieteni pe TPU, sau sa ii caut! Unde pot da! Astept raspunsuri!
As dori si eu cele mai bune programe de modificat poze:) pentru ca eu am mai multe dar nu sunt pe placul meu:| as dori ceva sa schimbe fundalul culoare ochilor chestii din astea:) add: missyoumissyu56:)...? (mai mult)
Va rrrog ffrumos sa-mi spuneti numele vostru de pe farmerama pentru a va face vecinii mei., plz dau fundita :*. de preferat peste niv 17
Exista vreo asociatie ecologica in jud. neamt unde m-as putea inscrie? si ce amanunte imi puteti oferi?
Faceti parte dintr-o asociatie de voluntariat? Ca as vrea sa fiu si eu membra a uneia insa nu stiu ce sa aleg...si nu stiu cum e? La ce asociatii imi recomandati sa ma duc, avand in vedere faptul ca am? (mai mult)
Tu ce faci pentru diminuarea incalzirii globale?
Cine stie un film horror super tare?
Am o sora in germania care a stat acolo cu un barbat si a fost data afara din casa.va rog frumos sa o ajutati daca puteti sa o tineti pana sambata sa doarma undeva cand are autocar ca sa se intoarca spre...? (mai mult)
Cati dintre voi ati fi pro crearii politiei animalelor? Dar contra?
Ce sapun ar fi indicat sa-l foloseasca o persoana care are candidoza genitala? Multumesc
Cine e din Constanta si ar dori sa infiintam un club "The secret" - legea atractiei si sa lupte pentru fericire:>?
Care e riscul ca pamanatul sa fie inghitit de o gaura neagra
Daca poluam continu natura riscam sa murim?
Este pe aici cineva voluntar/a SMURD?
spuneti-mi va rog cum sa creeat legenda cum arata de ce face asta e vorba de bloody merry
Ma intereseaza ce trebuie sa faca o persoana care vrea sa boteze un copil dintr-un orfelinat.Stiti asemenea orfelinate in Cluj? Cui trebuie sa te adresezi? Multumesc!
Sallut:Dvreau sa va intreb daca la varsta de 14 ani pot merge la orfelinat sa fac voluntariat? Ce parere aveti credeti ca m-ar primi adica ma dc cu verisoara mea de 15 ani... ea a vnt cu ideea si am zis? (mai mult)
Aveti obiecte care nu va mai trebuiesc? Nu le aruncati.Intrati pe site-ul Daugratis.ro, si puteti ajuta multe persoane, si eu am descoperit recent, si chiar am trimis un colet cu haine la Tulcea.Pentru...? (mai mult)
Cum fac transferuri la fifa 2007? Ca vreau sa il cumpar pe cristiano ronaldi, messi si nu mii da? Cand montez placa video la calculator mai refac windows-ul, mai configurez din nou partitiile la calculator?...? (mai mult)
Va rog frumos sa imi spuneti cum le maresc contractele la jucatori cand le expira la fifa 2007?
Care imi poate da informatii despre ecologie?
Cati dintre voi ati auzit de Asociatia Tinerii Schimba Romania?
Ma numesc maria si am 12 ani.Asvrea safiu voluntar la bord (stewardesa) sti cineva unde sau cum se procedeaza? Daun fundita
Ma numesc maria si am 12 ani.As vrea sa fiu voluntar in avion (stewardesa) stie cineva unde sau cum se procedeaza? Dau fundita
Ce ati face pentru a salva patrimoniul imobiliar al tarii?
As dori sa donez hainute pentru o fetita de 5-6 ani. daca stiti pe cineva care are nevoie va rog sa mi trimiteti o adresa
Cine a donat euro sinistratilor prin intermediul SMS-ului?
Pt. fete. voua ce va place la un baiat? :)) Mie aspectul =)))
Este cineva voluntar la Crucea Rosie? cum este acolo? as vrea sa incerc si eu.
Ce hobby`uri aveti? :-@
Cum pot dona pentru ajutorarea sinistraţilor din Romania?
Care e faza cu reciclatul? Castigi bani? :o3 Cat e kg/hartie?
Stiti un centru de reciclare prin Iasi?
Imi puteti spune si mie de unde se downloadeaza yahoo messenger? Astept raspunsuri! Pa!
Ce inseamna cand visezi pe cineva ca a murit:?
Cum imi fac si eu cont la lady popular imi spuneti va rog din inima astept raspunsurile voastre pentru a ma juca si eu raspundeti cat mai repede numele meu este Irina va pup sper sa imi fiti de ajutor ...? (mai mult)
M-am iritat de maini de la o crema depilatoare. Am mai folosit-o odata pe maini si nu am patit nimi, am respectat regulile de pe prospect. Imi va trece sau va trebui sa merg la doctor?
Recomandati-mi si mie filme gen Strania poveste a lui Benjamin Button, remember me ...in general filme,, Profunde,, care te fac sa meditezi asupra unui lucru
Ati facut parte pana acum din vreo asociatie de voluntariat ecologica? Daca da, de ce ati ales sa faceti acest pas?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NyHyLySM întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Side8 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice