Mai am posibilitatea sa ma inscriu la Proedus pentru tabara din vara anului 2020?
Pentru voluntariat la spitalul Municipal Timisoara sectia Upu ce acte sunt necesare?
Vreau sa plantez un teren de vreo 5 hectare cu nuci forestieri(care nu fac nuci, doar oxigen pentru planeta). Pot vorbi cu o asociatie de voluntariat ca sa trimita oameni sa imi puna copaci pe gratis?...? (mai mult)
Voi faceti ceva (cat de putin) in timpul vostru liber ca sa ingrijiti planeta?
Care este faza la voluntariate? Adica unii gasesc asa de multe la care intra multi. Unde gasesc? Se duc sa fie voluntari si la concerte si la festivaluri? Vreau foarte mult
Unde pot face voluntariat în Galați?
din cate am citit eu, pentru a aplica la SMURD Cluj ca voluntar, pe masinile de prim ajutor, trebuie sa merg la sediul ISU Cluj de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, dupa cum scrie aici...? (mai mult)
Credeti ca BOR-ul este suficient de implicat în activitățile social-filantropice? Ma intereseaza comparativ cu celelalte culte din țara noastră, bineînțeles păstrând proporțiile.
De ce padurea Amazoniana arde? Arde deoarece da cineva foc sau sunt alte motive? Arderea asta insemna un risc pentru intreaga planeta?
De la ce varsta pot sa fiu voluntara la crucea rosie?
Am mai multe intrebari legate de infintarea unui ONG. Din cate stiu, pentru a infiinta o asociatie ai nevoie de un capital de 200 de lei, in schimb, pentru o fundatie ai nevoie de un capital...? (mai mult)
Vreau și eu să știu ce anume se face ca voluntar la proedus? (Adică ce activități o să avem, eu am ales multimedia și jurnalism)
Nu am găsit prea multe despre subiectul acesta, de aceea vin aici cu aceste întrebări! Grupurile de Inițiativă: - detalii despre procedură și acte necesare - vârsta minimă a...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum poti fi voluntar la spitalul municipal de urgenta Timisoara?
Care e orasul din Ro cu cele mai multe spatii verzi destinate publicului?
vreau sa donez niste haine in Pitesti dar nu stiu unde sau la ce adresa sa le trimit pentru a fi trimise mai departe la familii care au nevoie, stiti niste centre organizati care se ocupa cu...? (mai mult)
Bună, aș vrea să mă înscriu ca voluntar la Crucea Roșie. Sunt din Târgu Mureș, am completat formularul de inscriere de pe site- ul lor dar mi- e teamă că nu mă vor contacta, deoarece ultimul...? (mai mult)
Aş dori să fiu voluntar SMURD. Stiti de cate ori pe saptamana se practica, si cate ore? Sau daca e greu? Multumesc!
Știe cineva un medicament care sa oprească pe termen lung căldurile la scroafe? Întrebare pe bune
am de donat multe dvd-uri cu desene animat. Stie cineva o casa de copii sau un loc unde le pot dona la niste copii sarmani.
Ce as mai putea face ca sa ajut mediul mai mult(sortez gunoaiele si le reciclez,curat de pe strada deja, economisesc apa)
Stie cineva daca este posibil sa te inscrii ca voluntar in cadrul serviciului Salvamont daca ai 16 ani? Din cate stiu trebuie sa faci niste cursuri de pregatire care au loc in timpul iernii...? (mai mult)
As dori sa devin membră a clubului Interact insa nu cunosc ceea ce presupune.Imi poate explica cineva care cunoaste(sau care chiar e membru)mai multe detalii?! De exemplu:Trebuie sa ti dedici mult timp?...? (mai mult)
Stiti cum pot fi voluntar sau macar sa fiu prezenta la crucea rosie? Am 14 ani,stiu ca nu este posibil sa fiu voluntar, dar stiu colege care sunt a7a-8a si fac parte. Sunt din Sectorul 3, Bucuresti.
Buna tuturor, credeti ca stagiul militar voluntar ar fi util tineretului? Argumentati-va opinia. Post Scriptum Banuiesc ca marea majoritate a utilizatorilor vor raspunde afirmativ.
Buna, doresc ca împreuna cu niște prieteni să ma apuc sa am grijă de puii nou născuți abandonați pe stradă, iar apoi sa ii dam in adopție. Aveti câteva sfaturi legate de cum am putea începe?...? (mai mult)
Stiti cumva unde in judetul Mures as putea face voluntariat?
Hei! Stiti cumva cum ma inscriu la crucea rosie din sectorul 3?(am 14 ani si trec a 9- a pe profilul stiinte ale naturii). Vreauu sa stiu cum ma inscriu la crucea rosie, imi place domeniul asta de a ...? (mai mult)
Hei! As vrea sa ma inscriu la Crucea Rosie din sectorul 3(Bucuresti). Am 14 ani, stiti daca este posibil la aceasta varsta? Stiti cam cum pot sa ma inscriu? Imi doresc din clasa a 5a sa merg la Crucea...? (mai mult)
Este adevarat ca voluntarii de la Neversea intra pe gratis la festival?
Salutare TPU, imi puteti spune va rog unde pot sa obtin informatii despre voluntariat la SMURD? La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean pot? Ce face mai exact un voluntar SMURD la 16 ani?...? (mai mult)
Salut, unde as putea merge sa obtin informatii mai detaliate despre voluntariatul la SMURD? Ce face mai exact un voluntar la 16 ani? Nu mai ziceti ca nu e posibil la 16 ani, daca nu ma credeti, cititi...? (mai mult)
A facut cineva de aici voluntariat la Salvati Copiii?
Salut, imi puteti spune unde trebuie sa merg sa ma inscriu ca voluntar SMURD? La 16 ani ce faci ca voluntar?
Buna,sunt student la asistenta medicala și sunt curios daca se poate face practica la morga in Timișoara?
Se poate face voluntariat la pompierii smurd in Timisoara?
exista la Timisoara voluntariat la pompieri? Si daca faci voluntariat te poti angaja ca paramedic la Smurd?
Am 17 ani și aș dori și eu să fac voluntariat vara asta. De preferat ceva legat de natură. Sugestii?
Ati facut voluntariat pana acum la ong-uri? Daca da, imi puteti descrie experienta voastra?
In ultimul timp am observat o scădere drastica a teritoriului României. Mult din teritoriul nostru este vândut in afara. Are cineva idee cam cat la suta din România ne mai aparține?
Bună... As vrea sa încep sa fac voluntariat la un azil sau o casa de bătrâni, însă nu știu exact cum se procedează Aș dori niște sfaturi, dacă faceți sau ați făcut...? (mai mult)
Va rooog, raspundeti cat mai multi la intrebarile urmatoare: 1. Ce parere aveti de gunoiul din Romania? 2. E mult, putin? Cine face cel mai mult gunoi? Cat de mult credeti ca daunaza si cum? Ati...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un proiect cu numele "Salvati Natura"?
Ce părere aveți despre Brantner din România? Credeți că se reciclează?
Salutare, as dori argumente detaliate despre silvicultura, daca este sau nu un domeniu corupt. Am pus o intrebare de genul"ce presupune munca unui inginer silvic?" pe forumul softpedia, dar numai raspunsuri...? (mai mult)
Am o intrebare pentru voi, cei care sunt copii de bani gata sau bogati si nu mai au ce face cu hainele purtate sau incaltamintea pe care nu o mai purtati... Am cateva persoane la mine pe strada mea care...? (mai mult)
Ce este un ranger in domeniul ariilor protejate?
La ce preferati sa va uitati dintre aceste canale, La Minimax, la Canalul Manecii, La Cartoon Network, la Canalul Dunaree Marea NEagra, la Disney Junior?
Cata chimie anorganica trebuie sa stie un inginer silvic? Ma refer la ce capitole. Sau nu trebuie sa stie chimie anorganica, ci alt tip de chimie.; ))) Si mai am o intrebare, cum se desfasoara...? (mai mult)
Salut, este silvicultura un domeniu de viitor in tara noastra? In ultimul timp nu prea mai aud nimic legat de acest domeniu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!