Am si eu nevoie de o idee pentru un proiect de management ( care contine planificare, executie, evaluare, imbunatatire), daca ar avea si o tenta ecologica ar fi perfect :D Cine ma ajuta?
Este interzis sa poluam oare?
Unde se poate face voluntariat in Iasi? Mentionez ca am 15 ani.
Unde se poate face voluntariat in Iasi?
Ce ati zice ca sa facem pentru fiecare oras o zi in care sa ii ajutam pe cei saraci de exemlu punem bani si vorbim cu o firma care face paine si sa cumparam o cantitate mare(ne va face reduceri)....? (mai mult)
Ştiţi vreun site cu tutoriale de preferat în limba română cu schiţe în care să-ţi arate cum să desenezi în stil manga?
Intrebare pentru elevi: Se discuta la scoala despre cetatenie activa/voluntariat? Vi s-a vorbit la dirigentie despre Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului?
Stiai ca exista mai mult de un miliard de oameni care traiesc cu echivalentul a mai putin de 1 $ pe zi? Ca 800 de milioane de oameni sunt subnutriti? Sau de faptul ca in medie 30 000 de copii mor zilnic? ...? (mai mult)
As dori sa stiu daca exista in Constanta o asociatie privind protectia animalelor care sa primeasca si voluntari.Va multumesc anticipat!
Intrebare stupida:A existat pentru. voi vreodata o problema pe care ati incercat sa o rezolvati, dar nu ati reusit? Multumesc pentru rasp! pe. s. vreau sa stiu pe scurt ce prb., ati avut!
Stie cineva nr de la pepiniera de la geoagiu sau de unde pot face rost de el? Va rog, e urgent
De la ce varsta se poate face voluntariat?
Portile de Fier 1 si 2 produc energie electrica intr-un mod ecologic? Adica nu polueaza?
Ce probleme de mediu credeti ca exista in zona/regiunea in care locuiti?
De unde pot cumpara legume si fructe bio? [In Cluj]
Ce proiecte de ecologie sunt in desfasurare in Bucuresti?
Exista vreun centru de colectare a bateriilor si produselor electronice?
Cati bani ai fi dispus sa donezi pentru campanie de ecologizare?
Cum pot face voluntariat in strainatate? In Africa, spre exemplu, sa fac ceva pentru oamenii amarati de acolo.
Imi puteti recomanda niste titluri de carti legate de dezvoltare sustenabila?
Este mai ecologic sa folosesti un calculator PC sau un laptop?
Ce parere aveti despre ONG-urile care se ocupa cu sterilizarea si protejarea cainilor vagabonzi? Credeti ca isi fac treaba?
Ce proiecte de energie alternativa sunt in Romania? Avem vreo centrala eoliana, ceva de genul?
Din ce surse energia electrica este eco, adica nepoluanta?
Ce parere aveti despre anul 2012 (prefigurat ca apocaliptic) si schimbarile climaterice? Credeti ca este vreo legatura?
In cat timp se poate regenera o padure?
Cum proiecta/construi o casa astfel incat sa fie eco-friendly?
Exista vreun proiect de salvare a Deltei Dunarii impotriva poluarii?
Unde se pot face donatii de mobila, electrocasnice, haine catre familii defavorizate?
Sa zicem ca vreti sa faceti voluntariat pentru un ONG, din ce domeniu ar trebui sa fie acesta?
Ce mijloc de transport in comun este mai ecologic: metroul, tramvaiul, troleibuzul, autobuzul?
Cat costa panourile solare pentru o locuinta de marime medie, cu 3 camere, parter?
Care este nivelul de poluare (daca exista astfel de masuratori) pentru Marea Neagra, zona care apartine de Romania?
Cum functioneaza masinile care folosesc drept combustibil ulei de prajit? Tehnic vorbind.
Daca timpul va permite va rog sa urmariti Gala Fundatiei Seherezada pe Realitatea TV! Putem ajuta la finalizarea lucrarilor de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, putem oferii o sansa copiilor cu malformatii...? (mai mult)
Ce credeti de proiectul Rosia Montana? Credeti ca va aduce beneficii Romaniei si se vor tine de cuvant in privinta gradului de poluare?
De unde pot cumpara pungi de hartie pentru cumparaturi (in Bucuresti)?
Am inteles ca aerosolii din spayuri sunt nocivi pentru mediu, ce spray-uri nu sunt nocive?
Ce regiuni din Romania credeti ca au nevoie urgenta de ecologizare?
Care este cea mai cunscuta campanie de ecologie din lume?
Perioada in care am facut voluntariat la un ONG, la biroul de Relatii Publice, poate fi considerata practica/internship?
Cum gasesc probleme grele de clasa a6 de4 matemetica?
Prin ce metode pot sa-mi fac locuinta sa consume putina energie termica si sa nu polueze?
Reciclati aparatura electronica, telefoane, calcultoare etc?
Care este diferenta de consum dintre un bec ecologic si unul normal?
In ce zona de energie recuperabila si ecologica credeti ca are potential Romania sa se dezvolte? De exemplu: energie eoliana, energie solara etc.
Exista facultati cu specializarea Ecologie in Romania?
Cum pot vedea exercitiul, care a avut loc astazi la focsani, facut pentru a acorda primul ajutor in focsani.
Am vazut o intrebare in legatura cu http://www.maimultverde.ro...As vrea sa stiu daca te loghezi pe site esti intr'un fel obligat sa participi la activitati? Am vazut ca mai mult activitatile de voluntariat? (mai mult)
Cum se face ca omul e atat de inconstient sau nepasator sau indiferent, adica e de stiut ca din cauza defrisarii de paduri si distrugerii altor plante, toate astea ii cauzeaza mai mult rau omului decat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
WallzRUp întreabă:
Costinnicusor2296 întreabă:
MistarGoGu întreabă:
PowerKoko întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!