Eu am avut un windows, iar acum am altul.Cum pot face sa intru din nou pe celalalt windows(primul), ca sa joc un joc.;)
Ajutati-ma va rog sa caut un film in care este vorba de doua surori vioriste una din ea se marita iar a doua continua cu muzica pina la urma ea este paralizata si vina sa locuiasca impreuna cu prima si...? (mai mult)
Hey! Stiti cumva daca exista vreun centru de reciclare in Ploiesti, unde as putea duce hartie, plastic, sau alte materiale? Nu conteaza daca sau cat se plateste pe kg sau cum s-o plati, vreau doar sa...? (mai mult)
Din ce sunt facute bateriile?:))
Are cineva hainute pentru copii sau un carucior pe care vrea sa le doneze? daca da va rog sa ne contactati la tel 0747019661.multumim frumos
Am postat aici caci in alte categorii nu cred ca va fi vazuta. A inceput campania pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer, alatura te si tu. Aduna'ti prietenii si fa comanda la bratara galbena, costa...? (mai mult)
Eu am doar 13 ani si cu toate astea, as dori sa pot ajuta cat mai multi batrani si copii saraci, chiar si animale care au nevoie de dragoste si afectiune, de un acoperis...Sau sa ajut la protejarea? (mai mult)
Am un lamai in varsta de 3 ani si ii cad frunzele iarna de tot. Ce sa fac? Am folosit solutia vitaflora dar fara nici un rezultat. Ce ma sfatuiti?
sunt din Timisoara. As vrea sa fac ceva pentru cineva, sa ajut, sa ma implic in ceva activ-poate avea legatura cu copii, oameni batrani, sau nevoiasi. Sau de ex sa pot avea ocazia sa discut cu...? (mai mult)
Buna:) vreau sa fiu voluntar la crucea rosie.intrebarea mea este daca se poate avand in vedere ca am 15 ani si cand ajuti(adica cand ai tu timp sau cand au ei nevoie)?
Ce sunt cercetasii?
Stiti unde as putea sa cazez sau sa angajez o tanara fata care are maxim bun simt si o femeie mai varsta de aceeasi natura?
As vrea sa fac si eu ceva de genu. voluntariat.Sau ceva cu care sa ajut pe cineva. Sa dau niste biletele pe strada. Sa strang niste fonduri pentru copii bolnavi. Orice ceva. Sa ma implic in ceva.Sa...? (mai mult)
Buna :)! Vreau si eu niste idei de iduri:) ceva mai "la moda"(ceva in engleza cu culori nu stiu exact, astept niste pareri ):) nu am nici`o idee:|. Poate aveti voi... mersi:)
Bunah sunt noua pe aici:*:*:*:*:*:*:* si nu imi apare poza la profil c poate sa aiba?:(:(:(
Cine a castigat cupa campionilor in 1986 in finala de la sevilia
Cu cine sa iau legatura pentru a pleca voluntar in haiti?
Cine stie niste site-uri pentru programe de modificat poze va roog ajutati-ma
De cine este scrisa cartea,, Colt-Alb?
De unde va informati, voi ONG-urile?
Care este faza cu incalzirea globala?
Unde este in Bucuresti, sectorul 4, un centru de colectat sticle (de sticla, nu PET-uri)?
De ce prostii nu dau din prostia lor si altora, cand vad ca dejea da pe afara?
Caut voluntari pentru dezapezirea strazilor din ploiesti! ma puteti contacta la idul iovucatalin!
Materialele textile sunt reciclabile? Multumesc! :)
Unde pot sa ma inscriu pentru ecologie?
Ati intrat pe site-ul cu Tara lui Andrei? Daca nu, intrat, duceti-va la "orasul tau" si selectati, , voteaza proiectul lunii" si votati proiectul care va place cel mai mult! Iata cum tr comltetat un...? (mai mult)
Vreau un link drespre masurarea temperaturii in aer folosind termometrul cu mercur fiindca am avut acum cateva saptamani practica la meteorologie, iar acum trebuie sa descriu amanuntit cam fiecare lucru,...? (mai mult)
Cum vi se pare motto-ul acesta pentru a indemna oamenii catre ecologie? Noi muncim nu irosim!
Care are idee de ceva activitati de ecologie prin Tulcea?:)
As vrea sa desfasor activitati de voluntariat la o casa de copii, la sfarsitul saptamanii, in Bucuresti. Unde pot gasi astfel de anunturi sau daca imi recomandati vreun centru/casa de copii.
Doneaza 1 leu Copiilor nevoiasi de sarbatori! Creeaza un e-glob iar MiniPrix daruieste 1leu copiilor pentru fiecare glob creat de noi! Haideti sa-i ajutam pe copii...macar atat putem face pentru copii nevoiasi? (mai mult)
Ajutor! Eu sunt in clasa a-3 a si m-am inscris la un concus de ecologie! Am primit o agenta unde in fiecare luna pana in mai trebuie sa completez astfel:ca-mi place in luna ...si ce nu-mi place! Ok, asta? (mai mult)
Aveti idee unde pot face munca voluntariat gratis? fara sa imi trebuiasca bac-ul sau studii superioare? sau experienta
Ar fi trebuit sa pun aceasta postare la categoria Cauze nobile dar nu stiu de ce nu imi apare in lista de categorii... De sarbatori fii mai bun si ajuta cei peste 230 de COPII ORFANI din asezamintele? (mai mult)
Http://www.bioteam7.ro/ Va place? Este un site de ecologie de unde am facut si eu parte. Spuneti-va parerea la contact
Ce urmari are poluarea? Ce masuri se iau pentru diminuarea poluarii?
De la ce varsta poti sa faci voluntariat? Voi ati facut? si daca da a fost o experienta placuta?
Ati facun voluntariat? de ce?
Http://www.tpu.ro/conversatii/http-dumitranioanaandreea-blogspot-com-nu-stiu-cat-succes-o-sa-am-insa-aceasta-fetita-este-din-zona-in/ asta in speranta ca poate voi avea mai mult succes:D
as vrea sa merg la un orfelinat din Constanta sa duc niste jucarii.Deasemenea sunt dispusa sa ma implic si in alte proiecte caritabile din Constanta.Imi puteti spune cum sa procedez? si daca aveti...? (mai mult)
Cunoaste cineva daca in Arad exista centru de colectare hartie si textile? sau sticla?
Aveti cumva idei unde ma pot inscrie pentru voluntariat? niste mici idei;;) va rooog >:D
Care sunt zilele mondiale cele mai importante din Europa? Daca se poate sa-mi dati vreun site am sa va multumesc! ( Exemple -ziua mondiala a sidei,-ziua padudurilor)
Stiti cumva un centru de reciclat hartie in Cluj? Arunc destul de multa hartie, reviste, pliante, cataloage de avon, etc.Intr-o saptamana am adunat o plasa mare de hartie. Dupa terminarea scolii o cutie...? (mai mult)
Mi-ar placea sa lucrez ca voluntara la o casa de copii sau ceva de genu. Sunt din Arad si am 15 ani. As avea vreo sansa? Imi puteti recomanda ceva?
Verau sa ajut la restaurarea parcului adica sa strang fonduri pentru a putea sa cumpar puieti de nuci si flori. Vreau sa vand hartie caci colectez din tot orasul ce altceva as putea face sa strang bani...? (mai mult)
Sunt insarcinata si mi-a venit ciclu...mama sp ca ma vad peste copil deoare ce ea cand a fost insarcinata cu mine ii venea ciclu regulaty pana cand am miscat deja era in 3 luni... ce se intampla daca imi? (mai mult)
O intrebare ciudata nu stiu poate o sa ma injurati dar as vrea parerile voastre. CREDETI CA EXISTA VIATA DINCOLO DE MOARTE? adica iad si rai?
Ce ati face pentru o lume mai buna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
RolandMRD18 întreabă:
Florin0711 întreabă:
elisadumbrava1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?