Cum pot deveni voluntar MaiMultVerde?
Cine imi spune si mie un motto pentru un proiect de ecologie? si ceva idei:)
Draga comunitate, se apropie zilele dedicate ajutorarii comunitatilor locale (16-18.10). Nazuiesc sa reusim sa ne mobilizam pentru a-i sustine pe semenii nostri, fiecare cu ceea ce poate. Orice efort,...? (mai mult)
Poti planta copaci intr-o padure, tu nefiind proprietarul?
Exista vreo asociatie/organizatie care militeaza impotriva avortului?
Credeti ca, in viitor, editiile online ale ziarelor vor lua locul celor tiparite si astfel va incurajata o atitudin eco?
Care este limita minima de hartie pentru centrele de colectare/reciclare?
Ce efecte negative are laptele asupra mediului?
Cum pot deveni voluntar Salvati copiii?
Ma adresez tuturor persoanelor din Galati (si nu, numai). Cine este liber duminica viitoare pentru o actiune de curatire a orasului, o actiune de voluntariat? Informatiile le veti gasi in...? (mai mult)
Am observat ceva de cand sunt pe TPU. Am vrut sa testez ceva de fapt si am realizat ca intrebarile la care se raspunde cel mai mult sunt cele legate de credinta in dumnezeu si cele legate de vrejitorie.De...? (mai mult)
Ce efecte negative are laptele pentru mediu?
Ce asociatii studentesti din ASE imi recomandati?
Haideti sa ne gandim si la cei care au muncit o viata si acum au ajuns la azil.Ar fi frumos sa mergem sa ii vizitam si sa-i ajutam cum putem macar cu o vorba buna.
Cum pot obtine o sponsorizare pentru proiect ONG?
Unde gasesc o lista cu toate ONG-urile din Romania?
As vrea sa fac voluntariat la Green Peace, cum pot face asta?
Exisat pe Yahoo grupuri cu teme ecologice?
Ce grad de poluare are un scuter? Ce emisii de noxe are?
As vrea sa colaborez cu un site pentru articole despre ecologie. Cu ce site-uri as putea sa iau legatura?
Ce parere aveti de asocierea imaginii UNICEF cu cea a Andreei Marin? Credeti ca este potrivita alegerea UNICEF?
Spuneti-mi va rog, un voluntar facindu-si contactul de 2 ani a plecat acasa... dupa, poate sa se mai reintoarca in tara unde a stat 2 ani.sau este un anumit termen cit nu se poate reintoarce?
Ce asociatii ecologice exista in Galati?
Am 13 ani si am 1.70 si cam intre 40 si 50 de kl. ce credeti ca sunt cam grasa?
Sunt stundeta in anul 2 la psihologie si mi as dori foarte mult sa fac practica/voluntariat intr un laborator. Poate cineva sa ma ajute? multumesc!
Aveti idei pentru poroiecte la ecologie? Un proiect de informare as vrea...
Cu ce probleme se confrunta, in mod frecvent, tinerii? Lucrez la un proiect despre diversitate, discriminare si problemele tinerilor. O sectiune a proiectului presupune realizarea unui flyer (pliant)...? (mai mult)
Ti-ai calculat amprenta de carbon!? www.generatiaverde.ro
La ce biblioteca (din Bucuresti) pot gasi carti pe teme de ecologie, dezvoltare durabila etc?
URGENT! Buna, am 20 si cv de kg hartie .si as vrea sa o duc undeva la reciclat dar nu am unde. vreau sa salvez un copac!:)) stit un centru sau cv de recilcare in IASI?
Care se ofera voluntar sa-mi curete si mie camera cat plec eu la fotbal?
Sunt multi din tara aici, ce sarbatori frumoase aveti prin zona, ati fost, scrieti-ne si noua cate ceva despre ele.
Cn imi face si mie un cont p tazz.com plssss
Hai ca nu ma las asa usor! N-am postat intrebarea cu ajutorarea comunitatilor locale de dragul de a fi interesanta. Chiar cred ca putem face ceva frumos, ceva util. Va invit sa stabiliti o zi din luna...? (mai mult)
In jud Cluj, sat Bontida, este o zona numai de rromi si multi au niste case care dau sa cada la urmatoarea viitura... ce putem face pentru acesti... as vrea sa nu dam teorie pentru ca asta o stim... ce? (mai mult)
Acuma vreo jumatate de ora am primit acest mass: visoiu georgiana are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fata nou nascuta a colegului meu (Iza Popa), sotia lui a murit saptamana trecuta poate se gaseste...? (mai mult)
Cati dintre voi RECICLEAZA hartia? Stiu, una dintre problemele majore este lipsa centrelor de reciclare pe de o parte, pe de alta parte comoditatea si lipsa timpului. Eu va pot oferi o alternativa, in...? (mai mult)
Cum pot sa caut ONGuri care au nevoie de voluntari?
Volunteriatul in ONGuri se remunereaza in vreun fel?
Ca sora voluntara de cruce rosie(durata scolii doi ani)pot asista medical un meci de fotbal din divizia D?
Unde pot gasi un centru de colectare / reciclare a hartiei, in Bucuresti; mi-ar fi mai usor in zona centrala sau Berceni. multumesc
Ce site-uri cu tema ecologica vizitati? Sunteti membrii pe un site ecologic?
A fost cineva in tabara tara lui Andrei?
Te-ai gandit vreodata cat risipesti din viitorul tau? Calculeaza-ti amprenta de carbon si invata sa economisesti! Nu iti ia mai mult de 5 minute. http://generatiaverde.ro/co2/
Din dorinta de a sustine economia romaneasca dar si pentru a reduce poluarea(prin reducerea transportului produselor) as dori sa cumpar cat mai multe produse romanesti(fabricate in Romania)ci nu produse...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care sa fi ecologisti? http://i4ever.wordpress.com/2009/08/31/tema-saptamanii-muzica-2/
Ce putem face pentru a preveni topirea ghetarilor?
In ce masura fumatul polueaza atmosfera? Niste statistici m-ar putea ajuta, nu opinii fara baza stiintiifica. Multumesc
Cum am putea re-raci planeta?
O fetita de 11 ani depinde de donatorii de sange grupa AB pozitiv. Este la spitalul Fundeni (Bucuresti), sectia de Pediatrie, are 11 ani, se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Alina23333 întreabă:
RAY întreabă:
ipost întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?