Am un baiat de 15 ani, si vrea sa faca voluntariat pe timpul vacantei.Se poate asa ceva in Ploiesti?
Pentru orasul Constanta! Acum mult vedeam postari cu familii nevoiase, multi copii, stand in condintii groaznice, etc. Problema este ca acum nu mai reusesc sa gasesc nicio postare. As vrea sa donez...? (mai mult)
Stie cineva centre de voluntariat in Craiova?
Tocmai ce- am terminat de făcut curăţenie în toată casa şi mi- am dat seama de un lucru: s- au adunat o groază de lucruri de care eu nu mai am nevoie. Cred că un sfert din câte am eu, ...? (mai mult)
Care este parerea voastra despre poluarea mediului inconjurator?
Unde în Cluj as putea face ceva voluntariat pentru copii/tineri cu autism/nevoi speciale?
Știe cineva mai multe informații despre aceasta organizație Future in Progress https://www.facebook.com/Future.in.Progress/ M- ar interesa un program de voluntariat, dar nu am găsit alte informații...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un parc national si o rezervatie naturala?
Stie cineva niste proiecte cu scop de a sprijini drepturile copiilor, care se afla in desfasurare sau se vor desfasura?
Am o cunostiinta din Sibiu, fata are 18 ani iar mama ei 40 si ceva si biata mămicuță este bolnavă de cancer la plămâni și la rinichi...este în metastază.Ele au făcut un imprumut in banca pentru...? (mai mult)
Ok, deci in seara asta am gasit un pui de vrabie (pe la ora 10) acesta parea abandonat si nu putea zbura, credeam ca e abandonat asa ca l- am adus acasa, abia dupa am aflat ca el cel mai probabil nu...? (mai mult)
Va salut! Ma uitam la cateva videoclipuri cu caini salvati de pe strada... o prietena din satul meu s- a gandit sa scoata bani din fondurile europene pentru o asociatie de caini. Sa ridicam impreuna o ...? (mai mult)
Știţi ceva voluntariat (în Arad) pentru o fată de 15 ani?
Este cineva de aici inscris intr- un ONG? As dori sa ma inscriu si eu intr- unul. Mi- ar placea sa ajut copiii in special in activitati sportive, sa impaduresc zone unde au disparut padurile ceva...? (mai mult)
Vreau să donez hăinuțe de fetițe 9- 12 ani la copiii nevoiași(3 geci, tricouri, plovăre, o pereche de balerini purtați de câteva ori, blugi, maiou- uri, căciuli, pantofi de piele mărimea...? (mai mult)
Ma numesc Pirlea Robert George, sunt presedintele Fundatiei pentru Dezvoltare Locala si Regionala. Am avea nevoie de voluntari pentru distribuirea unor ajutoare in judetul Cluj. Ma ...? (mai mult)
Salutare vreau sa fac voluntariat într-o țară străină cu toate cheltuielile excluse de mine să o iau așa ca pe o vacanță, imi poate recomanda cineva ceva?
De ce se taie crengile de la copacii sau copacii din Bucuresti? Cu ce ocazie se taie copacii care sunt amplasati pe langa blocuri? M- am trezit cu copacii care erau amplasati in fata blocului ori cu ...? (mai mult)
Face cineva de aici parte dintr- o organizatie de voluntariat? M- ar interesa mai exact ce faceti acolo, cu ce contribuiti etc. Doresc si eu sa ma inscriu intr- o astfel de organizatie dar nu stiu...? (mai mult)
Salutare, care sunt facilitatiile obtineri anumitor diplome de voluntariat, cu ce ma ajuta? Adica le obtin si dupa ce fac cu ele? Care sunt facilitatiile? Mersi mult, fara mistouri si dau funda.
Se practica in tot mai multe tari. Ati face si voi? https://moneyish.com/ish/plogging-jogging-while-picking-up-trash-is-2018s-hottest-fitness-trend/
Buna seara mi- a nascut o femela de caras astazi si nu stiu ce trebuie sa le fac am scos- o si pe mama lor pentru ca miera frica sa nu- i manace acum eu va intreb cat timp trebuie sa ii tin separat de ...? (mai mult)
Stie cineva orfelinate unde sunt copii saraci? Vreau si eu sa vizitez acei copii.
Daca am posibilitatea pot sa vizitez personal copii (la orfelinatul din Timisoara) ca sa le donez jucarii si sa ii inveselesc? Am 18 ani imliniti.
Care este vârstă minima pe care trebuie sa o ai pentru a face voluntariat? (Mai exact la Salvati copiii în București )
Hey. Pot pune o întrebare unui prieten aici pe TPU gen sa îl etichetez ca pe f****ook? Ca eu nu pot vb prin mesaj cu cineva pentru ca sunt la gradul junior și nu pot trimite mesaje. Am tot sters și...? (mai mult)
Ce oportunitati de voluntariat cunoasteti in Bucuresti? Sunt in anul 2 de facultate si simt ca ma cam copleseste monotonia si as vrea sa ies putin din zona de confort. As dori niste nume de organizatii/asociatii...? (mai mult)
Funda! Dau funda! Sa raspunda doar cei care stiu sigur! La cate evenimente se acorda certificatul de voluntariat?
puteti sa- mi ziceti parerea voastra despre ecologie? adica ce este ea ( fara sa- mi dati definitia ei) si sa- mi spuneti obiceiuri bune si obiceiuri proaste pe care le fac oamenii in legatura...? (mai mult)
Pentru a face voluntariat la Doctors Without Borders, trebuie sa fiu din cadrul medicinei sau pot si voluntariat de psihologie? Daca da, unde pot gasi lista de cerinte si daca nu, ce alta ONG exista...? (mai mult)
Unde se poate face voluntariat in Iasi *persoane intre 15 si 18 ani*
Unde as putea sa vand sau sa donez niste par de 25-30 cm.
Stie cineva o organizatie pentru voluntariat in Hunedoara. As vrea sa ma inscriu ca voluntar si nu am idee unde.
Salutare tuturor! Știți cumva dacă exista în Arad centru de colectare sticla? Mulțumesc! Sărbători fericite!
O sa fac voluntariat. Vreau si eu sa stiu cateva exemple, cum sa incep sa vorbesc cu oameni. O sa impartim mancare... ( daca stiti si in engleza e mult mai bine, dar ma multumesc si cu cele in romana...? (mai mult)
Ce parere aveti despre voluntariat? Cum ar fi organizatia Crucea Rosie si altele (prima este cea mai cunoscuta, de aceea am mentionat- o). Nu stiu decat atat cat am mai citit pe internet despre acest...? (mai mult)
Cum sa caut un site care ma poate ajuta in a pune in ptactica unele idei despre protecyia mediului. Cel putin sa le putem discuta. Toti dau conturi bancare sa prinda donatii! Se pot face multe chiar cu...? (mai mult)
Am un proiect la ecologie despre CONSERVAREA RESURSELOR DE APĂ. CE ar trebui să scriu?
Plantam Fapte Bune? Când are loc evenimentul in județul Iași?
Am nevoie urgenta, doar pentru fanii disney channel: de ce echipa din serialul viata ca intr-un joc video se numeste degetele furioase
Din greseala am sters partitia system reserved din windows 8.1, si doresc sa o refac la loc cum a fost. doresc sa stiu pas cu pas cum sa fac!
Plsss e urgent...ma duc si eu la balul bobocilor si trebuie saa ma prezint...plss o prezentare pentru bal poate sa fie in rime sau nu stiu scurta de 3 5 randuri ceva de genu :))) Funda URGENT
Ce-mi sta in putere mie ca sa reduc impactul negativ a omului in natura?
Buna, am 17 ani si la vara as vrea sa fiu voluntar la festivaluri precum neversea, untold sau electric castle.Sunt din Iasi si fost voluntar si la Afterhills + alte evenimente (concerte:rock- n Iasi...? (mai mult)
Sunt interesat de voluntariat in cadrul IGSU sau ISUJ.voluntar SMURD mai exact, totusi ma intereseaza cat de mult timp "fura" aceasta activitate deoarece am bacul anul acesta. Cine este din Iasi...? (mai mult)
Cand se va organiza campania Free Hugs in Constanta?
Sunt persoane pe aici care se consideră ghinionisti si singuri? Daca da uitati ce va zic:Daca sunt perosane care vor sa fim prieteni pe whatsapp lasati mesaj! Si mai este ceva:Sunt persoane care au o ...? (mai mult)
Sunt eleva in clasa a IX-a, am 15 ani şi caut un voluntariat serios in Bucuresti. Propuneri?
Care credeti ca este cel mai bun mod prin care pot dona unui orfelinat?
Daca nu s- au mai folosii fabricile si masinile si frigiderele etc, stratul de ozon ar putea capata din nou forma sa normala(in ultimul timp statrul de ozon s- a subtiat din vina noastra, ca poluam totul,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
GeogG23 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia