Cine stie ce pot face cu deseurile de constructii? vreau sa scap de ele si nu stiu unde sa le arunc, in asa fel incat sa protejez natura si bineinteles sa nu ma COSTE NIMIC. later edit: NU am cantitati...? (mai mult)
Ma ce inseamna you can't see me?
Salut tuturor.As dori sa dau o adresa pentru cei ce sunt din Arad, as dori sa ma ajutati caut un baiat(un fost iubit). Daca v-as da adresa mi-ati face rost macar de nr. lui de telefon, ca poate e plecat...? (mai mult)
Am nevoie urgent de numarul de telefon de la posta din comuna MARGINENI dn judetul BACAU! Il stie careva?:D
File:///C:/Users/Admin/Desktop/Varga%20Ioana%20Webseite/09062010047.mp4
Eu sunt din Reghin jud. Mures si m-ar interesa un job de vara. am 16 ani :d nu stie nimeni nimic? rog seriozitate.
Http://www.tpu.ro/blog/?p=1385 scrie acolo ce si cum, am zis ca daca pun si aici vede mai multa lume. Voluntari?
Salut vreti sa ajutati natura? sa faceti tara mai curata si sa i ajutati pe alti? va rog : ecologizati spuneti la oameni neglijenti sa nu mai fie asa ajutATI TARA VA ROG VRETI SA FACETI ASTA?
Hei! Care imi spune si mie niste sloganuri pe tema:"Salvati Planeta"?
Daca v-ar murii amn2 parinti intr-un accident, cum ar fi viata fara ei? Cum ati ajunge? Unde ati ajunge? Ce ati ajunge? CE VETI FACE?
Fundita.Cum fac bani pe imvu?
Am nevoie de ajutorul vostru. Fac un sondaj de opinie pentru o campanie. Am nevoie de cat mai multe raspunsuri si sa fie sincere va rog. Campania este despre fumat. intrebarile mele sunt: Fumati? (Raspuns...? (mai mult)
De ce toata lumea e nesimtita si arunca ambalaje pe jos, prin parcuri si din masina?
Imi zice si mie cineva ghicitori despre carte?
Cum pot afla toate asociatiile si fundatiile dintr-un oras? Ma intereseaza cele la care poti fi voluntar.
Help me cu cateva curiozitati[gen stiati ca.] despre sticla? Sticla de ciob, nu PETurile :)[despre sticla, nu despre altceva] Thanks:-*
Salut In ultima perioada am vazut tot mai multi oameni ajutand Greenpeace sa salveze balenele de pescari. Aceste documentare pur si simplu m-au cutremurat... Stie careva unde pot sa organizez misiune? (mai mult)
Am 1.66 m si 60 kg. E penibil(mi-i rusine de oameni si as vrea sa arat muuuult mai bine). Va rog sa-mi oferiti sfaturi pentru a slabi(diete pentru fete de 12 ani, site-uri)caci macar la 1 septembrie 2010...? (mai mult)
Salut.Am 1.66 m si 60 kg(!). E groaznic(mi-i rusine de oameni si vreau sa arat mult mai bine)! Va rog mult dati-mi ceva sfaturi! Doar ca nu as dori aparate de slabit. Oferiti-mi fie diete eficiente pentru...? (mai mult)
Vara care intirzie si frigul de afara inseamna " incalzire globala "? sau ecologistii bat cimpii?
Am si eu nevoie de un slogan pentru un proiect despre" ziua mondialta a oceanelor" titlul proiectului este" meritam un ocean mai curat" ma puteti ajuta cu cateva ideei?
SALUT prieteni ai acestui seit, ce spuneti de ideea "geniala" a romanilor de la conducere cu privire la eutanasierea cainilor? Si daca sunteti impotriva, a-ti avea curajul sa spune-ti ceva?!
Imi poate da si mie cineva niste sugestii de motto-uri despre reciclarea hartiei sau hartie in general? mersi anticipat:P
Care sunt sursele de energie neconventionala?
Am de facut o prezentare PowerPoint la fizica despre surse de energie neconventionala.Eu am gasit niste materiale bunicele dar vreau si altele (imagini in special). Vreau link-uri. Multumesc!
E o fata in clasa la mine si are un fund belea! As vrea sa fac sex cu ea, dar cred ca ink nu e pregatita! Cum sa o abordez? Ce sa fac?
...cum scap de matasa brostei de pe iaz?
E normal sa se traga cu arma in ciini, in prezenta oamenilor, fara ca politia sa ia vreo m asura? Intrati pe netlog la profilul Luminita
E normal sa se traga in ciini ziua inmijlocul oamenilor, fara ca Politia din Valea Calugareasca sa se sessizeze si fara a lua nici o masura? Intrati pe ecsapiens.ro la profilul Valenntina sau pe netlog...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine sa-mi fac prieteni pe hi5, id meu ca sa ma ajutati butterflygeo84?
Imi puteti da cateva informatii de ecologie si idei care ar face lumea mai curata?;)
Ecologic! câţi pro câţi contra? Eu sunt pro! :)
Vreau sa fac voluntariat pentru copii ( vreau sa ajut copii de orice fel, din spitale, din centre )( sa ma joc cu ei, sa ii invat cate ceva sa le ofer un zambet ) puteti sa ma ajutati in caz ca...? (mai mult)
Vreau sa fiu voluntar in Peta Romania, Unicef Romania, Greenpeace Romania. ( studenta si locuiesc in Bucuresti) Poate cineva sa ma ajute?
Http://www.acasatv.ro/emisiuni/iubirea-invinge-saracia-o-mama-eroina-ne-da-o-lectie-de-viata-in-casa-ei-traiesc-9-suflete.html
Buna dragii mei Cer mii de scuze daca am scris unde nu trebuie, as vrea sa va arat un filmult, un filmulet trist dar cu un final fericit pentru nepotica, micuta din filmulet. http://www.acasatv.ro/emisiuni/iubirea-invinge-saracia-o-mama-eroina-ne-da-o-lectie-de-viata-i
Care e cea mai tare melodie de cocalar? ( dau fundita) nu uitati sa cereti in mesg ( cea mai originala cerere primeste fundita)
Am facut o serie de analize si am descoperit ca nu am in nicio operioada ovulatie ce pot sa fac va rog sa-mi spuneti va rog frumos
Salut:). Imi place ideea americanilor ca in vacanta de vara, copii sa lucreze voluntari in diferite domenii.Stiti cumva la Galati unde as putea face asa ceva?:)
As dori sa slabesc cat mai repede si fara prea mult efort va rog sa imi dati o cura de slabire care sa ma avantajeze va multumesc
Voi cand vedeti un cersetor, il ajutati? Ce suma de bani i-ati da (maxim sau minim)?
Foarte multi oameni, din toata tara beau apa toxica, infestata cu nitrati, nitriti etc. Stiti vreun astfel de sat sau localitate din Romania, in care locuitorii nu au acces la apa potabila?
CINE vrea sa plece pe Marte si de acolo mai departe?
Cine imi traduce si mie cele 2 propozitii? 1.camille aime le pull vert. 2. emilie a une grande poupee.
De ce trebuie sa salvam natura?
In 2012 o sa vine sfarsitul lumii?
Ce parere aveti despre clubul Bamboo din Bucuresti? cine a fost as vrea sa imi povesteasca! Sunt foarte curioasa, poate o sa trec si eu maine seara prin el! multumesc pentru raspunsuriile pe care...? (mai mult)
As vrea sa intru in diferite campanii ca voluntar.Gen Antidroguri, Ziua mondiala fara fumat, Stop violentei domestice.Stiti site`uri pe care as putea intra ca sa ma inscriu.As vrea sa primesc brosuri...? (mai mult)
Ce lucruri(ambalaje etc) se fac din hartie?
Dc nu m-ai merge site-ul moove.ro,astazi am incercat sa ma loghez si nu mai merge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
DandG2304 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă:
Yaosenkhuru întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!