| teuta99 a întrebat:

Ajutor! Eu sunt in clasa a-3 a si m-am inscris la un concus de ecologie!
Am primit o agenta unde in fiecare luna pana in mai trebuie sa completez astfel:ca-mi place in luna ...si ce nu-mi place! Ok, asta nu e o problema grava dar trebuie sa mai pun si poze ce mafac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, e musai sa pui poze? daca nu ai acces rapid la imprimanta - aparat foto poti alege sa decupezi poze din reviste(National Geographic are poze de o foarte buna calitate, de ex) si iti poti alcatui tu colajele tale, lipind poze din diverse locuri si alcatuind cu ele peisaje sau scene logice.mai ales ca daca de un concurs ecologie e vorba atunci folosind hartia din reviste gata facute economisesti hartia ta foto sau de imprimanta si nu cheltuiesti fel de fel de cerneluri si substante.Plus de asta vei fi originala!
Oricum, bravo pentru alegerea ta eco!

5 răspunsuri:
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Nu am mai avut de mult copii mici ca tine pe site.si cati ani ai? 9? ca, sa lasam asta acum, le faci cu camera foto, le plintezi, ori le iei dupa net, sau daca nu ai imprimanta, le faci poze adevarate, ce e as greu?!

| fevrier a răspuns:

Faci poze cu o cameră digitală, le pui pe calculator şi apoi printezi.
Sau, dacă ai voie, le scoţi de pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca apreciezi sfatul meu iti dau un bonus; am vazut recent un reportaj pe tv-ul romanesc in care era vorba dde un nene fara scoala dar cu un talent nativ incredibil:alcatuia tablouri ingenioase folosind decupaje de peste tot.rezultatul era atat de animat-complicat-interesant, o combinnatie de Dali cu Bosch(Hyeronimus)-uite, da un serch pe net sa vezi cate ceva din creatia celor doi.Nenea asta expunea unddeva in Elvetia ssi critica de specialitate era "pe spate" si tabblourile de genul asta se vindeau cu mii de euroi.Eu zic ca merita sa incerci happy

| stweety10 a răspuns:

Decupezi dintr`o carte care nu iti mai trebuie, o carte mai veche. In lunile de iarna pui ceva poze specifice iernii si tot asa. Bafta happy

| georgiana37 a răspuns:

Daca trebuie neaparat sa pui poze poti cu imprimanta sau cu aparatul de fotorafiat. poze gasesti pe net cate vrei dar daca nu ai imprimanta la mine in sat au pe la magazine imprimante cu tus color sau alb negru... dar acum nu stiu daca exista si la voi.acesta e sfatul meu.