Am si eu gaura in buric de vreo luna si mi-a crescut carne vie. Ce trebuie sa fac? Ca nu vreau sa-l dau jos! Va rog spuneti-mi si mie!
Ce am putea face ca ariile protejate sa nu mai fie poluate sau distruse?
Voi credeti ca sunt mai bune becurile economice?
Duminica viitoare am vrea să mergem la o casă de copii să ducem jucării & ce mai avem. E cineva din Bucureşti care vrea şi poate contribui cu ceva?
Categoria 'adolescenti' are 6195 de intrebari in momentul de fata.'dragoste si sex' 4488 de intrebari. 'voluntariat/ecologie' 98 de intrebari. De ce situatia sta in acest mod? Mai exista si 'cazuri nobile'...? (mai mult)
Am gasit un film foarte interesent, va rog sa-l vizionati! Ce parere aveti despre APA noastra? http://video.google.com/videoplay?docid=-7420212302576340891&hl=hu Distractie placuta!
Cum pot sa imi sterg un cont de google?
Tu reciclezi gunoiul?
Voi faceti sport de performanta?(eu da: karate)(voi?)
Cat ma costa sa reciclez la Copacul de Hartie?
Ce animale pe cale de disparitie cunoasteti?
Cum ia-ti convinge pe oameni sa nu mai polueze natura?
Credeti ca este de bun simt sa folosesti o masina de 3000-5000cmc, mai ales daca o conduci preponderent in oras?
Ce ai fi dispus sa faci pentru mediul inconjurator? Sa participi la o actiune de stringere a gunoaielor, sa plantezi un copac...
Care este principala cauza a incalzirii globale?
Doneaza 2 euro printr-un sms la 890 pentru infiintarea mai multor centre de plasament pentru copii abuzati si nu numai. Ajuta! Eu ma donat deja. Vrei si tu sa ajuti? Trimite un sms! (cred ca este valabil...? (mai mult)
Trebuie sa facem ceva cu toata poluarea aceasta! Eu impreuna cu catva colegi de la scoala facem parte dintr-un grup ecologist.Eu venind cu ideea, totul s-a extins si mai tare si am participat la multe...? (mai mult)
Unde tineti gunoaiele care se string in masina? Ce gunoaie vi se string? Unde le aruncati si la cit timp?
Ce mijloc de comunicare in masa vi se pare mai potrivit, in Romania, pentru a oferi informatii din domeniul mediului - ecologiei, si de ce il considerati astfel?
Ce metode folositi in gospodarie pentru a polua cat mai putin mediul inconjurator?
Cum putem salva balenele si delfini?
E adevarat ca daca dormi pe spate visezi urat?
E nevoie sa ai diploma de la bacaleasureat pentru a intra an armata?
Unde pot dona sange?
Cat de mare o fi un OU mic?
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea deveni donator de sange?
Ce faci TU pentru a diminua/combate poluarea Co2?
De unde pot cumpara cartea 'The Sustainability Handbook', de William Blackburn?
Ce specii pe cale de disparitie sunt in Romania?
Unde as putea gasi o lista cu animalele pe cale de disparitie din toata lumea?
Orasul Oltenita este invadat de cainii comunitari, de multe ori fiind periculos sa circuli seara pe strada, dupa inserare. Un prieten de-al meu vrea sa creeze un adapost pentru acestia, in care vrea...? (mai mult)
Sunt tot mai multe plangeri asupra felulului in care sunt distruse pajistile unde se campeaza, de multe ori ilegal, reprosandu-se autoritatilor ca nu pun cosuri de gunoi.Am vazut ceva despre o manastire...? (mai mult)
De ce nicio pasare a cerului nu mai face nici un zgomot timp de 4 minute la ora 4 dimineatea, nici caini nu mai lartra si nici vantul nu mai bate?:-/
Cum pot deveni voluntar la Crucea Rosie?
In cat timp creste un brad?
In ce consta biodegradarea?
Cum sunt tratate pisicile din adaposturi? Am gasit o pisica gravida si nu stiu unde sa o duc. Mi-e mila de ea, dar nu pot sa o ingrijesc pe ea si puii ei.
Dupa ce urmezi facultatea de ecologie, lucrezi voluntar sau ai salariul tau?
De ce se cheama lacul din Retezat :BUCURA?
Cate specii de plante si arbori exista aprox. in Muntii Retezat?
Care sunt cele mai non-daunatoare artificii disponibile pe piata romaneasca?
Stau in Ploiesti, in zona de vest, unde pot recicla hartie - undeva aproape de mine? Ca nu am cu ce sa car plasele cu hartii.
Cam cati bani iei pe doi saci mari de hartii daca le duci la un centru de reciclare?
As dori adresa de e-mail sau ID lui Rikki. Va rog frumos. Un mare fan al ei... Mircea 9 ani.
6 ways mushrooms can save the world? http://www.youtube.com/watch?v=XI5frPV58tY
Unde se pot duce la reciclat piese vechi de pc?
Ce defineste noxele?
Care frigidere sunt cele mai eco-friendly?
Va ROG nu stiu cum se scrie in limba italiana urmatorul text: domnule aveti nevoie de un om respectiv dulgher ma numesc dino am mai lucrat la dumneavoastra sint romin cu respect dino o zi buna
Salut, am si eu o intrebare. Cum pot face economie de apa pentru piscina? Nu stiu cat ii de costisitor sau nu dar exista vreo metoda in care pot lasa apa in piscina si pe timp de iarna? Incerc sa fac cat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
margaretasmash întreabă:
Effy35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!