Buna! Stresul si emotiile sunt din cauza ca esti nou.Asa se intampla prima data.Asa mi s-a intamplat si mie mereu dar nu trebuie sa iti faci griji. Daca antrenorul tau tipa, nu inseamna ca are ceva cu tine, ci ca asa e el.Si o sa vada el data viitoare . Nu il lasa sa te descurajeze, cand joci fi tu insati, nu incerca sa demonstrezi nimic.Lucrurile se vor aranja de la sine.
Succes!
Eu in prima zi la fotbal... tot asa, nici nu stiam sa alerg, am dat 2 goluri din intamplare nu stiu cum si am prins curaj, e greu pana prinzi curaj. depinde si de antrenor daca isi da seama ca tu poti dar ai emotii etc.
Ai emoti si atata tot, dupa 2, 3 zile trece problema si o sa fi tu insuti din nou in drum spre Inter Milan, bafta
Eu la primul antrenament la fotbal jucam sa rup picioarele si nu era fault niciodata. da-l naibii de fotbal
Emotiile inceputului, daca ai incredere in tine si antrenorul te va ajuta, o sa treci peste toate, sa ai bafta si sa auzim de tine la echipa nationala
Poate ca te-ai speriat ca va tipa la tine antrenorul dar asa sunt toti ei zbiara ca prostii nu trebuie sa-i iei in seama cat despre partea cum ca toti te fac la fotbal acolo e ca aia sunt mai vechi dar cred ca te-ai emotionat, te-ai speriat mai mult din cauza ca ai crezut ca antrenorul va tipa la tine si te-ai deconcentrat