De la ce varsta poți face voluntariat?
Buna TPU as vrea sa stiu si eu unde pot gasi castane in Bucuresti, chiar am nevoie. MERSI! FUNDAAAAAA
unde gasesc materiale CLT (Cross Laminated Timber)
Hei. Exista in Timisoara o posibilitate de voluntariat cu copii orfani sau in orfelinate? Sau in general cu copii. Stiu de Salvati Copii dar cam atat.
Buna TPU am niste haine noi de donat pentru fete de varsta 17-20 ani si nu stiu ce sa fac cu ele e cineva care are nevoie de haine din Craiova sa fie Dau fundita
Pozitia ale organelor in timpul locomotiei la iepure?
Cum putem proteja animalele sau plantele?
Ce act ar trebui sa cer ca dovada ca am facut voluntariat in contabilitate? Dau funda
Oare de ce ami cad dintii? Nici parintii bunicii etc nu aveau dinti.
Cine crede în Destin?
Acum câțiva ani am făcut o fosă septică în spatele casei (țin să menționez că stau într- o zonă de munte, și în spatele casei urmează o zonă de costiș. Pereții laterali ai...? (mai mult)
Salut doar ce mi-am descis o pagina despre anubis, o sa incerc sa postez zi de zi, si din cauza asta am nevoie de moderatori, cineva interesat? https://www.facebook.com/INPU1/
Buna, TPU! Daca este cineva din Iasi aici care stie vreun centru de reciclare a peturilor in oras, va rog sa imi scrieti in comentarii unde se afla! Ofer FUNDA! :) Multumesc anticipat!
Este cineva din Suceava pe aici care este voluntar la Salvati copiii sau protectia animalelor sau ceva? Va rog contactati- ma si spuneti- mi ce as putea face sa fac si eu voluntariat. M- am saturat...? (mai mult)
Cățelul meu sa băgat într-o cutie cu smoală și și-a murdărit lăbuțele în întregime.Cum ași putea să-l curăț? Vreau un răspuns cît mai rapid, dau funda.
Cum se planteaza un copac folosindu-te de seminte?
Poti sa vinzi lucruri Electrice/Electronice ca piese de schimb? de exemplu, eu am un set de Casti Philips SHP 1900 care s- a stricat acum cateva Luni, si ma gandeam daca pot sa il dau la Reciclat. chiar...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie pe romaneste si direct cat inseamna 19, 99 E (euro) in bani romanesti adica...36 lei, 40 lei, 60lei... stiti voi va rog ajutati-ma SI DAU SI FUNDITE ma ajutati?
Credeti ca PETA exagerează?
Știe cineva acțiuni/ grupuri de voluntariat în Buucurești este cineva implicat/ă. Vreau mai multe detalii dacă este cineva implicat/ă în asemenea acțiuni de voluntariat.
as avea si eu nevoie de ajutorul vostru. M- ar interesa o firma care colecteaza sticla provenita de la geamuri si polistiren provenit de la ambalaje! Cantitatile sunt la nivelul tonelor. ...? (mai mult)
Ce se intampla cu metalele cand ajung la fier vechi?
Dolce sau digi? voi ce alegeti?
am 14 ani, am întreținut o relație sexuală cu prietenul meu, el are vârstă de 16 ani.Totul a început:am fost la el acasă, la el nu era nimeni acasă, am mers in camera părinților...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi un centru de reciclare în Constanța? Am o grămadă de hârtie de care trebuie să scap.
Stie cineva unde se poate face voluntariat in Craiova (asociatii, etc) pentru elevii de liceu?
Am un Bichon maltez de 5 ani si de aprox 7 zile se musca pe piciorul din spate pe partea de sus a pulpei si azi am observat ca începe sa dispară blana unde se linge si se musca.Imi puteți spune care...? (mai mult)
Hei, știe careva dacă himenul se poate face la loc în timp, după un act sexual? Întreb din curiozitate.
Ce nume ar trebui sa pun paginii mele? Tocmai ce postasem o intrebare, daca pot ajuta oamenii din punct de vedere psihologic si financiar.Cum ar trebui sa se numeasca pagina mea?
As putea fi psiholog, bona, avocat, adica as putea discuta cu oamenii, s- ar putea consulta cu mine si daca ar fi multumiti sa ma si promoveze? Adica ma refer la faptul ca as putea sa le dau sfaturi,...? (mai mult)
Imi puteti da cateva exemple de actiuni de voluntariat/extracurriculare desfasurate in Lugoj la care as putea participa incepand din septembrie?
Daca un concurs interdisciplinar(Mathmoiselle) este organizat de un liceu, poate fii considerat ONG?
Unde pot dona haine în Suceava? Haine pentru copii cam de 12-16 ani
Spuneti-mi si mie ce fel de voluntariat pot face in judetul Mehedinti. In ce domeniu?
Ati vazut campania de maine prin care daca donezi sange castigi o invitatie la UNTOLD sau NEVERSEA? Aici aveti evenimentul: http://bit.ly/2sYE3ra
Am gasit un pui de bufnita iesit din ou cred eu de o saptamana. Eu il hranesc cu lapte care il torn pe gat.E ok sa-i dau lapte sau trebuie sa-i dau altceva? Am incercat cu carne dar sunt prea mici
Buna, As dori sa ma inscriu intr- o actiune de voluntariat in care sa pot oferii copiilor din centrele de plasament compania si atentia mea. Si totodata sa ii invat pe cei mici cat si pe cei mari diverse...? (mai mult)
am si eu o intrebare: ce inseamna medie de concurs la colegiu/?
Mă numesc Radu Iulian Florin, am 25 de ani si imi doresc foarte mult să lucrez ca voluntar intr- un program umanitar, vreau o lume mai buna si pentru asta mă simt dator să fac ceva ...? (mai mult)
Argumente pro si contra pentru: Interzicerea exploatării abuzive a pădurilor și a exporturilor de bușteni.
imi spune si mie cineva, sau ma rog, imi da un link explicit cu cum as putea sa inmultesc un copac taind o ramura si dupa facand o sa creasca ca un copac independent. Ceva sugestii?...? (mai mult)
Care copaci produc cel mai mult oxigen?
Stie cineva cand este perioada de inscriere pentru Tara lui Andrei, pentru voluntari?
Are cineva un model de scrisoare de intentie pentru Tara lui Andrei? Sau stie cineva cum trebuie formulata, structurata? Orice informatie ma ajuta
Ce inseamna cand pupaza iti sta la geam si canta? Ma inspaimanta!
Coduri Pall mall cine are
Cine stie ce floare este aceasta. https://i.mycdn.me/image?id=854327361345&t=3&plc=WEB&tkn=*31pumzIY_PS614dsVEMayrv9Vwc
Stie cineva un adăpost de câini in constanta?
Am vreo 12 ani si cred ca ati vazut reclama de la Cif(hai sa facem un loc mai bun). Sunt din cluj si vreau sa ma alatur campaniilor de curatare a mediului, dar nu cred ca este chestia asta pentru...? (mai mult)
Oameni buni..nu inteleg ceva! daca Andrei nustiucare a inventat acum 100 de ani aia, daca einsteini a inventat asta. daca multi oameni au inventat ceva folositor acum 16895 ani. ACUM MAI EXISTA CEVA DE...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!