anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1.66 m si 60 kg. E penibil(mi-i rusine de oameni si as vrea sa arat muuuult mai bine). Va rog sa-mi oferiti sfaturi pentru a slabi(diete pentru fete de 12 ani, site-uri)caci macar la 1 septembrie 2010 sa arat bine.Problema e ca nu-mi prea place sportul(pionerball-ul e un cosmar ca nu sunt buna la prins mingea)dar pot sa fac exercitii sa scap de kg in plus. A si pot sa slabesc minim 15 kg intr-o luna-cel mult doua? Daca da, cum? Please! Mersi anticipat!

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Esti in crestere, nu incepe cu diete, renunta la dulciuri, mananca cat mai multe fructe si legume, si bea 2 l de apa plata cu lamaie!

| sy46 a răspuns:

Am mai spus de multe ori pe acest site: NU fa greseala sa incerci sa slabesti prin infometare. In primul rand, 4kg/luna daca slabesti e fooooarte bine.Mai mult nu este nici sanatos, iar daca te infometezi si slabesti vreo 7kg intr-o luna in urmatoarea saptamana vei pune 10kg inapoi.
Ok...Trebuie sa iti schimbi stilul de viata; asta consta in: faci mai multa miscare, mai mergi o statie de tramvai/bus pe jos, mai urci scarile in loc sa mergi cu liftul, gasesti un sport care sa-ti placa, sari coarda, asta va fi alegerea ta. Dupa, stai si gandeste-te cam cat mananci tu in fiecare zi; incearca sa mananci putin din toate, daca ai multe pofte; mese regulate: iti fixezi o ora cand mananci un iaurt, un mar, pranzul, etc.
Ce mananci: la micul-dejun cereale, salate, ceva consistent in proteine, vitamine, etc. La pranz ar fi bine daca ai manca salata de legume cu carne fiarta(de vaca, pui, peste. fara porc) Seara ceva usor, dupa ora 18 nu mai mananci nimic( iti va fi greu la inceput, insa te vei obisnui).
Bei cel putin 2l de apa masurati, nu aproximati.
Eu fac mult sport, insa cand vine vorba de mancare imi cam satisfac poftelebig grin Recunosc, sunt dependenta de ciocolata; daca tu poti renunta la ea, e foarte bine.
Acesta e programul pe care-l urmez, l-am urmat si il voi urma; e un stil de viata sanatos, si vei slabi daca te tii de el.
Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alearga 30 min pe zi sau mergi c rolele sau fa inot de 2 -3 ori pe saptamana sau fa baschet sau volei
bea apa plata 1. 5l pe zi - nu suc sau "ceaiuri naturale"
nu manca dupa 7 seara decat fruncte

| IronHere a răspuns:

Esti inca mica si in crestere...numai manca dulciuri, mancaruri de la Fast-Food, grasimi, chipsuri, etc.
Consuma fructe si legume. Ele te fac mai slaba si mai sanatoasa!

| cremita a răspuns:

Eu stiu pe cineva care a luat o perioada buna un shake de la HERBALIFE sau ceva de genul...si a dat rezultate.Acest shake inlocuieste miculdejun si cina, iti ofera toate vitaminele si etc pentru o zi.Inainte sa il cumperi o sa raspunzi la niste intrebari ca sa iti ofere ceea ce iti trebuie, mai au ceaiuri si batoane pentru o dieta.
Ar trebui sa renunti la prajeli(in loc de cartofi prajiti fa cartofi fierti cu nistre legume fierte...), la dulciuri si trebuie sa faci putin sport(sa alergi seara in jurul blocului, pe un stadion sau sa mergi la sala).
Bafta