Care este cel mai bun antivirus gratuit?
1:Cine doreste sa doneze online o poate face aici : http://www.donatiionline.ro/ este foarte simplu! 2:am postst aici deoarece probabil monentan nu se poate posta la rubrica Cauze nobile
Intamplator, am gasit acest caz. Voi, puteti face ceva pentru Andrei? http://andreigheorgheumanitar.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
Cum se recicleaza bateriile?
Ce inseamna sa votezi Retezat? voteaza "Rezervatia naturala Retezat" - data finala 6 iulie 2009, si aceasta nu pentru ca reprezinta judetul Hunedoara ci pentru ca reprezinta Romania in Topul celor...? (mai mult)
Eliminarea gazelor intestinale poate dauna mediului? Nu glumesc, dar ma tot gandesc, din ce in ce mai des, la ce mancare mancam noi acum...
Unde imi pot recicla hainele/pantofii?
Exista sfaturi si smecherii prin care sa pot economisi mai mult la apa folosita in gospodarie?
Cine stie unde poti sa donezi sa oferi sa lasi ceva ? ce nu iti mai foloseste si poate pentru altu este bine, da, cum ar fi imbracaminte etc nu stiu ceva fundatie, case de ajutor si tot asa astept,...? (mai mult)
Cine stie unde poti sa donezi sa oferi sa lasi ceva ? ce nu iti mai foloseste si poate pentru altu este bine, da, cum ar fi imbracaminte etc nu stiu ceva fundatie, case de ajutor si tot asa astetp,...? (mai mult)
Oameni buni, o problema extrem de serioasa; Dimineata imi suna ceasul la 5 sa plec sa-mi fac orele de sport.Am plecat in padure dar, cind am ajuns vai... mi-am pus miinile-n cap.Padurea mea cea neatinsa? (mai mult)
Credeti ca agroturismul dauneaza mediului? In ce masura?
Ce inseamna allotment?
Vreau sa organizez o organizatie ecologista, ce acte imi trebuie?
Ce stiti despre site-ul www.cerseste.ro? L-am primit pe mess
Am inteles ca atunci cand duci hartia la centre de reciclare, primesti bani in schimb. Diriginta mea a strans hartie de la elevi si a amenajat un parc in incinta scolii cu banii obtinuti. Aveti idee cam...? (mai mult)
Ar fi cineva interesat sa ne organizam intr-o zi libera si sa facem curat intr-un parc.sau sa curatam liziera unei paduri sau un lac ori rau. ceva de genul asta? Poate cu ocazia asta o sa ne si cunoastem...? (mai mult)
Ce trebuie sa indeplinesc pentru a intra in armata?
Unde pot gasi un centru de colectare / reciclare a hartiei, in zona Militari?
As vrea sa ma implic activ in plantarea de pomisori, insa nu stiu unde pot face astfel de voluntariat. Imi puteti recomanda ceva?
Unde pot gasi centre de colectare de baterii?
Ce ONGuri din Romania au nevoie de voluntari? Am ceva timp liber vara asta si nu mi-ar strica sa imi fac si ceva experienta...
Ce parere aveti despre acest lucru: http://www.descopera.ro/dnews/4065742-pestele-robot-va-elimina-poluarea-din-marile-spaniei credeti ca la noi in tara ar avea succes? si daca la ei este 20000 euro,...? (mai mult)
Unde pot gasi o lista cu ONG-urile carora le pot dona acel 2% din impozitul meu?
Spitalul "Marie Curie" are nevoie de noi! Este necesara strangerea sumei de 500000 de euro pentru crearea Departamentului de Cardio-Chirurgie Pediatrica! NOI putem ajuta trimitand un simplu sms la...? (mai mult)
Care e cel mai ieftin combustibil de masina? E si ok pentru mediul inconjurator?
In medie, cam cati litri de apa foloseste un individ/ zi in Romania?
Unde pot duce plastic la reciclat?
Ce cauzeaza alunecarile de teren?
Unde se gases centrele de reciclat?
Este abanosul o planta pe cale de siparitie? E protejat cumva? Multumesc
am avut de facut curatenie intr-un cimitir, am observat ca miroase a mort in cimitir, e un miros neplacut si greoi! cimitirul se afla mai spre centrul orasului! As vrea sa imi raspundeti cine cunoaste...? (mai mult)
Cum putem contribui in salvarea resurselor de apa?
Ar fi indicat sa, refolosim hartia igienica, pe partea cealalta, si sa ducem prezervativele sparte la vulcanizat? ar fi ecologic si economic?
Unde pot duce becurile la reciclat?
SUNTETI DE ACORD SA NE ORGANIZAM INTR-O ASOCIATIE A CELOR CARE DORESC CA ROMANIA SA FIE MAI CURATA? DACA DA ASTEPT PROPUNERILE DVS. CEI CARE AR PUTEA SA NE AJUTE CU IDEI SI SFATURI CONCRETE, CUM SE...? (mai mult)
Credeti ca suntem noi romanii suficient de pregatiti pentru implicarea in actiuni de voluntariat? Sau tot interesul pecuniar ne anima?
Voi, cei care stati la bloc, separati gunoiul? adica hartie-sticla-plastic-gunoi menajer? pe strada am vazut recipiente separate, au inceput sa apara si cosuri(desi e destul de aiurea sa stai sa citesti...? (mai mult)
Opaitul, este ecologic?
Imi place rubrica asta noua! Ce faceti pentru a avea un mediu cat mai curat? Dar sincer... chiar sunt curioasa! Sau ce NU faceti pentru a avea un mediu cat mai curat?
De unde pot cumpara becuri ecologice?
Este plata online o varianta mai eco-friendly? Adica, chiar daca nu consumi hartie, consumi energie multa...Asadar, cum e mai ok sa-ti platesti facturile?
Ce e mai prietenos pentru mediul inconjurator, sa folosesti cuptorul electric sau cuptorul obisnuit, cu gaze?
Ce fel de becuri sunt mai eco-friendly?
De ce este atat de poluat mediul inconjurator?
Ce specii pe cale de disparitie exista in Romania?
Stiti vreo companie de haine care sa fie eco-friendly?
In ce fel sunt becurile fluorescente mai eco-friendly decat cele normale?
Ce e mai eco friendly, o geaca de piele sau de imitatie? Ca imitatia e un gen de plastic, pana la urma...
Unde pot gasi un centru de colectare pentru cartuse de imprimanta folosite? As vrea sa le reciclez si ma intereseaza adresa unui centru de colectare (in Bucuresti).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Effy35 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Maria246 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!