anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceasta este o cauza a distrugerii pamantului http://www.youtube.com/watch?v=R2TWNpKfRCE&feature=playe r_embedded#at=16

O planeta avem si nici de ea nu ne stim ingriji :(

7 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Este extrem de trist ca americanii nu sunt vegetarieni sau macar nu se multumesc in alimentatia lor cu pasari de curte si pesti ca nu am avea atitea probleme cu poluarea.E extrem, extrem de trist cu cit ma uit mai mult la film cu atit ma intristez mai mult.Nici nu am fost in stare sa ma uit pina la capat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi dau seama acum doar ca am vrut sa impartasesc cu voi aceasta problema

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceva trebuie sa facem, nu pot sta pur si simplu si sa nu fac nimic in privinta asta sad

| VideoGame a răspuns:

Tin sa te felicit ca ai pus acest film aici pentru ca uni de pe acest site habar nu aveam.Acu despre film:
Da totu' este adevarat si din cauza omului s-a intamplat toate astea. Poate asta e singura greseala a Lui Dumnezeu ca a creat omu.Acesta planeta o sa dispara din acesta cauza si asta se stie bine.Intr-o zi o sa dispara acesta planeta si poate nu va mai dura mult asa ca toti bagati-va la cap ca daca ati arunca gunoaiele in cosurile de gunoi(ca asa e logic) ati putea preveni acesta catastrofa si in plus asta nu o faceti pentru alti oo faceti pentru voi ca si voi tot pe acesta planeta traiti!

| gabrielaoana11 a răspuns:

Ce pacat! trebuie sa facem ceva dar ce?:-W

| danielahopes a răspuns:

Asa este ai dreptate mi-am dat seama de mult de asta, si uneori stau si ma gandesc de ce oameni sunt uneori(mai tot timpul) asa de nerecunoscatori avand in vedere ca dumnezeu a facut niste planete si doar una este pamant si exista pe ea viata...

| bureteleBob a răspuns:

Acu iti dai seama?